Hamileyiiim iki küçük çocuk ve yatak muamması

Ben kizimin odasini ayirdiktan 4 5 ay sonra kardesi dogdu, yine yatak odaya geldi, kiskanmasin diye bir sey demedim, bir sure sonra tekrar ayirdim, simdi 4 yasinda, kendi odasinda yatiyor, kardesi bizimle olmasina ragmen. Bence ayir simdiden yavas yavas ayri oda kavramina alissin. Cocuklarin ozel alana saygisi olmali, sadece sevismekle ilgili degil bu. O da bir birey, ayri odasi olcak, dolabi olcak, odasina girerken kapiyi calcaksin, o da anne babanin odasina girerken ayni seyi yapacak. Ayrica baska odaya geciyoruz olayina da inanmiyorum, o kadar yil hic mi spontane gelisenbir an olmaz, opusme falan olmaz. Hele 4 yas tam cocuklarda cinsel kimligin olustugu bir donem.

5.5 aylıkken yatakta dönmeye başladı ben de odasını ayırdım. Yatakta dönüyorsa ok dir bana göre. Şimdi 2 yaşında gayet mutlu bana yapışık değil. Kreşte bakalım neler yapacak diye meraktayım...

Evden atılmıyor ya hu... Alt tarafı odası ayrılıyor. Herkes istediğini yapar elbet kimseye karisamayiz da...

Dışardan okuyanlara da sesleniyorum;
Anneler lütfen çocuklarınızın yanında şey yapmayın. Onlar da bir birey, ruhları var, his ediyorlar, duyulari var.

Konu sahibi simdiden deneyin çok abartı şekilde zorluk cikarmiyorsa bırakın yatsın odasında nolcak Allah aşkına. Dört beş adım ötenizde yatıyor zaten. Diğeri doğunca daha zor olabilir. Bebek gece emmek için kalktığında buyugu de uyandırıp sizi iki kat zorluğa sokabilirler. Hayırlı, sağlıklı doğumlar ...

Biz de aynı durumdayiz kızım 2 yaş 9 sylik küçük doğdu 2 ay hep beraber yattık sonra buyuge oda yaptık ou ayırdım bir de telsiz koydum ah dese duyup gidiyorum böylece güveni aldı bazen anne gitme diyor onu da odamiza alıyorum böylece istediği zaman da bizimle yatiyor bu şekilde aştık gibi zaten çok bizimle yatmak istemiyor rahat edemiyor

Benim kizimin besigi dogdugundan beri kendi odasinda. Ilk zamanlar ben yaninda kaldim. Su 2 saatte bir emzirme donemlerinde. Sonrasinda hep odasinda tek yatti. Uykum hafif onun giki ciksa ben uyaniyordum. Oda uyku konusunda bana cekmis yaninda donsem oda uyaniyordu. O yuzden biz bastan beri farkli odalarda yatiyoruz. Sukur bu sorun olmadi. Kizim yataginida odasinida taniyip biliyor.

Bende 4-5 yaşında kadar yatan annelerdenim.hiçte bağımlı değiller. Arkamdan ağlamazlar,okulda anne diye agladıkları yoktur.çocuğun karakterı önemli heralde.
Bide herkesin annelik algısı başka anlaşılan. Kimse kimseyi begenmiyor (beğenmek zorunda da değil)herkesin doğrusu kendinin olsun

Ben çocuklarımı hastaneden geldiğimiz andan itibaren odalarında yatırdım herkes daha rahat ediyor

2. Doğmadan ayır odasını yaşı uygun sana şimdi zor geliyor anlıyorum ilk ayirdigimda ben de kötü olmustum ama alışmanız lazım ikinizin de.2 çocuk da sizinle bir oda da olmaz.dogunca ayirsan o zaman daha kötü hisseder

İlk çocuğumu 1 haftalıkken ayırdım. 2 aylık olmadan uykuları düzene girdi. Akşam yatıp sabah kalkıyordu. İşim olduğunda rahatlıkla birine bırakabiliyordum. Son derece kendinden emin bir çocuk oldu.
İkinci çocuğumun beşiğini yatak odama koydum 8 aylık oldu, benimle aynı yatakta yatıyor imkanı yok beşiğinde yatmıyor. Her sese uyanıyor. Doğduğundan beri bir gece deliksiz bir uyku çekmedim. Herkesi yabancılar, babası varken bile beni yanında ister WC ye bile zor gidiyorum. Kucağımdan inmeyen bağımlı bir çocuk oldu. Son 2 haftadır biraz daha iyiyiz ama çok yorucu bir çocuk, ben açıkçası yanımda yatmasına bağlıyorum.
Eşimle sarılıp uyumayı özledim. Herşey cinsellik değil ama anne olduğumuz kadar kadınız da. Sadece çocukların değil eşimle benimde ilgiye ihtiyacımız var.

