Kiz kilo kilo meyve yenir mi….. porsiyonuna dikkat etmen lazım. Ben dikkat ettiğim halde kilo aldımKızlar selam. 25 haftalık hamileyim ilk 3 4 ay kilom normal seyrediyordu hiç tatlı yiyemiyordum 4. Aydan sonra tatlı yemeye başladım ve şuana kadar 14 kilo aldımcanım sürekli birşeyler yemek istiyor meyveyi bile kilo kilo günlük bitiriyorum şeker yuklemesi yapılacak acaba şeker mi vardır çok tedirginim sürekli wc ihtiyacım var çok su içiyorum birde boğazımda kuruluk oluyor daha önce açlık bakıldı sadece onlar kan değerlerimde normal çıkmıstı bakalım pazartesi şeker yüklemesinde ortaya çıkıcak. Sizde kilo durumları nasıl ?
Sorma üzüm delisi oldum daha önce ağzıma meyve sokmazdımKiz kilo kilo meyve yenir mi….. porsiyonuna dikkat etmen lazım. Ben dikkat ettiğim halde kilo aldım
Şeker yüklemesini hangi hastanede yapacaksınız izmirdesiniz sanırımKızlar selam. 25 haftalık hamileyim ilk 3 4 ay kilom normal seyrediyordu hiç tatlı yiyemiyordum 4. Aydan sonra tatlı yemeye başladım ve şuana kadar 14 kilo aldımcanım sürekli birşeyler yemek istiyor meyveyi bile kilo kilo günlük bitiriyorum şeker yuklemesi yapılacak acaba şeker mi vardır çok tedirginim sürekli wc ihtiyacım var çok su içiyorum birde boğazımda kuruluk oluyor daha önce açlık bakıldı sadece onlar kan değerlerimde normal çıkmıstı bakalım pazartesi şeker yüklemesinde ortaya çıkıcak. Sizde kilo durumları nasıl ?
evet izmirdeyim egepolde takipliyim. Of inşallah yoktur dikkat ediyorum bu aralar ama erkek bebek canım hep tatlı istiyor o yuzden meyve daha masum geliyorduŞeker yüklemesini hangi hastanede yapacaksınız izmirdesiniz sanırım
Kilo kilo meyve yiyorum şeker var mı acaba diyorsunuz bence var gibi ama inşallah yokturmeyvede çok şeker varmış bende yemiyorum fazla
Bol bol su için belki tolere ederevet izmirdeyim egepolde takipliyim. Of inşallah yoktur dikkat ediyorum bu aralar ama erkek bebek canım hep tatlı istiyor o yuzden meyve daha masum geliyordu
Çok su içiyorum zaten ondanda şekermi var tereddütteyim ptsi öğrenicem vakit yaklastıkça kafaya takar oldum keşke yemeseydim diyorumBol bol su için belki tolere ederEgepolde hangi doktor memnun musunuz izmirin neresinde oturuyorsunuz
Evet bende İzmirdeyim. Ya bende çok susuyorum ama İzmir sonuçta aşırı sıcaklar ve klima susatıyor diye düşünüyorum öyle çok şekerli de yemiyorum dikkat ediyorum inşallah bende de yoktur yani bende susuyorum ama ben kendimde su içmeye gayret ediyorum çünkü sürekli enfeksiyon oluyorum içmek zorundayımÇok su içiyorum zaten ondanda şekermi var tereddütteyim ptsi öğrenicem vakit yaklastıkça kafaya takar oldum keşke yemeseydim diyorumegepolde cemil kaymaz doktorum memnunum sizde mi izmirdesiniz?
Sen kaçıncı haftadasın canım hangi hastanede kontrollerini yaptırıyorsun suan birde bu zamana kadar kaç kilo aldın ?Evet bende İzmirdeyim. Ya bende çok susuyorum ama İzmir sonuçta aşırı sıcaklar ve klima susatıyor diye düşünüyorum öyle çok şekerli de yemiyorum dikkat ediyorum inşallah bende de yoktur yani bende susuyorum ama ben kendimde su içmeye gayret ediyorum çünkü sürekli enfeksiyon oluyorum içmek zorundayım
Ben 23. Haftadayım. Tahlillerimi şehir hastnesinde yaptırıyorum muayene olarak karataş hastanesine gidiyorum ikisini birlikte yönetiyorum hihihiSen kaçıncı haftadasın canım hangi hastanede kontrollerini yaptırıyorsun suan birde bu zamana kadar kaç kilo aldın ?
Ne güzel ya ben zayıftım taaki 4. Ayıma kadar şuan bildiğin tombiş geziyorum bacaklarım birbirine sürtüyorBen 23. Haftadayım. Tahlillerimi şehir hastnesinde yaptırıyorum muayene olarak karataş hastanesine gidiyorum ikisini birlikte yönetiyorum hihihi
Ben çok zayıf biri değildim 65 ile hamile kaldım şu an 68 69 oldum
Doğumdan sonra verirsiniz bir şey olmaz önemli olan bebeğin sağlığı ve gebelik şekeri çıkmamasıNe güzel ya ben zayıftım taaki 4. Ayıma kadar şuan bildiğin tombiş geziyorum bacaklarım birbirine sürtüyor
Evet umarım düşündüğüm gibi olmaz sağlıkla gelir bebişlerimizDoğumdan sonra verirsiniz bir şey olmaz önemli olan bebeğin sağlığı ve gebelik şekeri çıkmaması
İnşallahEvet umarım düşündüğüm gibi olmaz sağlıkla gelir bebişlerimiz
Evet doğru söylüyorsunuz dikkat etmem lazım detaylı ultrasonda herşey yolundaydı bakalım şimdi ne cıkıcakHer ne kadar meyve doğal şekerden oluşan birşey de olsa kilo kilo yemeniz sakıncalı.. Bence belirli porsiyonlar da yiyin..Şekerin belirtileri arasında bebeğin haftasına göre kilolu olması amniyon sıvısının fazlalığı diye biliyorum çünkü benim bebeğim haftasına göre 3 hafta ileride gidiyordu ve doktorum direkt şekerden süphelenip test istemişti.Fazla şekerli şeyler yemhem size hemde bebeğe zararlı olabilir dikkat edin.. Doktorunuza danışın..
Teşekkür ederim inşallahİnşallah hep yolunda gider Allah sağ salim yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin
Meyveler göründüğü kadar masum degilKızlar selam. 25 haftalık hamileyim ilk 3 4 ay kilom normal seyrediyordu hiç tatlı yiyemiyordum 4. Aydan sonra tatlı yemeye başladım ve şuana kadar 14 kilo aldımcanım sürekli birşeyler yemek istiyor meyveyi bile kilo kilo günlük bitiriyorum şeker yuklemesi yapılacak acaba şeker mi vardır çok tedirginim sürekli wc ihtiyacım var çok su içiyorum birde boğazımda kuruluk oluyor daha önce açlık bakıldı sadece onlar kan değerlerimde normal çıkmıstı bakalım pazartesi şeker yüklemesinde ortaya çıkıcak. Sizde kilo durumları nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?