hamilelikte progestan kullananlar

kanaman yoksA neden verdiki acaba ? yani birseyde olsaydı nobetci eczane denen bşsey var.Bosu bosuna sana azap vermis gibi geldi cunku o ilactan tikisiniyorum.gerci eksikliginizde gostermesin Allah
ben de anlamadm zaten!artık içmiyorum ama bugün sabah ilk kez çıkarttım.7+1 de.şu an da midem çok ii değil.sanırım zor zamanlarım başlıyor...

ben de anlamadm zaten!artık içmiyorum ama bugün sabah ilk kez çıkarttım.7+1 de.şu an da midem çok ii değil.sanırım zor zamanlarım başlıyor...

ALLAH yardımcın ve yardımcımız olsun , ben nerdeyse 15 haftalık olucam ama hala cok kotuyum.Bugun sabah cıkartttım.ve hala midem kaynıyor...Ben bisey yiyemiyordum 7 haftalıkken , cok zayıfladım ,gucsuz dustum sonunda doktorum ilac verdi hergun 1 tane alıyorum. Ancak onu icersem yemek yiyiyorum. seninde surekli olursa ilac verebilir...

Merhaba
ben bugün kahverengi lekelenme için doktora gittim. Hamileliğimi öğrendikten sonraki ilk doktor kontrolümdü. 4 haftalıkmış ancak kanama sebebiyle progestan verdi vajinal yoldan. bir tane kullandım. Vajinal yoldan kullanan var mı? Çok mu ileri itmek gerekiyor. Bir de ilacın parçaları sizde de sonra düşüyor muydu?
:44:

ben kullandım canım benimde kanamam olmuştu doktorum günde iki defa ağız yoluyla bir defada fitil şeklinde kullanmamı söylemişti.biraz ileriye itilmesi gerekiyor dışarı çıkmadığı sürece etkisi olur sanırım

sağol... Şu kahverengi lekeler aşırı canımı sıktı. hamile olduğuma bile sevinemedim. :44::44:

benimde aynı sekilde oldu ve vajinal yoldan kullandım progestanı kendimce ileri ittigimi duısunuyordum ama 2 hafta sonra falan acil kanamam olmustu ve bu sefer igne yaptılar ve artık gunde 3 defa agızdan aldım ilacı.Ama seninde basına gelicek diye birsey yok....icini ferah tut...sunu anladım birseyleri olurunq bırakmak gerekiyor ve su anda 3,5 aylıgım ve lekelenme sorunum bittir .SUKURLER OLSU NN

benim doktorum da vaginal vermişti, daha az bulantı ve bitkinlik yapıyor dedi. ben fazla içeri itemediğim için yarım saate kadar bütün ilaç dışarı akıyordu, ağız yoluyla devam etmek zorunda kaldım. doktor çok fazla itmeye gerek olmadığını söylemişti bana ama ayağa kalkmamak lazım ki içeride düşmeden kalsın yoksa yarısı günlük pedin üzerine diğer yarısı da klozete gidiyor

bende kullanıyorum ama bende öyle koku bulantı yan etki yapmadı hemde vajinal yolla daha tesirliymiş gebeliğin düşükle sonuçlanmaması için

kızlar ben 5 haftalık hamileyim. hiç bir lekelenme olmadığı halde bu haptan verdi bana. sonra araştırınca bunun düşük için verildiğini öğrendim. hemen aradım doktoru. o da hiç bir düşük tehlikem olmadığını, çalışan biri olduğum için sadece tedbir olsun diye verdiğini, hiç bir yan etkisinin olmadığını söyledi. şimdi burayı okuyunca fena oldum. bıraksam mı acaba hapı?

bende kullanıyorum kızlar. haklısınız kokusu çok. bide benim uyuz olduğum yumuşak bi hap ya midemi kaldırıyor resmen. ben de ilaç içmeyi sevmediğimden oluyor sanıyordum.

