- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Akılları fikirleri cinsellikte olan kadınlar ayırın 6 . Ayda ayırın aman ha hemen ayırın diye saçma sapan yorumlarlar işte sapık bir zihniyet bu senin açıklamalarına da sonuna kadar katılıyorum
Akılları fikirleri cinsellikte olan kadınlar ayırın 6 . Ayda ayırın aman ha hemen ayırın diye saçma sapan yorumlarlar işte sapık bir zihniyet bu senin açıklamalarına da sonuna kadar katılıyorum
kötü bişiy demedim yaşı kaç olursa olsu ayrı oda daha iyi 2 yaş ve sonraı dışlanmış hissetmez mi kardeşim oldu beni istemiyolar diye düşünebilirDerdi tasası size düşmemeli milletin şey etmesinin herşeyin bir yolu yordamı var usulü var evli olunca ve çocuk sahibi olunca anlarsınız
Yahu şu geç kalmışsınız, bağımlı olur falan diye fikirler sunanlar, bunu hangi pedagojik bilgiye dayanarak ileri sürüyorsunuz bir söyleyin de biz de aydınlanalım.
Resmen kendi rahatınız ve içinizi rahatlatmak için uydurmuşsunuz çocuğun ayrılması gerektiğini.
Yeni dönem tüm kaynaklara bakın ve pedagogları takip edin.
Çocuk istediği kadar annenin yanında kalmalıdır, ne zaman ayrılacağına kendi karar vermelidir. Bu onu bağımlı değil bağımsız yapar.
6. Ayında ayrılıp da çaresizlikten alışmış, katılaşmış çocuk meziyet değil.
Aaaa ama anneye daha kolay orası doğru.
Bir de cinsel ilişkiyi soranlar, yahu evde başka oda yok mu? Bebek uyuyunca başka odada ilişkiye giremiyor musunuz? Hep bahane bunlar.
Konu sahibi, benim de ikincisi martta geliyor inşallah. Hep beraber aynı odada yatacağız. Mühim olan benim rahatım değil, çocukların psikolojisi. Küçücük bebeleri dünyaya eziyet çeksin, çaresizliği öğrenip sussun diye getirmiyoruz.
Bebeğin en az 2 yaşına kadar anneyle yatma ihtiyacını anlatan güzel bir yazı.
Eki Görüntüle 1943004
ayyy gene mi adem güneş
Bana da.adını duyunca bile geliyorlar bana
Çocuklarını ayri odada yatiranlarin sabaha kadar hic o odaya ugramadigini mi saniyorlarki.Yalnız burada "yenidoğan" bebekten bahsedilmiş :) zaten kimse yenidoğan dönemindeki bebeğin ayrı odada olmasını savunmadı. 2 yaşına gelmiş çocuğun ayrı odada olması gerektiğini savundu. Takdir edersiniz ki çocukların gelişimi ve psikolojisi sadece 1 ay farkla bile büyülik değişim gösterir. Okuduklarımızı dikkatle okusak :) bu arada farklı oda ile annenin rahatı arasında ne gibi bir alaka var?
adını duyunca bile geliyorlar bana
Evet yeni doğan bebeği kendi odalarina alip 2 yasindakinin odasini ayırırlarsa hisseder.Hatta kardeşine karşı tepkili olur.Odayi ayiracaksa bebekte çocuk odasında kalmali yorucu bi süreç olur ama alisirlar.kötü bişiy demedim yaşı kaç olursa olsu ayrı oda daha iyi 2 yaş ve sonraı dışlanmış hissetmez mi kardeşim oldu beni istemiyolar diye düşünebilir
Geceleri sevisme seslerinden uyuyamadigimizi komsuma soyledigimde,size ses gelmesi imkansiz öyle olsa oglum uyanirdi önce, birlikte yatiyoruz demisti.5 yaşında çocuğun yanında eşiyle yatmayı doğru bulmayanlar sapık zihniyetli, siz normalsiniz öyle mi?
peki siz aynen devam edin, doğal şeyler bunlar zaten.
o değil de, hani biz marjinaldik
Geceleri sevisme seslerinden uyuyamadigimizi komsuma soyledigimde,size ses gelmesi imkansiz öyle olsa oglum uyanirdi önce, birlikte yatiyoruz demisti.
Kadin resmen 4 yasindaki cocugu yaninda uyurken haykirarak sevisiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?