- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
-
Canım bende evde ilk başta öyleydim ama acıkıyorum sen acıkmiyomusunYa kızlar doğum tarihlerimiz birbirine yakın gibi ve benim problemim beslenme o yuzden atladım buraya
Ben hamile kalınca işi bıraktım hep evdeyim ve eşim işe gidio tabi ve ben o yokken yalnızken canım hiiiiççç bişey yemek istemiyor sadece haftasonları ve akşamları güzel yiyorum yani o evdeyken ama korkuyorum bebeğim besinsiz kalır mı diye kahvaltı fln yapmıorum çünküya da o benden gereken herşeyi alır mı bebeğim aç kalmasın
Ya kızlar doğum tarihlerimiz birbirine yakın gibi ve benim problemim beslenme o yuzden atladım buraya
Ben hamile kalınca işi bıraktım hep evdeyim ve eşim işe gidio tabi ve ben o yokken yalnızken canım hiiiiççç bişey yemek istemiyor sadece haftasonları ve akşamları güzel yiyorum yani o evdeyken ama korkuyorum bebeğim besinsiz kalır mı diye kahvaltı fln yapmıorum çünküya da o benden gereken herşeyi alır mı bebeğim aç kalmasın
Ya ben yeni grip atlattım az dışarı çıksam kapıyorum şifayı hemen o yüzden korkar oldum
Canım belli bi zamandan sonra yemek gerekiyo diye biliyorum.3 aydan sonra o senden besleniyo ama senin depoların boşalmış oluyo o yüzden bence dikkat et vitamin kullanıyo musun
Bence kesinlikle kahvaltını yapmalisn dengeli beslenmelisin
Folik asit almayı ihmal etmemekte gerek.Selam kızlar, bazıları beni bilir ilk doğumum dan sonra 88 kilo ile kalmıştım sonra 2 senede arada diyeti bırakarak 63 düştüm yaz tatilinde 66 oldum sonra öyle de hamile kaldım. Dr tartısına göre 69 benim tartıma göre 68.4 kilo daha fazla kilo almadan bebeği mi kucağıma almak istiyorum, bu yüzden yedikleri mi burdan paylaşarak denge de tutmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?