Benim aşermelerim çok kötüydü ama progestan gelince mahvoldum. Bir de bana yaşattıklarından sonra psikolojik direnç gelişti. Kutusunu görünce öğürüyordum. 12. haftam dolunca eşime çöpe attırdım. Koyduğum dolaba yaklaştığımda bile ağlamaya başlıyordum. İçerken midem bulanmasın diye söylediğim şarkılardan ne repertuar çıkar vallahi.
Vajinal da kullansam ağızdan da becerebilsem kokuyordum. O koku beni o kadar çıldırtıyordu ki birgün evin koridorunda kokuyorum diye ağlayarak anadan üryan soyunup banyoya daldım. Öncesinde tek hatırladığım anacığımın bana acıyan gözlerle bakıp dua ettiğiydi. Günde 3 defa kokuyorum diye üstümü değişiyordum. Nerdeyse 2 günde o makine doluyordu.
Son çare doktorum istemese de -canına yazık dedi- hergün iğnesini olarak biraz hafiflettim etkilerini. Kalçam delik deşik olmuştu sızıdan oturamıyordum ama o kokunun azalmasına bence değerdi.
Eczacıyım, şu an eczanemim rafında dururken bile o ilaçtan tiksiniyorum. Bir dahaki hamileliğimi umarım düşük tehlikem olmadan onsuz geçiririm. Allah progestan kullananlara yardım etsin. Bn de böyle oldu ama sadece uykuya olan yan etkisiyle atlatanlar bile var.

merhaba arkadaşlar bende 11 hafta 5 günlük hamileyim bende kahvarengi akıntı oldu hemen doktoruma gittim progestan 100 mg verdi 1 hafta kadar onu kullandım sonra gece 11 gibi çok az bişey kan gördüm gece devlet hastanesi acile gittim progestan 200 mg kullandım şu an hala kullanıyorum ilk zaman bende de mide bulantısı yaptı fakat şu anda bi problem koku fln yok bebeğin tutunmasını sağlıyomuş bu ilaç fakat çok yumuşak bi hap olduğu halde zor içiyorum yapışıyo sanki boğazıma:):)

3 ay boyunca progestan kullandım..su an bebegim 39 günlük masallah..progestan cok fena mide bulantısı yapıyordu bende.ama koku hiç yapmadı..koku hamilelik durumundan senin..hersey kokuyo olabilir.ilaçla ilgisi yok yani.ben deterjan kokusu duymaktansa pis camasır kokusu duymayı isterdim..o derece yani

selam kızlar artık buraya kimse yazmıyormu?
bende progestan kullanıyorum çğnkü hamileliğimin başlarında hafif kanamam oldu ve sonra kahverengi akıntıya çevirdi offf:
umarım bi sorun çkmaz peki bu progestan krında ağrı yaparmı acaba..

Sanırım kimse yazmıyor bu konuya artık ama şansımı denemek istedim. 6 haftalık hamileyim ve progestan benim kahverengi kanamamı kırmızıya çeviriyor resmen. Bunu yaşayan olmuş mu? Geçer mi ki zamanla?:26:

Progestan bende de içtikten 2 saat sonra falan kırmızı kanama yapıyor, sonra 6-7. saatlerde kahveye dönüyor. her kanamadan önce karnım acaip derecede ağrıyor resmenen hissediyorum ve gidip baktığımda görüyorum kanı Bunu içene kadar kırmızı kanamam yoktu. Siz de kanamada artış oldu mu?

bence canını sıkma ilaçlarını iç bu ilacı dr verme sebebi bebeğin tutunması için ilaçlarını ihmal etme

arkadaşlar bende vajinla yoldan alıyorum bu hapı yalnız bendede aldıktan sonra kalıntıları oluyo çamaşırımda bu şekilde kalıntı olan varmı yoksa benmi iyi yerleştiremiyorum.

Bendede aynısı oluyor
Ek olarak bana kasık yanması yapıyor sendede oluyr mu kasıklarının altında yanma ?
arkadaşlar bende vajinla yoldan alıyorum bu hapı yalnız bendede aldıktan sonra kalıntıları oluyo çamaşırımda bu şekilde kalıntı olan varmı yoksa benmi iyi yerleştiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…