- 4 Mart 2013
- 70
- 47
- 53
Aramızda sanırım 2 gün var benim de 30 nisan görünüyor doğum tarihi :) ama benimkiler ikiz muhtemelen beklemeyebilirler@selinylmz sağol canım sanada çok geçmiş olsun hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza :)
Oo maşallah uzun ömürlü sağlıklı olsun bebişlerimiz :) cinsiyet belli oldu muAramızda sanırım 2 gün var benim de 30 nisan görünüyor doğum tarihi :) ama benimkiler ikiz muhtemelen beklemeyebilirler
Birşey olmaz canım doktorun başında almış önlemini ben 2 ay boyunca kullandım. Hem iğne hem tablet. Eğer ağızdan aldığında çok yan etkisi olursa doktoruna danışıp vajinal yollada kullanabilirsin. Benim doktorum öyle vermişti.Kizlarrr bnada bugün doktrum progestan verdi 6 hftalgm bnde ama su an bi sknti yok olasi bi onlm amaçlı dedi zaten bnm akntm kanamam flnda yok ama neden verdiki kullanrsam bsy olmz dimi korkuyorum
Sagol canm Bnmkide öyle kullan dedi zaten bugun baslycam bakalım ins bsy olmazBirşey olmaz canım doktorun başında almış önlemini ben 2 ay boyunca kullandım. Hem iğne hem tablet. Eğer ağızdan aldığında çok yan etkisi olursa doktoruna danışıp vajinal yollada kullanabilirsin. Benim doktorum öyle vermişti.
Olmaz canım faydası olur hatta. İlacı koyduktan sonra hemen kalkmamanı öneririm canım çıkıyo yoksa... İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırısın :)Sagol canm Bnmkide öyle kullan dedi zaten bugun baslycam bakalım ins bsy olmaz
Tamam çok sağol sende aynı şekilde sag salim kavusrsun kuzunaOlmaz canım faydası olur hatta. İlacı koyduktan sonra hemen kalkmamanı öneririm canım çıkıyo yoksa... İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırısın :)
Arkadaslar merhaba. 5haftalık hamileyim. Bugn doktora dittim. Kese görüündü. Gayet normal dedi. Eve geldikten 1 saat sonra cpk acık pembe akıntı oldu. Doktorumu aradm düşükbelirtisi ayagını uzat yat dedi. Progestan içsem dedim. Saglıksızbirr gebelikse bırak düşsün dedi. Sakat bi bebekse nedenprogestanla yasatayım dedi. Progestan kacıncı haftada verilio. Lütfen cvp cok üzgünm :-(
Kizlarrr bnada bugün doktrum progestan verdi 6 hftalgm bnde ama su an bi sknti yok olasi bi onlm amaçlı dedi zaten bnm akntm kanamam flnda yok ama neden verdiki kullanrsam bsy olmz dimi korkuyorum
Birşey olmaz canım doktorun başında almış önlemini ben 2 ay boyunca kullandım. Hem iğne hem tablet. Eğer ağızdan aldığında çok yan etkisi olursa doktoruna danışıp vajinal yollada kullanabilirsin. Benim doktorum öyle vermişti.
simdi doktordan geldim banada verdi onlem amacli ama insanin kafasinda soru isareti olmuyor degil ya kanamamda yok agrimda oek yok yaninda minoset verdi birde ama insna tedirgin oluyorAradan baya zaman geçmiş son durum ne oldu.
nasil yani bildigimiz hapimi vajinal yollahmm evet büyük ihtimalle ilaç yüzünden olabilir. doktorum bulantı yapacağı için vaginal yolla kullan demişti-ki bu da bulantı yapıyor kesinlikle az da olsa- ama ben doğru yerleştirmeyi beceremediğim için yutmak zorunda kaldım oral yoldan. bir de ne kadar süre kullandın acaba?
Dr öneriyorsa kullanın önermiyorsa kendi kendine hiç bir ilaç kullanılmamalı. Yan etkileri ben yaşamadım bulantı dışında ama o da gebelik etkisinden de oluyor zaten. Herkese rabbim hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Bu uğurda çekilen çileler kutsaldır kızlar
Bun bende merak ediyorum :/Canim kullanim talimatinda agizdan diyor fakat kutuya eczaci vajinadan 1 tane yazmis . Bi bilgin var mi bu konuda ?
Bun bende merak ediyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?