- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
ben de anlamadm zaten!artık içmiyorum ama bugün sabah ilk kez çıkarttım.7+1 de.şu an da midem çok ii değil.sanırım zor zamanlarım başlıyor...kanaman yoksA neden verdiki acaba ? yani birseyde olsaydı nobetci eczane denen bşsey var.Bosu bosuna sana azap vermis gibi geldi cunku o ilactan tikisiniyorum.gerci eksikliginizde gostermesin Allah
ben de anlamadm zaten!artık içmiyorum ama bugün sabah ilk kez çıkarttım.7+1 de.şu an da midem çok ii değil.sanırım zor zamanlarım başlıyor...
Merhaba
ben bugün kahverengi lekelenme için doktora gittim. Hamileliğimi öğrendikten sonraki ilk doktor kontrolümdü. 4 haftalıkmış ancak kanama sebebiyle progestan verdi vajinal yoldan. bir tane kullandım. Vajinal yoldan kullanan var mı? Çok mu ileri itmek gerekiyor. Bir de ilacın parçaları sizde de sonra düşüyor muydu?
:44:
ben kullandım canım benimde kanamam olmuştu doktorum günde iki defa ağız yoluyla bir defada fitil şeklinde kullanmamı söylemişti.biraz ileriye itilmesi gerekiyor dışarı çıkmadığı sürece etkisi olur sanırım
Merhaba
ben bugün kahverengi lekelenme için doktora gittim. Hamileliğimi öğrendikten sonraki ilk doktor kontrolümdü. 4 haftalıkmış ancak kanama sebebiyle progestan verdi vajinal yoldan. bir tane kullandım. Vajinal yoldan kullanan var mı? Çok mu ileri itmek gerekiyor. Bir de ilacın parçaları sizde de sonra düşüyor muydu?
Merhaba
selam kızlar artık buraya kimse yazmıyormu?
bende progestan kullanıyorum çğnkü hamileliğimin başlarında hafif kanamam oldu ve sonra kahverengi akıntıya çevirdi offf:
umarım bi sorun çkmaz peki bu progestan krında ağrı yaparmı acaba..
bence canını sıkma ilaçlarını iç bu ilacı dr verme sebebi bebeğin tutunması için ilaçlarını ihmal etme
arkadaşlar bende vajinla yoldan alıyorum bu hapı yalnız bendede aldıktan sonra kalıntıları oluyo çamaşırımda bu şekilde kalıntı olan varmı yoksa benmi iyi yerleştiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?