Merhaba arkadaslar banada 5 GUN once vermıstı ağızdan progestan. 3 gundur her peçeteye sıldıgımde kan gelıyor. Bugun Dr gıttım 5 ıgne vardı.sonra vajınal dvm et hapa dedi.cok korkuyorum.kanaması olup ıgne ve ılacla gecen oldumu
YOk cnm bisey demedi sadece vajinal ultrason bakatim dedi baktirmadim..zaten cifrrahim var dusuk riski buyuk.korktum baktirmadim..2..3 gun agizdan progestan içtim sabah aksam.kanamyi kesmedi.sonra 5 tane ignesini verdi.ilk bugun vuruldum .igneler bitince hapi vajinal dvm et dedi..ins kesilir kananmCanım bana da öyle oldu. Vajinadan alıyorum ben de ilacı. Doktor rahim kasılıyor onun için oluyor dedi. Fitil rahatlatır dedi. Ultrasonla bakıp kanama grünüyor ve ya görünmüyor gibi bi şey söyledi mi sana?
YOk cnm bisey demedi sadece vajinal ultrason bakatim dedi baktirmadim..zaten cifrrahim var dusuk riski buyuk.korktum baktirmadim..2..3 gun agizdan progestan içtim sabah aksam.kanamyi kesmedi.sonra 5 tane ignesini verdi.ilk bugun vuruldum .igneler bitince hapi vajinal dvm et dedi..ins kesilir kananm
Bu yanma ilacı kullanmadan önce. Acaba diyorum idrar yolu enfeksiyonundan da lekelenme olur mu
kızlar ben 5 haftalık hamileyim. hiç bir lekelenme olmadığı halde bu haptan verdi bana. sonra araştırınca bunun düşük için verildiğini öğrendim. hemen aradım doktoru. o da hiç bir düşük tehlikem olmadığını, çalışan biri olduğum için sadece tedbir olsun diye verdiğini, hiç bir yan etkisinin olmadığını söyledi. şimdi burayı okuyunca fena oldum. bıraksam mı acaba hapı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?