evet canim bende katiliyorum sana. namaz anindaki secdenin faydalarini bir bilsek.dmerhaba arkadaşlar rabbim namazlarımızı kabul etsin ben 2,5 aylık hamileyim şuan zorlanmıyorum ama gazetede okumuştum yurt dışında dinleri islam olmayan bi kesim yani namazı bilmiyorlar bile doktorlar hamilelere rahat hareket etmeleri için namazın kılınışını öneriyorlar sadece hareketlerini yaptırıyorlar:) o yüzden ço şanslıyız bizim ibadetimiz ama her türlü faydası var...
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar alkisalkisalkis
bende ayakta kılıyorum çor yorgun oduğumda oturark kılıyorum bebişlerde bizle birlikte kılıyorlar ne güzel dimiikaydirigubbakcemile2
kızlar ben hamileyken iknci kez kuran hatim edicem yani şuan ikinciy okuyorum ramazanla birlikte hatim edicem
Allah nasip ederse
acaba bunu olan güzellikleri neler bebeğe hangi etkileri bırakır
muhakkak çok lütufu vardır ama ben bunların neler olduğunu öğrenmek istiyorum
nette baktım bişi bulamadım
Gebeliğimin dördündü ayında herşey yolunda giderken ayrıntılı ultrasona girdiğimde bebeğimin hidrosefali olabileceğini söyledi doktorlar tedavisi olmayan bir hastalık dünya başıma yıkıldı.Hemen namaza başladım sürekli dua ettim ve bebeğimi Allaha emanet ettim.Daha bebeğim karnımdayken düzelmeye başladı,tüm değerleri normale döndü .Dünyaya geldi ve sapasağlam .Allahım yavrumu bize bağışladı,dualarımız bir mucizeye vesile oldu arkadaşlar
kızlar ben namazı oturark kılıyorum..ALLAH kabul eder inşallah.....ama oturarak kılarken kafamı secdeye koymuyorum....rukuda biraz eğiliyorum secdede de daha çççok eğiliyorum.....doğru mu acaba?yastık koyup secdeye kafamı koyuyum dedim ama bir akrabam secdeyi yerden kaldıramazsın dedi.....kafam karışık.
Amin inş. arkadaşımhamileliğimin sonuna kadar normal kılınış şekli ile kıldım... Özellikle normal doğum düşünen arkadaşlar secdeye gittiğinizde bacaklarınızı iyice aralayarak bebeği sıkıştırmadan secde yaptığınızda ordaki kaslar esneklik kazanıyormuş. bu kasların yumuşak olması doğumu kolaylaştırıyormuş canlarım. Haydin bakim Allah kabul etsin hepimizinkini :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?