hamilelikte progestan kullananlar

Evet canım ikisi de erkek :) benim 4 yaşında bi oğlum var geçen sene düşürdüğüm bebeğim de erkekti

Kizlarrr bnada bugün doktrum progestan verdi 6 hftalgm bnde ama su an bi sknti yok olasi bi onlm amaçlı dedi zaten bnm akntm kanamam flnda yok ama neden verdiki kullanrsam bsy olmz dimi korkuyorum

Kizlarrr bnada bugün doktrum progestan verdi 6 hftalgm bnde ama su an bi sknti yok olasi bi onlm amaçlı dedi zaten bnm akntm kanamam flnda yok ama neden verdiki kullanrsam bsy olmz dimi korkuyorum
Birşey olmaz canım doktorun başında almış önlemini ben 2 ay boyunca kullandım. Hem iğne hem tablet. Eğer ağızdan aldığında çok yan etkisi olursa doktoruna danışıp vajinal yollada kullanabilirsin. Benim doktorum öyle vermişti.

Sagol canm Bnmkide öyle kullan dedi zaten bugun baslycam bakalım ins bsy olmaz

Sagol canm Bnmkide öyle kullan dedi zaten bugun baslycam bakalım ins bsy olmaz
Olmaz canım faydası olur hatta. İlacı koyduktan sonra hemen kalkmamanı öneririm canım çıkıyo yoksa... İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırısın :)

Aradan baya zaman geçmiş son durum ne oldu.

Aradan baya zaman geçmiş son durum ne oldu.
simdi doktordan geldim banada verdi onlem amacli ama insanin kafasinda soru isareti olmuyor degil ya kanamamda yok agrimda oek yok yaninda minoset verdi birde ama insna tedirgin oluyor

ya doktor bana progestan vermedi ama hamile kalabilmem için başka ilaçlar verdi. madem zararı yok ben alıp kullansam mı acaba yaaa?

nasil yani bildigimiz hapimi vajinal yolla

Dr öneriyorsa kullanın önermiyorsa kendi kendine hiç bir ilaç kullanılmamalı. Yan etkileri ben yaşamadım bulantı dışında ama o da gebelik etkisinden de oluyor zaten. Herkese rabbim hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Bu uğurda çekilen çileler kutsaldır kızlar

Canim kullanim talimatinda agizdan diyor fakat kutuya eczaci vajinadan 1 tane yazmis . Bi bilgin var mi bu konuda ?

Benim de kanama öbeğim olduğu için verdi doktor. Düşük önleyici olarak. Günde 3 tane. Eczacı bilmez doktora sormanız gerekiyor. Benim doktorum günde 3 tane sabah 1 gece yatarken 2 tane olarak kullan dedi. Bende de mide bulantısı halsizlik ve karın ağrısı yaptı. Doktorum eğer şikayetin olursa aynı şekilde vajinadan kullanabilirsin demişti. Bu gece yine deneyeceğim, eğer sorun yaşarsam vajinadan alırım.

Merhaba arkadaslar banada 5 GUN once vermıstı ağızdan progestan. 3 gundur her peçeteye sıldıgımde kan gelıyor. Bugun Dr gıttım 5 ıgne vardı.sonra vajınal dvm et hapa dedi.cok korkuyorum.kanaması olup ıgne ve ılacla gecen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…