- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Ben doğarken kayısı ve şeftaliye dokunma özelliği bana yüklenmemiş :)Evet canım düzenli yiyince etkisi oldu bende hatta yediğim ilk 2 gün bumu dedim bi işe yaramadı
Tadını beğenince devam ettim etkisini de gördüm :)
Kayısı kurusu yiyordum yemiyorum artık yaş yiyorum ben
Kısır mıŞimdi bir kayısı yedim ilacımı içtim o yüzden yedim
Sanki sabah tartıda +lar görecek gibiyim şimdiden biraz fazla çıkıyorum kısırın zararları diyelim
Ben bayağı güzel yedimKısır mıolsa da yesek
Tabi paylaşırım fakat senin kadar düzenli her gün paylaşamayabilirim.mormelodi canın sende menü paylaşırmısın bende örnek menü görmüş olurum kilolarımızı takip edelim
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun kaç kiloyla hamile kalmıştın
Bende şimdi akşam yemeğimi yedim
Canım bira sıkkın dışardan söyledim
Ne yediğimi yazmasam iyi olur
Boyunun avantajını yaşarsın bu dönemdeİşte dünkü ve bugün ki güzel menüye dayanarak ben de bugün akşam yemeğini dışarıdan söyleyeceğim, can bu çekiyor valla
62 kg ile hamile kaldım şimdi 69.4boy 1.70 popo Allah ne verdiyse
Slm canm kasım annelerınden tanıyorm senı.orada bahsetmıstın bı arayayım dedm buldum senı burada.bende katılabılur mıyım gunlugune.Boyunun avantajını yaşarsın bu dönemde
Ben istediğimi yiyorum zaten canım sadece 6 dan sonra yemek yemiyorum bu dengeler diye düşünüyorum
Bende boy 1.64
Aynı guruptayız sanırımSlm canm kasım annelerınden tanıyorm senı.orada bahsetmıstın bı arayayım dedm buldum senı burada.bende katılabılur mıyım gunlugune.
Bendeee boy 160.kılo 62yle basladı hamılelık ve suan 67 kıloyum 5 kılo almıs durumdayım.1 aydr 1 saat yuruyorm hafta ıcı 5 gun.ve sabah kahvaltısı dısında ekmek yemıyorum o da ıkı dılım baska yok.yarından ıtıbaren bende yazarm menulerımı bakalm kacla bıtırıcezAynı guruptayız sanırım
Gel tabi daha iyi olur en azından birbirimize yardımcı oluruz tek başına zor oluyordu
Sen kaç kilo ile başladın şimdi kaç kilosun
Kilo alımın güzel bende 6.5 kilo aldım eğer düzene sokmasaydım şuan 9-10 kilo almış olacaktımBendeee boy 160.kılo 62yle basladı hamılelık ve suan 67 kıloyum 5 kılo almıs durumdayım.1 aydr 1 saat yuruyorm hafta ıcı 5 gun.ve sabah kahvaltısı dısında ekmek yemıyorum o da ıkı dılım baska yok.yarından ıtıbaren bende yazarm menulerımı bakalm kacla bıtırıcez
Sabah 7 de esıme kahvaltı hazırladıgım ıcın bende yapıyorum.1 2 saat sonrada yuruyus yapıyorm.esım oglende geldıgı ıcın yemek ısımuz duzenlı oluyo ben de aksam 7 den sonra bısey yemıyorm.maden suyu veya bıraz dondurma yıyorm bazen.Kilo alımın güzel bende 6.5 kilo aldım eğer düzene sokmasaydım şuan 9-10 kilo almış olacaktım
Bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum
İki öğün besleniyorum ara öğünlerimde süt meyve oluyor 6 dan sonra yemek yemiyorum
O yüzden son öğünümde canım Ne çekerse onu yiyorum böylece aklımda birşeyde kalmamış oluyor
İnşallah az kilolarla sağlıkla bitiririz bu dönemleri
Dıkkat etmesem bende cok alırım.cunku yapım musaıt almaya.hamılelık dusunmeden once 66 kıloydum dıyete basladım cok sıkı bı dıyet degıldı 2 ay da 4 kılo verdm 62 oldum ne kadar verırsem kar dedm veee 62 de bebıs geldı kaldı dıyet.ıyıkı 4 kıloda olsa vermısım yoksa suan 71 72 yı gorurdum.ama senın bu 3.cocuk yıne ıyısın bence.benımkı daha ılk mınnak gelıyo ınsKilo alımın güzel bende 6.5 kilo aldım eğer düzene sokmasaydım şuan 9-10 kilo almış olacaktım
Bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum
İki öğün besleniyorum ara öğünlerimde süt meyve oluyor 6 dan sonra yemek yemiyorum
O yüzden son öğünümde canım Ne çekerse onu yiyorum böylece aklımda birşeyde kalmamış oluyor
İnşallah az kilolarla sağlıkla bitiririz bu dönemleri
2. Olacak canım bu allah izin verirseDıkkat etmesem bende cok alırım.cunku yapım musaıt almaya.hamılelık dusunmeden once 66 kıloydum dıyete basladım cok sıkı bı dıyet degıldı 2 ay da 4 kılo verdm 62 oldum ne kadar verırsem kar dedm veee 62 de bebıs geldı kaldı dıyet.ıyıkı 4 kıloda olsa vermısım yoksa suan 71 72 yı gorurdum.ama senın bu 3.cocuk yıne ıyısın bence.benımkı daha ılk mınnak gelıyo ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?