hamilelikte namaz..

evet canim bende katiliyorum sana. namaz anindaki secdenin faydalarini bir bilsek.d
vucuddaki fazla eneerjiyi secdelerimiz sayesinde disari atiyoruz.
bu yuzden namazin biz hamilelere çok faydasi var.
Son 1 buck ayim kaldi, hiç zorlanmadan kiliyorum simdilik.
Allah kabul etsin ins hanimlar. bebeklerinizi kolaylik ile aliriz ins kucagimiza..

bende ayakta kılıyorum bazen cok yorgun oluyorum ama oturuncada yanlıs kılıyorum

bende ayakta kılıyorum çor yorgun oduğumda oturark kılıyorum bebişlerde bizle birlikte kılıyorlar ne güzel dimiikaydirigubbakcemile2

Kesinlikle katılıyorum düşüncene......O küçük mucizenin karnımızdayken rabbine ibadet etmeye başladığını düşünmek çok etkileyici bir o kadar da huzur verici....opuyorumnanaktan

Gebeliğimin dördündü ayında herşey yolunda giderken ayrıntılı ultrasona girdiğimde bebeğimin hidrosefali olabileceğini söyledi doktorlar tedavisi olmayan bir hastalık dünya başıma yıkıldı.Hemen namaza başladım sürekli dua ettim ve bebeğimi Allaha emanet ettim.Daha bebeğim karnımdayken düzelmeye başladı,tüm değerleri normale döndü .Dünyaya geldi ve sapasağlam .Allahım yavrumu bize bağışladı,dualarımız bir mucizeye vesile oldu arkadaşlar

Allah kabul etsın canım.
saglıklı uzun omru olur ınsallah..

kızlar ben namazı oturark kılıyorum..ALLAH kabul eder inşallah.....ama oturarak kılarken kafamı secdeye koymuyorum....rukuda biraz eğiliyorum secdede de daha çççok eğiliyorum.....doğru mu acaba?yastık koyup secdeye kafamı koyuyum dedim ama bir akrabam secdeyi yerden kaldıramazsın dedi.....kafam karışık.

Ben bu konuyu ilahiyatçı bir arkadaşıma sormuştum..O da senin söylediğin biçimde kılabileceğimi söylemişti..Sonuçta secdeye gidebilecek durumda olsak zaten secdemizi yaparız Allahın izniyle...Ama Rabbim bize kolaylık gösteriyor...Kabul eder inşallah...

ben sandalyede kılıyorum secde yapacagım zaman sandalye ye oturup egıle bıldıgım kadar one egılıp secde yapıyorum.
Allah kabul etsın arkadaslar..

Allah kabul etsın kızlar.ben kılıyordum ama ara verdım.tekrar baslamam lazım...

bende henüz ayakta kılıyorum.ilerde ne olur bilmem
topikte bilgi veren arkadaşl arada ayrıca teşekkür ederim.
allah hepimizin namazlarını kabul etsin

ben ılk aylarda namazlarıma ara vermek zorunda kaldım cunku bulantılarım yuzunden basımı yastıktan kaldıramıyordum sımdıde tansıyon sorunum var oturarak kılıyorum sız nıyetınızı bozmayın ve kendınızı zorlamayacak sekılde kılın arkadaslar Rabbim mutlaka kabul edecektır

Böylesine kutsal bir vazifeyle görevlendirildiğimiz şu günlerde yapacağımız ibadetler inanıyorum ki opuyorumnanaktanAllah katında daha da anlamlıdır....opuyorumnanaktan

Namazlarina ara verenleri duyunca çok uzuldum : ( hanimlar uzerinizde yukun kiymetini bilin ne olur sabir edin devam edin namazlariniza. Rabbim muhakkak kolaylik sagliyor bu zor donemde
evet biraz SIKINTI cekiliyor ama sonunda buyuk mukafat verir yuce Allah'im. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin ins.

arkadaslar dınımız kolaylık dını otuarak kılmakda hıcbır sakınca yok kendımızı ıyı hısseymedıgımız zaman ama ıyıysek ayakda kılmak daha sevap nedenıde huzuruna durdugumuz rabbımızın buyuklugune hurmet edıp saygıyla ayakda durdugumuz ıcın ama agrı sancı cogalırsa mecburıyet yok bırde bırsey duymustum sandalyede veya kanepede kılmakdansa yere oturup dızler agrıyorsa ayakları kıbleye uzatıp agrımıyorsa toplayıp kılmak daha dogru Allah kabul etsı hepsınıde ben ıkı dogum yaptım ıkısıde sunı sancıyla oldu ve sancım sırasında 4 peygamberın duasını ettım zordu ama cabuk kurtuldum ortalama 2 saat surdu tavsıye ederım sevgıler

Bende ılk aylar tedıtgın oldum bı kıldım bı bıraktım allah affetsın..ama Şuan Çok ŞÜkÜr kılıyorum 20 haftalıĞız..rabbım hepımızın ıbdetlerını kabul etsın

hamileliğimin sonuna kadar normal kılınış şekli ile kıldım... Özellikle normal doğum düşünen arkadaşlar secdeye gittiğinizde bacaklarınızı iyice aralayarak bebeği sıkıştırmadan secde yaptığınızda ordaki kaslar esneklik kazanıyormuş. bu kasların yumuşak olması doğumu kolaylaştırıyormuş canlarım. Haydin bakim Allah kabul etsin hepimizinkini :lepi:

Amin inş. arkadaşım
Evet ben de böyle duymuştum :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…