Sadece merakımdan soruyorum benim kızımda iki yaşında aynı odada yeri gelince aynı yatakta yatıyoruz ve kızımı ayrı yatırabilecek bir odam yok ayrı bir odası bile yok şu an için, oda yapmak için 4 yaş civarını bekliyorum çünkü ya yeni bir ev almamız lazım yada mevcut evde tadilat yapmamız gerekiyor ve maddi imkanımız şu an bunu karşılamıyor bir çoğumuzun çocukluğuda böyle geçti diye tahmin ediyorum zira sobalı evlerde büyüdük kışın mecburen bütün aile aynı odada kalınıyordu buna bakılırsa hepimizin annemize bağımlı birer birey olması gerekiyor ben kına gecesi akşamı bile annemin onca yalvarmasına rağmen annemle uyumadım çünkü biriyle birlikte yatarken asla uyuyamayan birisiydim evlendikten sonra bile çok zor alıştım yatakta oturup sabahladığımı bilirim babamla birlikte uyuduğumuda hatırlıyorum küçükken hatırladığıma göre en az 4 yaşlarında olmam gerekiyor bu yaşıma kadar ailemin herzaman fikrini almışımdır fakat kendi doğrumu yapmışımdır bence bağımlılığın çoğu kişilikle alakalı

" Ayrica ayni odada yatiyor olmak aseksuellik anlamina gelmez. Koca evde sevisecek yer mi yok."derken aynı oda da sevişmeyi savunuyor gibi mi duruyorum acaba. bana kelime oyunları yapmayın lütfen. 5 yaşındaki kızınızı babası yıkıyorsa onun da sizi atletle görmesinin bir sakıncası yoktur bence, kendinizle çelişiyorsunuz.

Geceleri sevisme seslerinden uyuyamadigimizi komsuma soyledigimde,size ses gelmesi imkansiz öyle olsa oglum uyanirdi önce, birlikte yatiyoruz demisti.
Kadin resmen 4 yasindaki cocugu yaninda uyurken haykirarak sevisiyormus

Psikolojisi bozulmuştur zavalli çocuğun

Bende çocuklugumda annemlerle yatardım suan gayet ozguvenı yuksek basarılı ayakları ustunde duran kımseyede bağımlı degılım
Hee duskunlukse anneme babama aıleme duskunum
Sımdı para verseler ortalarında yatmam .esımle bıle zor gelıyor rahat tek yatmayı sevıyorumm
Benımde kıZım var 5.5 yaşında nezamam ısterse yatıyor bızımle
Sevısmek ıstersekte baska odada kapımızı kıtleyıp sevısıyoruz cocuk yanımızda yapmıyoruz
Herkes sankı pedogoglarla buyumus
30 yas ustu herkes cocuklugunda sobalı evde buyudu kısın mecbur bıarada yattık

Boşuna tartışma ortamı oluşmuş. Aileye bakımlı çocuk karakterle de bağlantılı . Benimkiler aileye baglı değil. Başka çocuk bağımlı olur. Anadolu da Cumbur cemaat aynı odada yatıp kalkiyolar. İrdeledikce cilki çıkar.

ya bu yaşına gelmiş çocuklarının odasını ayırmayan annelere şunu sormak istiyorum: ANAM SİZ NEREDE NASIL SEVİŞİYORSUNUZ?
yapmayın allah aşkına tövbestağfirullah çocuklar sizi altlı üstlü görse daha mı normal.
kocaya vermiyosunuz çocukları yan odaya yatıracaksınız.

işte burada açılan psikopat kayınvalide konularındaki kayınvalideler sizin gibi kadınlar kızlar. kusura bakmayın

Sevişme konusu çoktan ve defalarca soruldu. Başka oda seçenekleri var.

5 mi?? Siz kari kocasiniz, ve orasi sizin yatak odaniz. 5 yasindaki cocuk herseye sahit oluyor. Aman Allahim.

daha önce de bu konu çok tartışıldı. okul çağına kadar çocuklarıns izinle aynı odada yatması çok sağlıksız bi drum.

konu sahibi bence sen de doğumdan önce mutlaka odasını ayır. iki küçük çocuk aynı odada olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…