Umudumu asla yitirme canim. Moral cok onemli insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz allahin izniyleİnşallah güzel sonuçlar alırsınız kızlar ben yeni üyeyim. İnşallah bende evladımı kucağıma alırım ben tüp tedavisindeyim bugün transferimin 9. Günü bi umutlu bi umutsuzum bi ağlıyorum bi gülüyorum. İçim bazen umutla doluyor bazen öyle bir an geliyor herkesten herşeyden nefret ediyorum. Dualarım hep sizinle kızlar inşallah Rabbim ellerimizi boş bırakmaz.
Amin kuzum inşallahAynen öyle canım moral çok önemli dediğim gibi bir olumsuzluk çöküyor içime bir umut doluyor Allah büyük bizi de görüyor mutlaka vardır bildiği. İnşallah sende istediğin şeye bir an önce kavuşursun
Teşekkür ederim canım bir nebze olsun umut oldu bana moralman bitik duruyumdayim 4 aydir negtif sonuc aliyorumAdet gecikmesinin üstünden bir hafta geçmesi gerekiyor
Bende aynı durumdayım geçen gün dayanamadım gunum gelmeden test yaptım negatif çıktı bı kaç gün sonra tekrar yapcm inşallah hepimizin olurTeşekkür ederim canım bir nebze olsun umut oldu bana moralman bitik duruyumdayim 4 aydir negtif sonuc aliyorum
Canım benimde adetim gecikti normalde 11 inde olmam gerekiyodu ama seninde dediğin gibi adet olacakmışım gibi ağrılarım oldugu için inanki kan testi yaptırmak dahi istemiyorum ya hamile değilsem diye Ama senin yazını okuyunca gidip yaptırmak geldi içimden inşallah hayırlısı olurO çizgiler boş cnm ya bende yapmıştım adet gecikmesinin 2 . Gününde tek çizgi çıktı bende değildir dedim ama bi hafta hala olmayınca çıktı ve bu süre zarfındaysa gergin adet olcak gibi agrılarda oluyordu .
Kızlar hemen umudunuzu yitirmeyin onunda bir vakti zamanı var, bende 8 ay boyunca gördüm negatifi 9. Ayda nasip etti, daha uzun süre olmayanlar var neden cunku onlarında bi vakti zamanı var Rabbimin imtihanı sabırla beklerseniz Rabbimi memnun edersinz siz kazanırsınz İnsaAllah, Vakti gelmeden ne kadar uzulsende olmaz, babam hep der gül vaktinden önce acmaz o yuzden sabırlı olun İnsaAllah, bol dua edin, Rabb'im Gönlünüze göre versin İnsaAllah tum isteyene nasip etsinTeşekkür ederim canım bir nebze olsun umut oldu bana moralman bitik duruyumdayim 4 aydir negtif sonuc aliyorum
idrarda yanma hamilelikte olan bisey diye biliyordum ben.umutsuz olma canım ya.dur bakalım su kan sonucun bi çıksınBugun kan tahlilinden sonra cok merak ettim ve yaptim negatif..ama hala adet olmadim. Ara ara vajinada kasinti ve iliskiden sonra muthis bi yanma oluyo idrara cikarken. Al basina bela bebis beklerken allah bilir neyle karsilasicam
Bence hamilesin ama hcg değeri düşük tabi, 2-3 günde bir kan verip hcg takibi yapabilirsin, katlana katlana artması lazım. Umarım katlanmıştır şimdiyeMrb Kızlarr;
Ben bu foruma yeni katılıyorum. Çoçuk sahibi olmayı istiyoruz. Sizlere sormak istediğim bişey var . 1 aya yakın folik asit kullanıyorum adet döneminde iken klomen kullandım 10 gun boyunca. ocak 15 sinden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz. bu ayin şubat 8 ınde çatlatma ignesi verdi ovitrelle adında. 8-10-12 ilişki önerdi. o gün kontrole gittigimde 2 yumurtan çatlamış dediğimi uygula adetin gecikince gel dedi. erken bılıyorum subat 10 unda ıdrar testi aldım pozitif çıktı .ertesi gün tekrar aldım aynı idi. 3 test denedim. şimdi 13 unde kan aldırdım saglık ocagından . bhcg değerim 35.14 çıktı? sizce hamilemiyim ? dr daha erken 10 gun sonra gel deger düşük şuan dedi.merakımdan soruyorum
