Hamilelikte kilo kontrolü

Evet canım düzenli yiyince etkisi oldu bende hatta yediğim ilk 2 gün bumu dedim bi işe yaramadı
Tadını beğenince devam ettim etkisini de gördüm :)
Kayısı kurusu yiyordum yemiyorum artık yaş yiyorum ben
Ben doğarken kayısı ve şeftaliye dokunma özelliği bana yüklenmemiş :)

Şimdi bir kayısı yedim ilacımı içtim o yüzden yedim
Sanki sabah tartıda +lar görecek gibiyim şimdiden biraz fazla çıkıyorum kısırın zararları diyelim

Günaydın günlük
71.6 kg çıktım bu sabah
Kahvaltı öncesi
Ananaslı activia
Kahvaltı
İki dilim çavdar ekmeği kavurmalı tost yaptım
Bir dilim haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5-6 yeşil zeytin
Bir bardak çay
Beyaz peynir

Oğlumla dışarı çıktık mecbur bişeyler yedim
Bir Kazandibi
Bir bardak taze portakal suyu

mormelodi canın sende menü paylaşırmısın bende örnek menü görmüş olurum kilolarımızı takip edelim
Tabi paylaşırım fakat senin kadar düzenli her gün paylaşamayabilirim.

Dün akşam 2 köfte, 1 kase salata,1 tabak çorba, karpuz. Gün sonunda 2lt su bitmişti.

Bu sabah 69.4 kg.
kahvaltı 2 dilim kızarmış ekmek,ekmeğe eşlik edecek kadar peynir,kaçamak olarak 2 dilim salam,1 su bardağı komposto.2 kuru kayısı

Öğlenden sonra acıktım (öğlen saati progestan nedeniyle uyuyorum çok uyku yapıyor) 1 tane zeytin yağlı biber dolması, 3 küçük nekari (mürdüm eriği büyüklüğünde.1 activia

Sabahları tuvalete gittikten sonra aç karnına tartılmaya özen gösteriyorum.

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun kaç kiloyla hamile kalmıştın
Bende şimdi akşam yemeğimi yedim
Canım bira sıkkın dışardan söyledim
Ne yediğimi yazmasam iyi olur

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun kaç kiloyla hamile kalmıştın
Bende şimdi akşam yemeğimi yedim
Canım bira sıkkın dışardan söyledim
Ne yediğimi yazmasam iyi olur

İşte dünkü ve bugün ki güzel menüye dayanarak ben de bugün akşam yemeğini dışarıdan söyleyeceğim, can bu çekiyor valla

62 kg ile hamile kaldım şimdi 69.4 boy 1.70 popo Allah ne verdiyse

İşte dünkü ve bugün ki güzel menüye dayanarak ben de bugün akşam yemeğini dışarıdan söyleyeceğim, can bu çekiyor valla

62 kg ile hamile kaldım şimdi 69.4 boy 1.70 popo Allah ne verdiyse
Boyunun avantajını yaşarsın bu dönemde
Ben istediğimi yiyorum zaten canım sadece 6 dan sonra yemek yemiyorum bu dengeler diye düşünüyorum
Bende boy 1.64

Boyunun avantajını yaşarsın bu dönemde
Ben istediğimi yiyorum zaten canım sadece 6 dan sonra yemek yemiyorum bu dengeler diye düşünüyorum
Bende boy 1.64
Slm canm kasım annelerınden tanıyorm senı.orada bahsetmıstın bı arayayım dedm buldum senı burada.bende katılabılur mıyım gunlugune.

Slm canm kasım annelerınden tanıyorm senı.orada bahsetmıstın bı arayayım dedm buldum senı burada.bende katılabılur mıyım gunlugune.
Aynı guruptayız sanırım
Gel tabi daha iyi olur en azından birbirimize yardımcı oluruz tek başına zor oluyordu
Sen kaç kilo ile başladın şimdi kaç kilosun

Aynı guruptayız sanırım
Gel tabi daha iyi olur en azından birbirimize yardımcı oluruz tek başına zor oluyordu
Sen kaç kilo ile başladın şimdi kaç kilosun
Bendeee boy 160.kılo 62yle basladı hamılelık ve suan 67 kıloyum 5 kılo almıs durumdayım.1 aydr 1 saat yuruyorm hafta ıcı 5 gun.ve sabah kahvaltısı dısında ekmek yemıyorum o da ıkı dılım baska yok.yarından ıtıbaren bende yazarm menulerımı bakalm kacla bıtırıcez

Kilo alımın güzel bende 6.5 kilo aldım eğer düzene sokmasaydım şuan 9-10 kilo almış olacaktım
Bende sadece kahvaltıda ekmek yiyorum
İki öğün besleniyorum ara öğünlerimde süt meyve oluyor 6 dan sonra yemek yemiyorum
O yüzden son öğünümde canım Ne çekerse onu yiyorum böylece aklımda birşeyde kalmamış oluyor
İnşallah az kilolarla sağlıkla bitiririz bu dönemleri

Sabah 7 de esıme kahvaltı hazırladıgım ıcın bende yapıyorum.1 2 saat sonrada yuruyus yapıyorm.esım oglende geldıgı ıcın yemek ısımuz duzenlı oluyo ben de aksam 7 den sonra bısey yemıyorm.maden suyu veya bıraz dondurma yıyorm bazen.

Dıkkat etmesem bende cok alırım.cunku yapım musaıt almaya.hamılelık dusunmeden once 66 kıloydum dıyete basladım cok sıkı bı dıyet degıldı 2 ay da 4 kılo verdm 62 oldum ne kadar verırsem kar dedm veee 62 de bebıs geldı kaldı dıyet.ıyıkı 4 kıloda olsa vermısım yoksa suan 71 72 yı gorurdum.ama senın bu 3.cocuk yıne ıyısın bence.benımkı daha ılk mınnak gelıyo ıns

2. Olacak canım bu allah izin verirse
Doğumdan sonra alınan kiloları hemen vermekte önemli benim o yüzden hiç karnım falan kalmadı 24 kilo almama rağmen
Keşke bende senin gibi bi kaç kilo verip öyle başlasaymışım
7 aydır bebiş için uğraştım bu kez oldu diye diye bi türlü başlayamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…