- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Valla biz ailecek yatak odasında yatıyoruz herkesin yatağı ayrı başka oda fikri hiç bana göre değil onların nefesiyle uyumaya alışmışım sanki dışarı atmışım gibi gelir yavruşarımı ancak okula başladıklarında belki ayırabilirimsen de ayırma günahhhhh küçücük
Ne yaptın canım sen ya. Askere giderken ayır oldu olacak. Alt tarafı bir oda ayırma bu kadar abartmayın size de yazık. Hem onlar çocuk dahi olsa özel alanları olmalı, bunun bilincinde olmalılar.Valla biz ailecek yatak odasında yatıyoruz herkesin yatağı ayrı başka oda fikri hiç bana göre değil onların nefesiyle uyumaya alışmışım sanki dışarı atmışım gibi gelir yavruşarımı ancak okula başladıklarında belki ayırabilirimsen de ayırma günahhhhh küçücük
Aynen ben kizim ve esim ayni oda ama kizim besiginde uyur.brn 4 aylik hamisim doginca bebisim onuda diger ufal besikte yanimzda yatiricam asla ayrilmsm yavrumdan gece bile...Valla biz ailecek yatak odasında yatıyoruz herkesin yatağı ayrı başka oda fikri hiç bana göre değil onların nefesiyle uyumaya alışmışım sanki dışarı atmışım gibi gelir yavruşarımı ancak okula başladıklarında belki ayırabilirimsen de ayırma günahhhhh küçücük
Ayırmayın odasını daha çok kücükmûs kıyamam. Diģeri de dogsun 1 yasina geldiģinde ikisini bir ayri odada yatırın bence.merhaba arkadaşlar, 2 yaşına 2 ay kalan bi kızım var Ve bizimle yatak odasında geniş beşiği var orada yatıyor ayırmayı yaz yapacaktım fakat hamileyim ve Eylül de nasipse Doğum var. Kızımın odası koridor da bizden önce geliyor küçük olduğu için orayı yaptık ama kapıya yakın diye korkularım geçmek bilmiyor 1.katta oturuyorum. Şimdi diğeri olunca onu orda tek biz hepimiz terkedilmişlik hisseder diye üzülüyorum bu sefer ki gece 2 kere felan uyanır. Acaba çocuk doğsun omunda beşiği sığıyor sonra o 1 yaşına gelince ikisini birden aynı odaya mı ayırsam diyorum yalnızlık çekmez napsam kızlar ya? Bu arada telden yazıyorum yazım yanlışını görmezden gelmeye çalışın :)
Çocukları ile aynı odada uyuyan ebeveynlere bir sorum var belki biraz mahrem ama çocukla aynı odada iken cinsel ilişki zor olmuyor mu ve hatta çocuk psikolojisi açısından yanlış olmuyor mu?
Konu sahibi bence yavaş yavaş odasını ayırsan iyi edersin. Bebekten sonra ayırırsan dışlandığını hisseder.
Günahhh nedir yaaaa!!!!Valla biz ailecek yatak odasında yatıyoruz herkesin yatağı ayrı başka oda fikri hiç bana göre değil onların nefesiyle uyumaya alışmışım sanki dışarı atmışım gibi gelir yavruşarımı ancak okula başladıklarında belki ayırabilirimsen de ayırma günahhhhh küçücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?