Henuz adet belirtilerin baslamadi 4 gun var adetime. Dun kasiklarim agriyodu buyuk ihtimal agir kaldirdigim icin bugunde sol gogus ucumda dokununca agri oluyo sebebi adetmi bebekmi cok merak ediyorum catlicam yahusenin durumun ne.var mi bir gelişme canım
su aralar dikkat et kendine.ağır falan kaldırma.belki bebis vardır.tedbirli davran genede.insallah bebek belirtileridir.valla bende merakla bekliyorum senin sonucuHenuz adet belirtilerin baslamadi 4 gun var adetime. Dun kasiklarim agriyodu buyuk ihtimal agir kaldirdigim icin bugunde sol gogus ucumda dokununca agri oluyo sebebi adetmi bebekmi cok merak ediyorum catlicam yahu
İnsallah bu sefer uzulmem insallah sende en kisa zamanda guzel haberler alirsinsu aralar dikkat et kendine.ağır falan kaldırma.belki bebis vardır.tedbirli davran genede.insallah bebek belirtileridir.valla bende merakla bekliyorum senin sonucu
aminn canım insallahhİnsallah bu sefer uzulmem insallah sende en kisa zamanda guzel haberler alirsin
daha 3 gün var demistin.dur bakalım.hemen ümitsizlige kapılma canımKarnim kasiklarim agrimaya basladi. Bu ayda olmadi galiba
Canim bugün adet gunum ama hala olmadi agrimda yok gibi 2 3 gun daha bekleyeyim diyorum dayanabilirsem beklicem :)Miamiaa varmı bir gelişme.cok merak ediyorum canım
hadi hayırlısı olsun canım.insallah olmazsinCanim bugün adet gunum ama hala olmadi agrimda yok gibi 2 3 gun daha bekleyeyim diyorum dayanabilirsem beklicem :)
hadi güzel haberlerini bekliyorum insallah.sonrada darısı bana olsunAmiiin bitanem insallah olucem meraktan
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce adet gününden yanilmiyorsam 1 gün önce kahverengi hafif lekelenmem olmuştu.hataa birgün erken geldiğini düşündüm sonra ertesi gün bekledim gelen giden yok bir iki defa daha bu süreçte kasiklarimda adet olacgim gibi bir agri ve lekelenme olmuştu yinede hamile olacagimi düşünmedim herhalde hava değişiminden felan tam sökulmuyor dedim.10. Gün test yaptigimda pozitifi gormustumPeki bu pembe ve sonradan kahveye dinen akinti neden olabilir ? Normalde kahverengi akinti geldiktrn sonraki gin veya bi kac saat sonra adet olurum. Ama bunda bi kac gun sadece akinti war ped cok az kirleniyo
benim ki koyu renkti ama hamile kalıncada idrar koyu renk oluyormuş.bunu bir kac yerde okumuştum canımAmin insallah canim cok dua ediyorum hepimize rabbim izin verirde guzel haberlerimizi aliriz en kisa zamanda. Hala adet olmadim ama ara ara karnim ageiyo gibi oluyo akintim oluyo hasta oldum diye gidiyorum hic bisey yok normalde adet doneminde idrar rengi koyumu olmali acikmi biliyomusun ?
Benimki cok acik bosuna umitleniyorum o zamanbenim ki koyu renkti ama hamile kalıncada idrar koyu renk oluyormuş.bunu bir kac yerde okumuştum canım
iyide kuzum herkeste her belirti olacak diye bisey yokki.benimkide koyuydu,kendimce bir cok belirtimde vardı.ama sonuc yok.o yüzden sakince bekle bence.stres yapma.olumlu düşünBenimki cok acik bosuna umitleniyorum o zaman
İnşallah bosuna umitlenmiyorumdur. Sen hasta oldunmu pekiiyide kuzum herkeste her belirti olacak diye bisey yokki.benimkide koyuydu,kendimce bir cok belirtimde vardı.ama sonuc yok.o yüzden sakince bekle bence.stres yapma.olumlu düşün
Aksamüstü adet oldum geçmiş olsunKafandaki supheden kurtulmak icin kan tahliline git derim bende cok merak ettim sebebini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?