Bendede aynısı oluyor
Ek olarak bana kasık yanması yapıyor sendede oluyr mu kasıklarının altında yanma ?
adet yerine gelen damla halinde kahve lekem nedeni ile bugün doktora gittim, kan tahlili sonucunda hamile olduğumu öğrendim, fakat düşük tehlikem olabileceğini söyledi, bu nedenle progestan verdi, ilk kez kullanacağım, adını ilk kez duyuyorum, kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi? gerçektne işe yarıyor mu, düşüğü engelliyor mu?
adet yerine gelen damla halinde kahve lekem nedeni ile bugün doktora gittim, kan tahlili sonucunda hamile olduğumu öğrendim, fakat düşük tehlikem olabileceğini söyledi, bu nedenle progestan verdi, ilk kez kullanacağım, adını ilk kez duyuyorum, kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi? gerçektne işe yarıyor mu, düşüğü engelliyor mu?
bence canını sıkma ilaçlarını iç bu ilacı dr verme sebebi bebeğin tutunması için ilaçlarını ihmal etme
Bende kullaniyorum ictikten bi saat sonra felan bas donmesi yapiyo ve yururken felan dusecek gibi oluyorum tuhaflasiyorum ama yatarken yok ayakta oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım. Doktorunun mantığına göre ilacı kimsenin kulllanmaması lazım. Kanama illa kusurlu bebekte olmazki. Zaten düşecek bebekte progesteron verilsede kaybediliyor. Bence doktorunu değiştir başka bir doktorada muayene ol.Arkadaslar merhaba. 5haftalık hamileyim. Bugn doktora dittim. Kese görüündü. Gayet normal dedi. Eve geldikten 1 saat sonra cpk acık pembe akıntı oldu. Doktorumu aradm düşükbelirtisi ayagını uzat yat dedi. Progestan içsem dedim. Saglıksızbirr gebelikse bırak düşsün dedi. Sakat bi bebekse nedenprogestanla yasatayım dedi. Progestan kacıncı haftada verilio. Lütfen cvp cok üzgünm :-(
Canm yarın baska dr dan randevu aldım. Sabahtan beri ağladm. Hamile bi insanada bırak düşsün demesi çok acı yani. Tesekkürler kuzum bebegini sağ sağlim kucagna al inşallahGeçmiş olsun canım. Doktorunun mantığına göre ilacı kimsenin kulllanmaması lazım. Kanama illa kusurlu bebekte olmazki. Zaten düşecek bebekte progesteron verilsede kaybediliyor. Bence doktorunu değiştir başka bir doktorada muayene ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?