hamilemiyim acaba ? yardim edin

zor donemlerden gecmissin umarim rabbim nasip etmistir sanada canim ya benim adetime daha 14 gun var benimde akintim var ama su gibi yumurta aki kivaminda degil ayiptr soylemesi ve kasiklarim heleki sol kasigim acayip agriyor kafam allak bullak yaa insallah bende bu ay hamile kalirim sende hepimizde insallah :)

İnsaAllah canim sen yumurtluyorsun buyuk ihtimallede yumurtan sol kasiginda. Gcen sene bende boyle olmustum dr a gittim hocam sol kasigimda buyuk bi yumurta var yumurtluyorum dedim bana tebessum etti ultrasonda bakinca aaa evet yumurtan kocaman olmus gercwkten yumurtluyosun demisti :) artik dr kadar bilgili oldum birde saglik calisani olunca sen bu gunleri hep iliskiyle gecir ceviz findik yiyin keciboynuzu kaynat esine icir iliskiden sinrada hemen kalkma uzan. Artik gerisi hayirlisi olsun hakkinda ama daha adetine 14 gun var kafani rahatlat kendini kasma insan heyecana acabaya takildikca hormonunu etkiliyot suan yumurtluyorsun bence bu durum cok guzel insaAllah yumurtan catlar ve sperm tutunur :)

a
ayyy insallah canim inanki cok istiyorum rabbim nasip eder insallah bakalim eger oyle bi durum olursa mutlaka yazicam :) sende testini yapar yapmaz yaz mutlaka merak icersindeyim :)

oyy kiyamam cnmmm senin neyin var boyle umutsuzsun lutfen durum her ne ise ayakta ol :-(

walla canm cok fazla bı sorun yok aslnda bıldgmz kadaryla.. bı fsh 9 cıkmstı braz yuksektı bskada hormnlarda rahm fılmnde esmn testlernde bı sorun cıkmadı ama olmaynca olmuyor ıste 2 yıldr ıstıyorz bı asılama yaptrdık ttmadı.. byramdn snra yıne gtce asılama ıcın... durum bu rabbım nasıp etmedı ıste

olsun allah buyuk bazen olmayinca olmuyor gercekten tedavilerine devam et hersey gonlunce olsun ama benim bildigim bikac kocakari teknigi var ve bunu uygulayanlar hamile kaliyor paylassammi acaba

5 gün geçmiş ve yerleşme kanaman gelmiş hemen test yap bence tatlım %90 hamilesin bence senin sanki geçen aylar kimyasal ya da düşük gibi bişi mi olmuştu öyle kalmış aklımda hadi bakalım hayırlısı :)

kizlar bu sol kasigim son derecede şisti ve sol bacagimda kasilmalar var ya bunun sebebi ne cidden ben kafayi yicem gecer dedim ama habire sisiyo bana yardim edin dr.a gidyimmi napim ??

Canim hic sikma canini nasip isi bizimde spermde sikinti var ben pco yum ama bunlar hep bahane Rabbim.isterse verir oyuzden dua etmeye devam bende cuma test yapcam insaAllah olmamissa bizimde 2.asılama denenecek hayirlisi

Yok canim gecen ay asilama yapmistim ve tutmamisti vallahi agzinizdan hep bal damladi bugun insaAllah dediginiz gibidir cuma test yapic insaAllah :)

kizlar bu sol kasigim son derecede şisti ve sol bacagimda kasilmalar var ya bunun sebebi ne cidden ben kafayi yicem gecer dedim ama habire sisiyo bana yardim edin dr.a gidyimmi napim ??
Canim gidebilirsin bende biyleyken gitmistim dr yumurtluyosun yumurtan tam catlanacak kivamda deyip catlatma ignesi vurmustu. Yani ben kist var demiyorum cunku akintin yumurtladigini gosteriyor yani bir iki gune catlamasi laxim bence yarinda bekle

ya ama beni mahfetti bu agri ya sanki patlayacakmis gibi gecen ay hic boyle bisey olmamisti kafam allak bullak oldu akintim su gibi ne oluyo bana bilmiyorum yaa D Duam34
Korkma rahat ol ama yarin gecmezse dr a git belki yumurtan catlamadi kist kaldi onun agrisi bu sen guzel dusun ve esinle iliskiye gir yarinda agri devm ederse cuma dr a git

Korkma rahat ol ama yarin gecmezse dr a git belki yumurtan catlamadi kist kaldi onun agrisi bu sen guzel dusun ve esinle iliskiye gir yarinda agri devm ederse cuma dr a git
ya bilmiyom bide bugun iki kere icimde sanki otarfta bisey kipirdadi boyle gitti geldi durdu hic bisey anlamadim ben belimede vurdu agri insallah hamileyimdir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…