Hamileyiiim iki küçük çocuk ve yatak muamması

Cocugun 2 yasindan sonra odasinin ayri olmasindan yanayin.

2 yasina kadar evet anne ile ayni oda da yatmali bebek ama 2 yasindan sonra yan odada yatmasi onun gelisimi acisindan daha yararli oldugunu dusunuyorum.

Ayrica cocugu baska odada yatirmak rahatlik degildir aksine daha zahmetlidir.

Bebek anneyle ayni odadayken aglarsa hemen alir emzirir geri yatirirsin veya ayni yatakta ise bebek yataktan bile cikmadan bebegi emzirir geri koyarsin yanina ama cocuk baska odada uyanip agladiginda kalkip onun yanina gitmek sakinlestirip uyuyana kadar yaninda durmak uyuduktan sonra odaya geri donemek daha zordur.

düşündümde çocukların odasını yapın kendinizede bir yatak koyun hep beraber orada yatın alışana kadar arada yatağınıza geri dönersiniz

Akılları fikirleri cinsellikte olan kadınlar ayırın 6 . Ayda ayırın aman ha hemen ayırın diye saçma sapan yorumlarlar işte sapık bir zihniyet bu senin açıklamalarına da sonuna kadar katılıyorum

Ayrı oda dedik diye şimdi de sapık ilan edildik :) Ayırmayın hanımefendi sakın ayırmayın. Çocuk sizin değil mi isterseniz mutfak lavabosunda isterseniz kendi yatağınızda yatırırsınız. Siz annesisiniz ya en iyisini bilir ve uygularsınız. Çocupum gelişimiymiş neymiş bunlar hikaye. Bizim kadınlarımız her daim her şeyin en doğrusunu bilir ve uygular. Aksini düşünenler de saçma sapan düşünenlerdir,sapıktır. Kadınlar kulubünde kalite her geçen gün düşüyor yazık...

Akılları fikirleri cinsellikte olan kadınlar ayırın 6 . Ayda ayırın aman ha hemen ayırın diye saçma sapan yorumlarlar işte sapık bir zihniyet bu senin açıklamalarına da sonuna kadar katılıyorum

5 yaşında çocuğun yanında eşiyle yatmayı doğru bulmayanlar sapık zihniyetli, siz normalsiniz öyle mi?
peki siz aynen devam edin, doğal şeyler bunlar zaten.
o değil de, hani biz marjinaldik

Derdi tasası size düşmemeli milletin şey etmesinin herşeyin bir yolu yordamı var usulü var evli olunca ve çocuk sahibi olunca anlarsınız
kötü bişiy demedim yaşı kaç olursa olsu ayrı oda daha iyi 2 yaş ve sonraı dışlanmış hissetmez mi kardeşim oldu beni istemiyolar diye düşünebilir

Pardonda çocuğun odasını ayırınca nasıl çocuk çaresiz ve katılaşmış oluyor o kısmı anlamadım ben? Çocuğu ayrı odaya atıp sabaha kadar ağlattığını fln mı sanıyorsunuz odasını ayıran insanların? Kızım birkaç haftadır odasında yatıyor hiçbir farkı Yok odamızda yatmasıyla ıhh dese duyup koşuyorum beni görüyor yanında . Kendi rahatınız için demişsiniz ya İnan'ın aynı odada yatmak daha rahat yattığın yerden piş pişle uyusun çocuk niye evde mekik dokuyalım ki ?

Ben bizzat kendi yaşadığım sıkıntılardan yola çıkarak söylüyorum çok bilmiş hanım. Adem güneşi de adamdan saymıyorum.

Çocuklarını ayri odada yatiranlarin sabaha kadar hic o odaya ugramadigini mi saniyorlarki.
Benimkiler ayri odada en az kalktigim gece 3-4 kere gidiyorum bakmaya.

Sizin cocuklar gökten zembille iniyor demek, ya da sporlanma yoluyla oluyor bak ona da inanirim. Zira su konudan millet sapık çıkarımını yapmak insansı bir zeka örneği değil.

kötü bişiy demedim yaşı kaç olursa olsu ayrı oda daha iyi 2 yaş ve sonraı dışlanmış hissetmez mi kardeşim oldu beni istemiyolar diye düşünebilir
Evet yeni doğan bebeği kendi odalarina alip 2 yasindakinin odasini ayırırlarsa hisseder.Hatta kardeşine karşı tepkili olur.Odayi ayiracaksa bebekte çocuk odasında kalmali yorucu bi süreç olur ama alisirlar.
Ben oyle yapmistim.

5 yaşında çocuğun yanında eşiyle yatmayı doğru bulmayanlar sapık zihniyetli, siz normalsiniz öyle mi?
peki siz aynen devam edin, doğal şeyler bunlar zaten.
o değil de, hani biz marjinaldik
Geceleri sevisme seslerinden uyuyamadigimizi komsuma soyledigimde,size ses gelmesi imkansiz öyle olsa oglum uyanirdi önce, birlikte yatiyoruz demisti.
Kadin resmen 4 yasindaki cocugu yaninda uyurken haykirarak sevisiyormus

Bebeğiniz doğmadan yavaş yavaş ayırın bence odasını. Kardeşi doğduğun da birden ayırmaya kalkarsaniz kendini çok dışlanmış hisseder. Çocuklar alışkanlıklarina çok bağlılar bı kaç sefer odasında yattı mı alışacaktir. Benim de 13 aylık bir oğlum var hasta olunca yanımda yatırdım bı kaç gün hemen alıştı kendi yatağında uyumak istemedi.. Bize kolay geliyor ama onların ilerisi için hic de öyle değil. Görümcem de zamanında ayırmadi gece korkar ağlar ufacık çocuk annesinden ayrı yatmaz dedi şimdi yatak odasında 6 ve 1.5 yaşındaki çocuklarıyla yatıyor. Eşide başka odalarda uyuyor. Sorsan çok mutlu hâlinden..

Geceleri sevisme seslerinden uyuyamadigimizi komsuma soyledigimde,size ses gelmesi imkansiz öyle olsa oglum uyanirdi önce, birlikte yatiyoruz demisti.
Kadin resmen 4 yasindaki cocugu yaninda uyurken haykirarak sevisiyormus

Iste sonra o cocuklar anaokulunda arkadaslarinin ustunde tepiniyor babam da yapiyor diye soyleyince de biz seks duskunu sapik oluyoruz

Oo arkadaşlar neler olmuş buradaBence kimse kimsenin anneliğine laf etmesin. Ayrıca çocuğun yanında ilişkiye beşikte yatsa bile karşıyım başka odaları kullanmak mantıklı. Ben Nisan da tam 2 yaşını doldurduğunda ayırıyorum çünkü odası soğuk olucak arka odayı yaptım kapıya yakın odasından vazgeçtim Anca içim öyle rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…