hamilelikte progestan kullananlar

Canım bana da öyle oldu. Vajinadan alıyorum ben de ilacı. Doktor rahim kasılıyor onun için oluyor dedi. Fitil rahatlatır dedi. Ultrasonla bakıp kanama grünüyor ve ya görünmüyor gibi bi şey söyledi mi sana?

YOk cnm bisey demedi sadece vajinal ultrason bakatim dedi baktirmadim..zaten cifrrahim var dusuk riski buyuk.korktum baktirmadim..2..3 gun agizdan progestan içtim sabah aksam.kanamyi kesmedi.sonra 5 tane ignesini verdi.ilk bugun vuruldum .igneler bitince hapi vajinal dvm et dedi..ins kesilir kananm

İnsallah canim. Yat dinlen cok haraket etme.

4+4 haftalıkken (16 Mayıs Pazartesi) verdiğim kanda progesteron değerim 12.8 çıktı. Sizin değerleriniz kaç çıkmıştı?

Merhaba benim dün gece kahverengi alındım oldu sadece peceteye gelen bugünde çok az olunca hemen doktora gittim bebegimin kalp atışlarını ilk kez bugün gördüm biseyin yok ama progestan kullan dedi ama bende idrar yaparken hafif yanma var sizde de oluyor muydu?

Bu yanma ilacı kullanmadan önce. Acaba diyorum idrar yolu enfeksiyonundan da lekelenme olur mu

Merhabalar bende iki haftadır progesteron iğne 50mg 1 bir seferde iki ampul iğne vurunuyorum kalçalar çok acıyor mos mor oldu acısına oturamıyorum yatamıyorum canım çok yanıyor iğnelerin acısına dayanmak çok zor üç gün sonra gebelik testi yaptırmam gerekiyor inşallah sonuç pozitif çıkarda çektiğim bu acılara değer.

Benimde aynı kahverengi lekelenmem oldu. Progstnı bana da verdi doktorum. Ağızdan sabah akşam. Bnde bulantı falan yapmadı ama

Ben progestan 200 mg yumusak kapsülü agızdan alıyorum 2 den 3 e cıkardı doktor sürekli uyku ve mide bulantısı var aksam vajinal olarak denesem bişey olur mu ki

Vajinal olarak beceremedim ben zaten çalıştığım için pek mümkün olmadı ama baş dönmesi bulanik girme çarpıntı uyku hali ne ararsan yapti

Kızlar ben aşılama ile hamile kaldım ve aşılamadan bu yana kullanıyorum. 7+6 dayız. Başta sadece dönme yapıyordu ama 2 gündür karnım ve kasıklarım ağrıyor. Bulantıdan dolayı su içemiyorum bugünlerde, o da yan etkileri arttırıyor sanırım. Doktorla görüşcem acil.

Size tavsiyem içebiliyorsanız günde 3lt su için ve hapın saatini değiştirmeyin. Saati değiştiği anda baş dönesi vs yapıyor

Merhaba hanımlar size birşey danışmak istiyorum bende progestanı vajinal kullanıyorum akşam yatmadan önce atıyorum sonra uyuyorum sabah çamaşırımda çok az bir damla kadar kan oluyor normalde kanamam olmadı sadece uç gündür ilaca vajinal başlayalı oldu acaba bu bi yan etkimi varmı başına böyle bişe gelen lütfen cevab

Merhaba arkadaslar buraya yeni uye oldum yurtdisinda yasadigim icin doktor kontrolleri 3 ayda bir oluyor. Bi sorum olucakti 9+1 gunluk hamileyim. 5 haftalikken kahve rengi akintim oldu ve kesildi simdide gene basladi damla seklinde gelio gecen sene dusuk yaptim ve cok korkuyorum tekrar yasayacim icin

Bende Protestan kullanıyorum ama asla miğdemm bulanmadı çok rahat bir şekilde kullanıyorum Allah’ıma şükür Ama faydası çok kokusu size kötü gelmiş olsa bile faydası çok iyi devam ...

Kızlar merhaba öncelikle şunu söylemek istiyorum progestanın benim bildiğim bebeğe her hangi bi yan etkisi yok ben 6 haftalıkken çok şiddetli bi kanama geçirdim yaklaşık 2 aydır günde 3 kez 200 mg fitil olarak kullanıyorum. Proluton depot isimli iğneyi 3 kez bi hafta arayla oldum.Pregestanı ilk Ağız yoluyla almayı denedim fakat kafamı kaldıramadım çok ağır geldi şimdi fitil olarak çok rahatım. Fitili yaptıktan bi yarım saat ayaklarımı kaldırıp yatıyorum tabi ki ilacın fazlası geliyor ama ihtiyacı kadar olanıda alıyordur diye düşünüyorum şu anda 12 haftalığız ara ara kanamam oluyor çalıştığım içinde çok dinlenebildiğimi söyleyemem doğrusu bu yüzdendir ki 18.haftaya kadar tehlike devam ediyormuş ilaca devam anlıyacağınız.Özetle diyeceğim şudur ki içiniz rahat olsun ilacı yutmak zorunda diğilsiniz fitil olarak ta alınabilir bence böylesi iyi umarım hepimiz bu sıkıntılı günleri atlatıp sağlıkla sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız...

Ya ben bu koku yuzunden wc ye gitmek istemiyorum inanki cok agir asiri derecede mide bulandirici idrarimdaki kokudan bulantilarim cogaliyo benim doktorum da koku yapmaz dedi enfeksiyondan suphelendi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…