• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte namaz..

arabcasinida dinlesiniz olur hanimlar sonucda bebeginiz duyuyo sozlerin en guzeli olan Kelamullahi.. okumasanizda dinleyin KUR'AN-i Kerimi insAllah. maneviyet içinde gecirilen bir hamilelik ve o cocuk ahlakca bambaska oluyo çevremde sahidim boyle çocuklara..

arabcasinida dinlesiniz olur hanimlar sonucda bebeginiz duyuyo sozlerin en guzeli olan Kelamullahi.. okumasanizda dinleyin KUR'AN-i Kerimi insAllah. maneviyet içinde gecirilen bir hamilelik ve o cocuk ahlakca bambaska oluyo çevremde sahidim boyle çocuklara..

Gerçektenmi?Bizim yavrularımızda inş. gurur kaynağımız olurlar... Ne zamandır aklımdaydı arapçasını dinlemek bilmesemde bebeğime dinleteceğim Allahın izniyle.Kulağı alışsın şimdiden yavrularımızın.......

arkadaşlar Allah hepinizin iadetlerini kabul etsin. bende oturarak kıldığım zaman çok oldu.

ben de 31 haftalık hamileyim. şükürler olsun şimdiye kadar sıkıntısız kılabildim namazlarımı. ve inanın çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. şimdiden sonra karnım çok büyürse, secdede sorun yaşarsam oturarak kılarım... inşallah rabbim bizlere namazında niyazında hayırlı evlatlar nasip eder.... (amin)

selam kızlar bende sekiz aylık hamişim ve hamilelikten öncede şimdide kılıyorum allaha şükür bazen aksattım oluyo ama devam ediyorum bana şuan bi zorluğu yok ayakta kılıyorum fazla karnımda olmadı için şuanda iyim inşallah so aya kadar devam rabbim kabul etsin hepimizin namazlarını ve dualarını ve hayırlı doğumlar nasıp etsin

Valla kizlar, suan 36 haftalik hemileyim 9.ayin icindeyim. Ve inanin bebek cok yukarida midem de yani resmen, o kadar cok SIKISIYORUM ki, ama Rabbim'e siginiyorum ve ilk rekattan sonra ne yalan söyliyim oturarak kiliyorum Rabbim afeylesin ya..
Allah'im ettiginiz ibadetleri ve dilekleriniizi geri cevirmesin kizlar.

ya sanki oturarak kılmak kötüymüş gibi yazmışsınız kızlar ben başında çok sorunlu hamilelik geçirdim o yüzden hala oturarak kılıyorum korkuyorum ya normalde bile çömelmiyorum inş.kabul oluyordur:(

ya sanki oturarak kılmak kötüymüş gibi yazmışsınız kızlar ben başında çok sorunlu hamilelik geçirdim o yüzden hala oturarak kılıyorum korkuyorum ya normalde bile çömelmiyorum inş.kabul oluyordur:(

bende hala oturarak kılıyorum.zaten egılemıyorumkı karnımda kasıklarımda agrı olusuyor.
Allahım kolaylıgını vermıs.oturarak kılmak kotu olurmu hıc.ayakta kılmakta gucluk cekmesek nıye oturarak kılalım degılmı?
yatarak bıle olsa kılın namazını demıs Allahım.merak etme canım tabıkı kabul oluyordur.
Allahım bızler ıcın kolaylık saglamıs.

bende daha rahat kılıyorum Allah kabul etsin hamiş hamiş namaz kılıpta Allaha dua eden ve butun namaz kılanlarını namazını inşallah

Bende tehlikeli olur diye bırakmıştım ne kadar saçma hemen başlıycam...

Allah dualarınızı ve kıldığınız namazları kabul etsin.Bende çok istiyordum,ramazanda kılıyordum sonra çok sık tuvalete gittiğimden bir de enfeksiyon oluştu bıraktım.Şimdi de kılmak istiyorum ama evim çok soğuk oluyor hasta olmaktan da korkuyorum.İ:kedi:nşallah tekrar başlamak istiyorum.a.s

bende kılıyorum rabbim kabul eder inşallah cümlemizinkini.şimdi 25 haftalık hamileyim ayakta kılıyorum ama sanırım ilerleyen zamanlarda oturarak kılmaya başlayabilirim çünkü daha ağırlaşmaya başladım bazen eğilirken zorlanıyorum.

merhaba arkadaşlar rabbim namazlarımızı kabul etsin ben 2,5 aylık hamileyim şuan zorlanmıyorum ama gazetede okumuştum yurt dışında dinleri islam olmayan bi kesim yani namazı bilmiyorlar bile doktorlar hamilelere rahat hareket etmeleri için namazın kılınışını öneriyorlar sadece hareketlerini yaptırıyorlar:) o yüzden ço şanslıyız bizim ibadetimiz ama her türlü faydası var...

merhaba arkadaşlar rabbim namazlarımızı kabul etsin ben 2,5 aylık hamileyim şuan zorlanmıyorum ama gazetede okumuştum yurt dışında dinleri islam olmayan bi kesim yani namazı bilmiyorlar bile doktorlar hamilelere rahat hareket etmeleri için namazın kılınışını öneriyorlar sadece hareketlerini yaptırıyorlar:) o yüzden ço şanslıyız bizim ibadetimiz ama her türlü faydası var...

katılıyorum canım sana.
zaten bazı egzersız hareketlerıne dıkkat edersenız namazdakı hareketler oldugunu goreceksınız.
Allah kabul etsın arkadaslar..

valla kizlar benim günüm günümü tutmuyor, bi bakiyorum ayakta kilabiliyorum bide bakiyorumki ayaga kalkacak halim yok oturarak kiliyorum .6.haftamdayim biraz agirlastim genellikle óturarak kiliyorum

Back
X