Hamilemiyimm ??

:) :) burdan da yazismistik galiba bu ayda olmadi diye demistim.ayın 5 inde oldum reglimi ben.daha yumurtlama olmamistir diye pek üstüne düşmedim henüz :) :)
Anladim canim yumurtlama gunlerini iyi takip et pepaapp diye bi uygulama var onu dene istersen bu ay tutmussa bu takvim sayesinde olmustur

Arkadaşlar, idrar testinde beliren koyuca bir ikinci çizginin önce dağılıp sonra kaybolması ve bunun yaklaşık 30 saniye içinde gerçekleşmesi neyle açıklanabilir. sattan sonra 41.gündeyim geçen ay soğan kürü yapmıştım ve inofolic kullanmaya başladım. test mi bozuktu acaba! ne dersiniz?...

Garanti sornuc icin kan testi yaptir bence canim

Bugun kan testi yaptirdim yarin sabah belli olcak cok heycanliyim acaba sonuc ne
hadi hayırlısı canım.insallah güzel haberler alırsın.sonucu kesin yaz olurmu.bende cok merak ediyorum idrar testi yapmışmiydin

Bir ihtimal fazla idrar damlatmış olabilirsiniz. Bu yüzden dağılmış olabilir.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız kızlar ben yeni üyeyim. İnşallah bende evladımı kucağıma alırım ben tüp tedavisindeyim bugün transferimin 9. Günü bi umutlu bi umutsuzum bi ağlıyorum bi gülüyorum. İçim bazen umutla doluyor bazen öyle bir an geliyor herkesten herşeyden nefret ediyorum. Dualarım hep sizinle kızlar inşallah Rabbim ellerimizi boş bırakmaz.

allah insallah seninde umutlarını boşa çıkarmaz,en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına

hadi hayırlısı canım.insallah güzel haberler alırsın.sonucu kesin yaz olurmu.bende cok merak ediyorum idrar testi yapmışmiydin
Bugun kan tahlilinden sonra cok merak ettim ve yaptim negatif..ama hala adet olmadim. Ara ara vajinada kasinti ve iliskiden sonra muthis bi yanma oluyo idrara cikarken. Al basina bela bebis beklerken allah bilir neyle karsilasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…