Hamilelikte neler yediniz-yemeliyiz ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Yumurta ceviz peynir arada muz yemeye dikkat ediyorum yiyemediğim günler de oluyor tabi. Neler yemeliyim başka gelişimi için neler iyi geliyor başka sizin yediğiniz dikkat ettiğiniz şeyler var mı

Yumurta ceviz peynir arada muz yemeye dikkat ediyorum yiyemediğim günler de oluyor tabi. Neler yemeliyim başka gelişimi için neler iyi geliyor başka sizin yediğiniz dikkat ettiğiniz şeyler var mı
Süt yoğurt et balık tavuk taze meyve sebze ve kefir her gün mutlaka iç

Şuan 5,5 aylık bundan öncesi az tüketmiş olmam gelişimini olumsuz etkilemiş midir peki
Yok canım sanmıyorum bende 5+1’im öncedende yine hersey yerdim ama süt içmezdim yumurta pek yemezdim çalıstığım için kahvaltıyı hep kek bisküvi ile yapardım su an hepsine dikkat ediyorum sende dikkat et mühim olan su an sigara kullanıyordum onuda bıraktım mesela

Yok canım sanmıyorum bende 5+1’im öncedende yine hersey yerdim ama süt içmezdim yumurta pek yemezdim çalıstığım için kahvaltıyı hep kek bisküvi ile yapardım su an hepsine dikkat ediyorum sende dikkat et mühim olan su an sigara kullanıyordum onuda bıraktım mesela
Anladım Evet işe giderken aksıyor bazen yiyorum hemen herşeyi ama sık sık değil hani ama gene de yetersiz besleniyo muyum acaba diyorum yogurt peynir sevmem aslında yemek zorunda oldugum için yemeye çalışıyorum

Anladım Evet işe giderken aksıyor bazen yiyorum hemen herşeyi ama sık sık değil hani ama gene de yetersiz besleniyo muyum acaba diyorum yogurt peynir sevmem aslında yemek zorunda oldugum için yemeye çalışıyorum
Ye çünkü onlar kalsiyum kaynağı bebeğin kemikleri ileride oluşacak dişleri için çok büyük rol oynuyor

ben şuan 10+1 im
sabahları 2 haşlanmış yumurta, 2dilim kızarmış tahıllı ekmek ve krem peynir yiyorum
10:00 molasında 1 bardak sıcak süt içiyorum
öğlen ne yemek varsa artık
15:00 da 1 avuç çiğ çerez yiyorum ( fındık, badem, kaju, ceviz)
17:00 da da 1 yeşil elma
işteyken bu düzenimi standart yürütebiliyorum ama evde olmuyor. evde ne bulursam onu yiyorum :)

Back
X