- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Yaaa nasil kiyacaksiniz okul baslayinca ayirmaya gunaaaah
Bir ömür ayni odada yatin, evlendirince de herkesin yatagi ayri ayni odada onlarin nefesiyle yatarsiniz yine, kiymayin ayirmaya
cok yasayin emi siz. Cok guldum yoruma.
" Ayrica ayni odada yatiyor olmak aseksuellik anlamina gelmez. Koca evde sevisecek yer mi yok."derken aynı oda da sevişmeyi savunuyor gibi mi duruyorum acaba. bana kelime oyunları yapmayın lütfen. 5 yaşındaki kızınızı babası yıkıyorsa onun da sizi atletle görmesinin bir sakıncası yoktur bence, kendinizle çelişiyorsunuz.benim 5 yaşındaki kızımı 5 yıldır babası yıkıyor, tuvaletini yaptırıyor, ama bu yanında sevişeceğimiz anlamına gelmez, sapla samanı karıştırıyorsunuz ve konuyu çarpıtıyorsunuz şu an.
kız-erkek ayrımı yapmış mıyım acaba önceki mesajlarımda, zira kız erkek farketmez, 4-5 yaşında çocuğun yanında kocamla yatmam, çıplak dolaşmam, çünkü bunlar çocuğu istismara açık hale getirir.
çocuğumdan ayrı yatamıyorum diyenler sayesinde 4 yaşında çocuk anaokulunda arkadaşını yatırıp üzerinde gidip geliyor, ne yapıyorsun denince babamla annem de böyle yapıyor diyor, başka biri kuzenini sıkıştırıp zorla öpüyor, arkasına geçip sürtünüyor, babamla annemden gördüm diyor, bunlar normal mi yani sizce? normalse tamam eyvallah, aynı dili konuşmuyoruz bu çok belli.
Geceleri sevisme seslerinden uyuyamadigimizi komsuma soyledigimde,size ses gelmesi imkansiz öyle olsa oglum uyanirdi önce, birlikte yatiyoruz demisti.
Kadin resmen 4 yasindaki cocugu yaninda uyurken haykirarak sevisiyormus
Sevişme konusu çoktan ve defalarca soruldu. Başka oda seçenekleri var.ya bu yaşına gelmiş çocuklarının odasını ayırmayan annelere şunu sormak istiyorum: ANAM SİZ NEREDE NASIL SEVİŞİYORSUNUZ?
yapmayın allah aşkına tövbestağfirullah çocuklar sizi altlı üstlü görse daha mı normal.
kocaya vermiyosunuz çocukları yan odaya yatıracaksınız.
işte burada açılan psikopat kayınvalide konularındaki kayınvalideler sizin gibi kadınlar kızlar. kusura bakmayın
Gunaydin...benimde 5 ve 2.5 yasinda iki oglum var..ilk oglumun odasini 2 yasinda hazirlamistik..ama birgun bir gece bile ayri yatiramadim..ikinci geldi gene yatiramadim..kiyamadim..simdi bu yasa geldiler hâlâ bizimle ayni odadalar..yazin yatak odasinda yatiyoruz hep birlikte ..onlarada iki tane daha yatak aldik..yanyana kudura kudura uyuyorlar..ufaklik korktugunda abisine sariliyor...kisinda misafir odasini hazirliyorum hep birlikte ordayiz...ustlerini aciyorlar,yataktan duserler,korkabilir...sende ayirma ona uygun bi yatak daha al diger bebegininde besiginide koy hep birlikte yaşayın..yazik kizina bide bebegin dogunca sanki ikinci plana atilmis gibi..zaten zamani geldiginde sen istemesende kendi odalarina gecerler..bu guzel gunler geri gelmicek buyuduklerinde.
Valla biz ailecek yatak odasında yatıyoruz herkesin yatağı ayrı başka oda fikri hiç bana göre değil onların nefesiyle uyumaya alışmışım sanki dışarı atmışım gibi gelir yavruşarımı ancak okula başladıklarında belki ayırabilirimsen de ayırma günahhhhh küçücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?