- Konu Sahibi drdepresyon
-
sizce bu yorumun şu an bana bir faydası varmı sırf eleştirmek için eleştiri yapmayın.kusura bakmayın ama neden şaşırıp üzüldüğünüzü anlamadım eşiniz zaten böyle biri eski konularınıza bakınca bu görülüyor. bu kadar sorun yaşayan insan nasıl ikinci bebeği düşünür anlamıyorum
Tabi bide bu kısımları var ...kusura bakmayın ama neden şaşırıp üzüldüğünüzü anlamadım eşiniz zaten böyle biri eski konularınıza bakınca bu görülüyor. bu kadar sorun yaşayan insan nasıl ikinci bebeği düşünür anlamıyorum
Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
kadınlar konuşmak iletişime geçmek isteyince nedense adı hep dırdır oluyor ve konunun önüne duvar çekilyorMerhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?