Hamilemiyimm ??

senin durumun ne.var mi bir gelişme canım
Henuz adet belirtilerin baslamadi 4 gun var adetime. Dun kasiklarim agriyodu buyuk ihtimal agir kaldirdigim icin bugunde sol gogus ucumda dokununca agri oluyo sebebi adetmi bebekmi cok merak ediyorum catlicam yahu

Henuz adet belirtilerin baslamadi 4 gun var adetime. Dun kasiklarim agriyodu buyuk ihtimal agir kaldirdigim icin bugunde sol gogus ucumda dokununca agri oluyo sebebi adetmi bebekmi cok merak ediyorum catlicam yahu
su aralar dikkat et kendine.ağır falan kaldırma.belki bebis vardır.tedbirli davran genede.insallah bebek belirtileridir.valla bende merakla bekliyorum senin sonucu

Miamiaa varmı bir gelişme.cok merak ediyorum canım

Amin insallah canim cok dua ediyorum hepimize rabbim izin verirde guzel haberlerimizi aliriz en kisa zamanda. Hala adet olmadim ama ara ara karnim ageiyo gibi oluyo akintim oluyo hasta oldum diye gidiyorum hic bisey yok normalde adet doneminde idrar rengi koyumu olmali acikmi biliyomusun ?

Selam arkadaşlar olmam gereken adet tarihi 5gun geçti ve ben 4 gün önce bi test yaptım iki çizgiden biri silik cikti..2 gün önce emin olmak için bir daha yaptım bu sefer tek cizgi yani negatif cikti..çalıştığım için kan tahliline gidemedim başına böyle bişey gelip hamile olanınız var mı? Aydınlatırsanız sevinirimmm

Kafandaki supheden kurtulmak icin kan tahliline git derim bende cok merak ettim sebebini

Peki bu pembe ve sonradan kahveye dinen akinti neden olabilir ? Normalde kahverengi akinti geldiktrn sonraki gin veya bi kac saat sonra adet olurum. Ama bunda bi kac gun sadece akinti war ped cok az kirleniyo
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce adet gününden yanilmiyorsam 1 gün önce kahverengi hafif lekelenmem olmuştu.hataa birgün erken geldiğini düşündüm sonra ertesi gün bekledim gelen giden yok bir iki defa daha bu süreçte kasiklarimda adet olacgim gibi bir agri ve lekelenme olmuştu yinede hamile olacagimi düşünmedim herhalde hava değişiminden felan tam sökulmuyor dedim.10. Gün test yaptigimda pozitifi gormustum

benim ki koyu renkti ama hamile kalıncada idrar koyu renk oluyormuş.bunu bir kac yerde okumuştum canım

Benimki cok acik bosuna umitleniyorum o zaman
iyide kuzum herkeste her belirti olacak diye bisey yokki.benimkide koyuydu,kendimce bir cok belirtimde vardı.ama sonuc yok.o yüzden sakince bekle bence.stres yapma.olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…