- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi drdepresyon
-
Eşiniz o cümleyi kurmamalıydı hata etmiş ama asıl hata sizde bana göre.
Daha hamilelik haberini aldığınız gün, yüzyüze gelir gelmez bu istekleri sıralamak nasıl aklınıza geldi. Keşke daha olumlu daha güzel hayaller kursaydınız, bismillah yani... en baştan kötü olmuş, negatiflik olmuş
Eşinin okuzlugu. Allah yardimcin olsun.Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
Hem çalış hem doğur hem çocuk bak hem yemek temizlik yap.ekonomik özgürlük bunun neresinde?çalışan bayan diye yırtınan erkeklerin ev işi yapmamasına sinir oluyorum
Ouzluk yapmis yani yapmicak sa uzerine duseni cocuguda yapmicaktiMerhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
Sen doğuracak ve büyüteceksin.Tabi ki sevinir.Sen de yardım edecen deyince anında yan gelmiş paşaya.Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?