hamilemiyim acaba ? yardim edin

Merhabalar arkadaşlar benim de bir sorum olacak sizlere yumurtlama döneminde ilişkimiz oldu. Adetim 3 gün gecikti ama sanki adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrılar geliyor özellikle göğüslerim çok ağrıyor bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hamileolabilir miyim. Aslında sorum şu hamile kalanlar ilk adet dönemi geldiğinde adet olacakmış gibi ağrı çektiler mi

Evet canim bende de agri var bende bu sorunun cevabini merak ediyorum

aynen canm tam adet dönemnde kasıklar ağrımaya başlıyor adet olacakmş gibi..bnde adetten farklı olarak bıçak batması tarzında ağrılarda oldu bide vücudum hep sıcaktı..bnce bi an önce kan ver daha iyi anlaşılır

Öncelikle herkese selamlar. Rabbim herkesin gönlündeki muradı hayırlısıyla kabul etsin.
Hamile kalan arkadaşlar size bazı sorularım olacaktı. 1 senedir bebek istiyoruz ama henüz kısmet olmadı bu ay ovülasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim ve o günleri değerlendirdik umarım hamile kalmışımdır. Sorum şu ki bu gebelik belirtisi olan AKINTI sizlerde ne zaman başladı. benim yumurtlama tarihin 12 ağustostu. Bu gün itibariyle adetime 8 gün var ancak çok hafif bazen adet ağrısı gibi hissettiğim kasık ağrım var akıntıda yok denecek kadar az. acaba bu ayda da mı olmadı.. Sizlerin akıntıları ve kasık ağrıları ne zaman başladı? erken mi benim için daha. cevap veren olursa çok sevinirim

canım daha çok erken belirtiler için. kişiden kişiye değişiyo belirtiler ben benmkileri söyliyim sana.akıntım hep adetime 2hafta kala olurdu ama bu defa bikaç defa çok daha yoğun beyaz akıntım oldu adet tarihine 1 hafta kala oldu bu. günüm geldiğndede kasıklarım ağrımaya başladı.diğer belirtileri daha yeni yeni hissetmeye başladm.hakkında hayırlısı olsn

aslında çok erken olduğunu biliyorum ama insan hevesleniyor bir an önce olmasını istiyor.
Sende sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

kizlar aslinda ben bu ay hic hamileligi dusunmedim konu sahibi benim ne zamandan hissetmistim hamile oldugumu ama malesef kimyasal gebelik gecirdim tam bi ay once bugun .. benim bugun adet olmam gerekiyordu fakat olmadim hep uykum geliyor ve asiri akintim var ama hastaneye gitmicem cunki enfeksiyonum var oldugu icin gittim bu akintiyi ona bagliyorum kendimi hamilelige baglamadim ama neden adet olmadigimda kafama takilmiyor degil napim yaa bana bi akil verin

Enfeksiyondan dolayi da gecikme olabilir. Ben belirti yasiyorum diyenlere bile ayy kesin hamilesin diyemiyorum cunku bu cumleyi duyup negatifi gorunce hayal kirikligi daha buyuk olur. Adetin geciktikten 4-5 gun sonra yap testini mis gibi emin ol. Kafana da takma inan takinca hic olmuyor. Allah gonlune gore versin canim.

allah razi olsun canim insallah dua et hayirlisi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…