Hamilelikte yolculuk ve eşim

Eşim haftanın 6 günü çalışıyor izin alma durumu da yok. İzinleri bebeğin geleceği zamana saklıyor o yüzden onunla günübirlik gidebilirim o daha çok yorar beni. Yalnız gidersem cumadan gidip pazartesi sabah döneceğim. Hem dinlenmiş hemde herkesi görmek için fırsatım olacak. Eşimle günübirlik gidersem kimseyi görmeye ne fırsatım ne de gücüm yeter

Plesanta aşağıdaydı o yüzden yasaktı ama geçen hafta vajinal muayene oldum baktı ve yukarı çıkmış bir sıkıntı kalmadı dedi. Zaten çok aşağıda değildi benim doktorum çok pimpirikli aşırı önlem alıyor. O yüzden önlem olarak yasaktı. Ama o dönemde bile istanbul seyahati yapabilirsin demişti 1 buçuk saatlik yol. Ona izin vermişti

Tüm engelleri veto etmeye kararlısınız :) yani sizin kararınız elbet, bana göre yani uzaktan böyle göründü durum. Hayırlısı olsun kararınız. :)

Tüm engelleri veto etmeye kararlısınız :) yani sizin kararınız elbet, bana göre yani uzaktan böyle göründü durum. Hayırlısı olsun kararınız. :)
Benim gönlüm gitmekten yana doğduğum büyüdüğüm şehri özledim her gece rüyamda görüyorum. Akrabalarımı arkadaşlarımı çok özledim. En son 3 buçuk ay önce gittim burnumda tütüyor. Evlendigimden beri en fazla 3 hafta da 1 giderdim şimdi çok mutsuz hissediyorum kendimi çünkü burda hiç arkadaşım yok. Sadece kayınvalidem kayinpederim ve görümcem var başka bi çevre de yok. Eşim çok çalışıyor o yüzden arkadaş ortamı da yok. Ama eşimi nasıl ikna edeceğim onu bilmiyorum

Kendi aileniz arabayla mi geliyor. hani arabayla gelip sizi götürebilir.

ben otobüste rahat edemedim. wc felan sıkıntı. molada vermez 2.5 saatlik yolda.

Benim için de önemli olan o. Doktorumun git diyeceğini düşünüyorum hatta eminim desem yeridir ama eşim i ikna etme kısmı sıkıntıya sokuyor

Doktor sorun olmicağını söyledi derseniz daha sıcak bakar zaten bence. Şuan onun gözünde bu sadece sizin isteğiniz olduğu için sıcak bakmıyodur.

Kendi aileniz arabayla mi geliyor. hani arabayla gelip sizi götürebilir.

ben otobüste rahat edemedim. wc felan sıkıntı. molada vermez 2.5 saatlik yolda.
Ailem arabayla geliyor ama daha geçen hafta geldiler ama 5 kişi geldikleri için ben onlarla donemedim arabada yer yoktu. Bi sonraki gelisleri doğuma olacak. Geçen hafta bebeğin besigini getirmek için geldiler. Bi de babamın gözünden ameliyat olmasi gerekiyor o yüzden artık gelmesini istemiyorum

bence acele karar verme
mutlaka doktora sor ve sakıncalı derse onu dinle
ben 28 haftalık hamileyken otobüsle değil konforlu sayılabilecek bir arabayla 9-10 saatlik mesafeye gidecektim. babam kıyameti kopardı zorla uçakla gönderdi beni.

Tabiki ilk önceliğim doktoruma sormak ve onun vereceği yanıt öncelik. Ama geçen hafta ki kontrolde hiç bir sıkıntım olmadığını kanamam da olmayacağını rahat hareket edebileceğimi söyledi o yüzden git der diye düşünüyorum. Benim otobüs haricinde başka seçeneğim yok zaten yol 2 buçuk saatlik hatta çoğu zaman 2 saat sürüyor

anlıyorum ama daha öncesinde yasaklamış ya sebebi ne bilemedim, evet yol kısa bu bir avantaj ama otobüsün konforu ile arabanınkini kıyaslayınca otobüste o kadar kısa zaman bile daha tehlikeli geldi bana
yorumları tam okuyamadım eşinizin sizi bırakma ihtimali var mı? ödünç araç alınsa ya da araba kiralansa? şoförlüğü nasıl o da var tabi.
ay bilemedim. ailenize gitme isteğiniz çok haklı ama ne bileyim, kritik bir durum gibi düşündüm.

gitmeyıver allah korusun bebegıne bırsey olsa neyapıcaksın ki riskli bır dönemden de geçmişsin. Hamilelikte duygusallık hatsafhaya çıkıyor bunu düşünerek kendını avutabılırsın 30. haftadasın az kalmıs zaten bebegını kucagına almaya rıske atma bence.

Plesanta aşağıdaydı doktor ondan yasaklamısti geçen hafta vajinal muayene oldum baktı ve yukarı çıkmış bir sıkıntı kalmadı dedi. Zaten çok aşağıda değildi önlem almak amacliydi.
Eşim 6 gün çalışıyor izin alma durumu yok izinleri bebeğin gelişine saklıyor. Yazın sattık arabamizi şimdi arıyoruz ama istediğimiz gibi bişey bulamadık ikimizin de şoförlüğü iyidir ama eşimin bırakma şansı yok. Onunla gitmeye kalksam günübirlik gitmem lazım o daha çok yorar aynı gün içinde git gel. Bi de zaman kısıtlı olunca herkesi goremem görmeye kalksam daha çok yorulurum. Kendim gitsem cuma günü gidip pazartesi sabah döneceğim hem dinlenmeye hem de herkesi görmeye vaktim olacak

nasılsa doktor en doğrusunu söyler inşallah bir sorun olmaz da gider gelirsiniz

Riskli bir dönem değildi şükür. Hıc kanamam ya da sıkıntım olmadı sadece ufak bir önlem di. Doktorum biraz pimpirikli. Evet az zaman kaldı o yüzden gitmek istiyorum çocukla kim bilir ne zaman giderim belli olmaz. Ölüm kalım var 92 yaşında babaannem var evden dışarı çıkamadığı için onun gelme imkanı yok.

Doktorun izin verirse git bence memleket eş dost özlemi hamilelikte daha çok oluyor ben hamileliğimin 34 haftasına kadar 2,5 saatlik memleketime ayda bir otobüs yolculuğu yaptım şimdiki Otobüsler o kadarda konforsuz değil tv'ye bakarken yolun bittiğini anlamıyorsun bile

Doktorun icin verirse 2.5 saat uzak bi mesafe değil gidebilirain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…