Merhaba canım bu konuda bir bilgim yok ama hamile olduğunu düşünüyorum birden artar inşallah değerlerin olunmuyor düşün olumlu olsun inşallah senin için dua edeceğim.Mrb Kızlarr;
Ben bu foruma yeni katılıyorum. Çoçuk sahibi olmayı istiyoruz. Sizlere sormak istediğim bişey var . 1 aya yakın folik asit kullanıyorum adet döneminde iken klomen kullandım 10 gun boyunca. ocak 15 sinden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz. bu ayin şubat 8 ınde çatlatma ignesi verdi ovitrelle adında. 8-10-12 ilişki önerdi. o gün kontrole gittigimde 2 yumurtan çatlamış dediğimi uygula adetin gecikince gel dedi. erken bılıyorum subat 10 unda ıdrar testi aldım pozitif çıktı .ertesi gün tekrar aldım aynı idi. 3 test denedim. şimdi 13 unde kan aldırdım saglık ocagından . bhcg değerim 35.14 çıktı? sizce hamilemiyim ? dr daha erken 10 gun sonra gel deger düşük şuan dedi.merakımdan soruyorum
Hamilesin canım bhcg 5 in üzerindeyse vardır, 10 gun beklemene gerek yok 2 3 gun sonra tekrar git 70 küsürü gecmesi lazm, gecerde İnsaAllah korkmaMrb Kızlarr;
kafama koydum tekrar gidecem en son 13 unde verdım kan ozaman 35 di. bi arkadas soyledi ignenin etkisiyle yalancı pozitifde çıkabilirmiş kafama takıldı açıkcasıBence hamilesin ama hcg değeri düşük tabi, 2-3 günde bir kan verip hcg takibi yapabilirsin, katlana katlana artması lazım. Umarım katlanmıştır şimdiye
tşk ederim canım , Rabbime hep dua ediyorum isteyen herkese gönlünce versinMerhaba canım bu konuda bir bilgim yok ama hamile olduğunu düşünüyorum birden artar inşallah değerlerin olunmuyor düşün olumlu olsun inşallah senin için dua edeceğim.
inşallah ilk gebeliğim olcak ondan bu foruma katılıp sizlerle dertleşmek istedim.Hamilesin canım bhcg 5 in üzerindeyse vardır, 10 gun beklemene gerek yok 2 3 gun sonra tekrar git 70 küsürü gecmesi lazm, gecerde İnsaAllah korkma
Benimde ilk gebeliğim canım burası gerçekten arkadas gibi bisey sormak istediğinde danışmak istediginde hemen cevap yazıyolar aklına takılan bisey olduğunda falan, kasım annesi oluyosun buyuk ihtimal ilerde açarlar topik kasım anneleri diye oraya katılırsın, hamile grupları cok var hangisni istersen oraya katılabilrsninşallah ilk gebeliğim olcak ondan bu foruma katılıp sizlerle dertleşmek istedim.
Benimde ilk gebeliğim canım burası gerçekten arkadas gibi bisey sormak istediğinde danışmak istediginde hemen cevap yazıyolar aklına takılan bisey olduğunda falan, kasım annesi oluyosun buyuk ihtimal ilerde açarlar topik kasım anneleri diye oraya katılırsın, hamile grupları cok var hangisni istersen oraya katılabi
bu arada kan sonucunu aldı mi.hadi güzel haberler veridrarda yanma hamilelikte olan bisey diye biliyordum ben.umutsuz olma canım ya.dur bakalım su kan sonucun bi çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?