benımde 45 gun oldu hala devam ettıgı ıcın kılamıyorum namazımı.son ana kadar kılmıstım.namaza baslamasan daha iyi olur canım.tam olarak bıttıgınde baslarsın..
araştırdım 40 günden sonrası özür(istihaze) sayılıyormuş. her vakit için ayrı abdest alınıp kılınırmış namazlar...
Amin.. Hamileliğin hayırlı olsun arkadaşıminşallah 5 vakit devam edersin canım.kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar ben daha yeni anne adayıyım konu başlığı ilgimi çekti.Aslında aklıma hiç böyle bir zorluk olacağı gelmemişti.Rahat kılmak için neler yapıyorlar arkaşlar yazarlarsa bizim için daha faydalı olacak.:CüvCüv:
Allah hepimize bebeğimizi sağlık ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
Önceki sayfada açıklamalı anlatmıştım bunu evdila bacım..araştırdım 40 günden sonrası özür(istihaze) sayılıyormuş. her vakit için ayrı abdest alınıp kılınırmış namazlar...
ARKADAŞLAR ALLAH namazlarınızı kabul etsin 8 ocakta sezeryanla doğurduğum zeynep kızım başlatmıştı namaza beni....o rahmime düştüğünde benim allah inancım artmıştı ve namaza başladım ancak yavrum doğduktan 1 gün sonra vefat etti melek oldu ve şimdi 1 melek annesi olarak borcumu yerine getirmek istiyorum 26 günlük lohusayım en kısa zamanda namazlarıma başlıyacağım yavrumun acısı içimde ama onun bana bu hayrını asla unutmayacağım......se ni çok seviyorum melek kızım her zaman kalbimdesin zeynebim......
ARKADAŞLAR ALLAH namazlarınızı kabul etsin 8 ocakta sezeryanla doğurduğum zeynep kızım başlatmıştı namaza beni....o rahmime düştüğünde benim allah inancım artmıştı ve namaza başladım ancak yavrum doğduktan 1 gün sonra vefat etti melek oldu ve şimdi 1 melek annesi olarak borcumu yerine getirmek istiyorum 26 günlük lohusayım en kısa zamanda namazlarıma başlıyacağım yavrumun acısı içimde ama onun bana bu hayrını asla unutmayacağım......se ni çok seviyorum melek kızım her zaman kalbimdesin zeynebim......
Ben de zorlanmaya başladım ve mesh patiklerden kullanıyorum 1 haftadırkızlar Allah kabul etsin.bende abdest alırken zorlanıyorum.ayagımı yıkarken lavaboda.
Hayırlı olsun bebişin canım.İsmide çok güzel maşallah.Bende dediğin gibi bilyorum,40 günden sonra özüre girer.Allah kolaylık versinopuyorumnanaktan
arkadaşlar bende kılmak istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum neden bilmiyorum lütfen dua edin benim için..bu mesajımı ciddiye alıp gerçekten bir dua edecek arkadaşa ihtiyacım var..allah hepinizden razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?