hamilelikte progestan kullananlar

ben hamileliğimin başından beri 3 kutu bitirdim şuan 4. deyim koku falan yok hiç.. ayrıca koku olsa bile o ilaç hormon takviyesi bebişlerimizin tutunmasını sağlıyo oyüzden dr.unuz verdiyse için kızlar

Bende kullandim 3 kutu ilkini günde 3 kez diger 2 kutuyu günde 2 kez kullandim cok sukur ondan sonra ayaklandim tehlikem gecti suan oglusum 28. haftanin icinde :)

Bendede aynısı oluyor
Ek olarak bana kasık yanması yapıyor sendede oluyr mu kasıklarının altında yanma ?

aynen bendede oluyor cnm ya ilaca başladığımdan beri kasıklarım çok ağrıyo düşün yani sabahtan akşama kadar

progestan 200 mg verdi dün doktorum 2 tane bir akşam bir sabah kullandım ama mahvetti beni bütün kemiklerim kaslarım ağrıyor başımda bir ağırlık sersem gibiyim...

adet yerine gelen damla halinde kahve lekem nedeni ile bugün doktora gittim, kan tahlili sonucunda hamile olduğumu öğrendim, fakat düşük tehlikem olabileceğini söyledi, bu nedenle progestan verdi, ilk kez kullanacağım, adını ilk kez duyuyorum, kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi? gerçektne işe yarıyor mu, düşüğü engelliyor mu?

merhaba öncelikle hayırlı olsun inşllah alırsın bebeğini kucağına hayırlısıyla..
aynı sorunu bende yaşadım
aynı adet oluyomuş gibi ağrılarım oldu ve hafiften kanamam başladı bende adet oldum diye önce umursamadım
sonra birtürlü olmayınca bi test yaptırdım ve sonuç pozzitif çıkınca soluğu doktorda aldım
oda bana progestan verdi bu ilaş bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor ben sağlıkla aldıım kızımı kucağıma inşallah sende sağlıkla alıcaksın hiç merak etme..
sadece ilacını içç ve evde iş yapmamaya çalış ve bol bol dua et allahım yardımcın olsun..

Bende 7+4 günlük hamileyim bugün doktora gittim kanamam olmadığı halde bene progestan 200 mg verdi günde bir tane alıcaksın dedi..sebebide ocak ayında düşük yapmıştım.. bir kaç hafta kullanalım dedi bende bugün başladım içmeye.. burda da yan etkilerini okuyunca korktum biraz.. umarım bana ve bebeğime bir zararı olmaz korkarak içtim..

bebeğine zararı olmaz aksine korur ama sana bilemiyorum, çünkü doktorum mide bulantısı baş dönmesi halsizlik yaşyacaksın demişti ben maşallah hiç birini yaşamadım, kullanıp ta yaşayanlar çok ama, inşalah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımızıa bir alsak, şu günler bir geçse

bendede acayip derecede uyku yaptı bu ilaç resmen kafamı yerden kaldıramıyorum birde çok iştahsızım 6 haftalık hamileyim kahverengi akıntım vardı çok şükür kesildi inş dahada başlamaz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende kullaniyorum ictikten bi saat sonra felan bas donmesi yapiyo ve yururken felan dusecek gibi oluyorum tuhaflasiyorum ama yatarken yok ayakta oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kullaniyorum ictikten bi saat sonra felan bas donmesi yapiyo ve yururken felan dusecek gibi oluyorum tuhaflasiyorum ama yatarken yok ayakta oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb.bn catlatma ignesiyle hamile kaldigim icin doktor progestan verdi.fakat eczaneye gittigimde eczaci bna progestanin aspirinle alinmasi gerektigini yoksa damar tikanikligina yol acagini soyledi.doktoru aradim gerekli gorseydim verirdim dedi.sen nasil aliosun tek mi ve sna ndn vermisti progestani?

Selam kizlar bende 5.haftamda kahve lekelenmem oldu ve 100 mg ramlik progestrona baslatti dr.10 haftamdan sonra 2 ye dusurdum cok sersem oluyodum hapi icince. Kafam bi dunya oluyodu cok sukur tehlikem gecmisti ama drum bazen progestronu brakincada vücut alisinca tekrar sorun 9labiliyor dedi. Oyuzden 12.haftamda biraktik.cok sukur bi sorun yasamiyorum suan rabbin yasatmasinda kimseye sadece bu hafta kendi arabamizla uzun yola cikicaz dr. Istersen progestron al yolculugun boyunca dedi sorun olmasin diye bende ole yapicam insallah rabbim hepmize bebislerimizi saglicakla hayirlisiyla kucaklarimiza almayi naaip etsin

Benim karin agrim oluyordu ve alt tarafima bicak saplanir gibi agrilar giriyordu dusuk tehlikesi olmasin diye vermisti bitirdikten sonra kullanmayacagim doktorum yeterli dedi...

Bende progrstan kullanıyorum günde 3 tane kanamam ve pıhtI düşmesi olduğu için. Ama gerçekten sersem gb oldum yürürken başım dönüyo yatıncs sorun yok. Sxnırım bu tip durumlarda iyi geliyor düşük için . Biraz içim rahatladı

Arkadaslar merhaba. 5haftalık hamileyim. Bugn doktora dittim. Kese görüündü. Gayet normal dedi. Eve geldikten 1 saat sonra cpk acık pembe akıntı oldu. Doktorumu aradm düşükbelirtisi ayagını uzat yat dedi. Progestan içsem dedim. Saglıksızbirr gebelikse bırak düşsün dedi. Sakat bi bebekse nedenprogestanla yasatayım dedi. Progestan kacıncı haftada verilio. Lütfen cvp cok üzgünm :-(

Geçmiş olsun canım. Doktorunun mantığına göre ilacı kimsenin kulllanmaması lazım. Kanama illa kusurlu bebekte olmazki. Zaten düşecek bebekte progesteron verilsede kaybediliyor. Bence doktorunu değiştir başka bir doktorada muayene ol.

Canm yarın baska dr dan randevu aldım. Sabahtan beri ağladm. Hamile bi insanada bırak düşsün demesi çok acı yani. Tesekkürler kuzum bebegini sağ sağlim kucagna al inşallah

Merhaba arkadaşlar, ben geçen 10 şubatta 14 haftalık bebeğimi düşürdüm. Düşükten 10 gün önce kanama geçirmiştim doktorum dinlenmemi söyledi ve progestan verdi ama malesef kanamadan 10 gün sonra bu sefer yoğun sancıyla kaybettim bebeğimi . Yani ilaç kullansanızda gidebiliyor. Şuan 13 haftalık hamileyim ve bebeklerim ikiz. Doktor 7. haftadan ititbaren progestan verdi aslında düşük tehlikem yok ama önlem amacıyla . 6 haftadır kullanıyorum son 4 haftadırda gyneferon ve decavitle birlikte. İnşallah bu sefer bebeklerimi kucagıma almak istiyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…