• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim aldırmak istiyorum

Ego mu acı çekmekten canım çıktı masum bi bebeğin hayatını maffetmekten korktuğum için anne tarafından sevilmeyi bekleyerek büyüyen bir çocuk olduğum için bu kadar nefret kusmanızı anlamadım
masumluğunu şimdimi söylüyorsun bence sen onu hiç doğurma haketmiyor böyle bi sevgiyle yaklaşmayan anneyi hala sevebilirmiyim yapabilirmiyim düşüncesi vardır eminim kendi isteginle getirmedin kendi isteginlede öldüremezdin onu tabiki nefret kusarım ya ben senelerce evladım olsun diye yapmadıgım kalmadı doktor bana cocugun olamaz dediginde dünyam basıma yıkılmıştı simdide senin cocugun olacak aldırmak istiyorum falan filan diyorsun bu dünyanın öbür dünyasıda var hanımefendi

Kürtaj etik mi tartışması yapılıyor, yok efendim doğacak çocuğu öldürmek suç değil mi deniyor.

Peki çocuğu yapıp doğurmak suç değil mi? Zorla bir insanı dünyaya getiriyoruz. Bu hayatı yaşamaya zorluyoruz. Tabii ona da soramıyoruz. Bana göre de bu etik değil.

Kürtajı öcü gibi görenler kendi bebeklerini de hayata getirmeye zorlandıklarının farkına varsınlar. Kürtaj da haktır.
Hua??

Ego mu acı çekmekten canım çıktı masum bi bebeğin hayatını maffetmekten korktuğum için anne tarafından sevilmeyi bekleyerek büyüyen bir çocuk olduğum için bu kadar nefret kusmanızı anlamadım
Hissettiğiniz korkular endişeler normal.
Ben 2 bebek kaybından sonra oğluma gebe kaldım korkudan günlerce ağladım yemek yiyemedim oysa herkes tarafından dört gözle beklenen bir bebekti .
Zamanla alisacaksinız doğduğu zaman sizin ayrılmaz bir parçaniz olacak ne yaparsa yapsın içinizde sonsuz bir sevgi olacak evladinıza karşı.
Şuan bile ikilemde kalıyorsunuz ya sevgi veremezsem diye bunu düşünen insan hesap edip ağlayıp üzülen insan kötü anne olamaz . O çocuklarıni doğurup ortalıkta sevgisiz ilgisiz herşeyden mahrum büyüten insanlara bir sorsak en ufak kendilerini eleştirmez kötü ve sevgisiz anne olduklarını kabul etmezler .
Düşünüp kendini eleştirmek bile büyük birşey.

masumluğunu şimdimi söylüyorsun bence sen onu hiç doğurma haketmiyor böyle bi sevgiyle yaklaşmayan anneyi hala sevebilirmiyim yapabilirmiyim düşüncesi vardır eminim kendi isteginle getirmedin kendi isteginlede öldüremezdin onu tabiki nefret kusarım ya ben senelerce evladım olsun diye yapmadıgım kalmadı doktor bana cocugun olamaz dediginde dünyam basıma yıkılmıştı simdide senin cocugun olacak aldırmak istiyorum falan filan diyorsun bu dünyanın öbür dünyasıda var hanımefendi
Allah aşkına kızın yakasını bırakın Bi o taraftan çekiştiriliyor Bi bu taraftan. Tamam en iyi anne sensin. Senin senelerce bebek beklemene bu kızcağız mı sebep oldu senin yerine mi verdi ona Allah.

Allah aşkına kızın yakasını bırakın Bi o taraftan çekiştiriliyor Bi bu taraftan. Tamam en iyi anne sensin. Senin senelerce bebek beklemene bu kızcağız mı sebep oldu senin yerine mi verdi ona Allah.
ya ne kadar ucuz bi insan hayatından bahsediyoruz nnasıl böyle vurdumduymaz olabiliyorsunuz ben anlamıyorum anlam veremiyorum kendinden bi parça olan masuma nasıl kıyabilir bi insan ilerde anne dediginde aldırmak istiyorum dediği hiçmi aklına gelmicek neyse siz böyle akıllar vermeye devam edin

ya kusura bakma ama o işi yaparken hiç ağlamıyon üzülmüyonda konu cocugu aldırmaya gelince mi sahte gözyaşı döküyosun allah sizin gibilere evlat veriyor itiyorsunuz isteyenede vermiyor ne biçim bi dünya anlamadım keşke anne olmasanız yarın bigün yapamıyorum diye sokagada bırakırsınız allah size vicdan versin başkada bişey demiyorum egoya bak ya mıymıy

Mune Mune hanım, bu mesajlar uygun mu??

Kürtaj etik mi tartışması yapılıyor, yok efendim doğacak çocuğu öldürmek suç değil mi deniyor.

Peki çocuğu yapıp doğurmak suç değil mi? Zorla bir insanı dünyaya getiriyoruz. Bu hayatı yaşamaya zorluyoruz. Tabii ona da soramıyoruz. Bana göre de bu etik değil.

Kürtajı öcü gibi görenler kendi bebeklerini de hayata getirmeye zorlandıklarının farkına varsınlar. Kürtaj da haktır.
Sizin bu yorumunuza göre kimsenin doğum yapmaması gerek. Ruhlar alemine gidip bebeklere tek tek sen ister misin dünyaya gelmek diye soramayacağımıza göre😄😄

ya ne kadar ucuz bi insan hayatından bahsediyoruz nnasıl böyle vurdumduymaz olabiliyorsunuz ben anlamıyorum anlam veremiyorum kendinden bi parça olan masuma nasıl kıyabilir bi insan ilerde anne dediginde aldırmak istiyorum dediği hiçmi aklına gelmicek neyse siz böyle akıllar vermeye devam edin
Kıy mı demişim ben hani nerde? Aksine vazgeç pişman olma iyi Bi anne olursun dedim. Kadın doğurmaya karar vermiş halen gelmiş sen anne olma haketmiyorsun yazıyorsun. Zaten korkuyor kötü anne mi olacağım diye sen de gelip fitilliyorsun.

Sizin bu yorumunuza göre kimsenin doğum yapmaması gerek. Ruhlar alemine gidip bebeklere tek tek sen ister misin dünyaya gelmek diye soramayacağımıza göre😄😄
Ben çocuğun mutsuz olma riskini almazdım Gelecek parlak durmuyor. Yaşlanınca çekilecek hastalıklar, iklim krizi, iş hayatında mobbing, zorbalıklar vb zor yani.Kendimizi çok önemli görmeye de gerek yok bizden önce de sayısız insan yaşadı ve öldü. Bizde öyle gidicez çocuklarımız da.

Ruhlar aleminde hapis çocukları hamile kalıp oradan kurtarmıyoruz zaten biz onu oluşturuyoruz sonra da gel buraya yaşa arada eğlen çoğunlukla milletin işini yap acı çek sonra öl bir zahmet diyoruz.

İnsan soyu tükenirse daha mı iyi olur bilemem zaten benim doğurmamamla da tükenmeye yaklaşmıyor her yıl katlanarak artıyor. Ben üremeyerek belki dünyanın sonunu geciktirenlerdenim. Çünkü kaynak kıtlığı olunca o tatlı dediğimiz bebekler çekecek çürümüş dünyayı. Antinatalizm adlı düşünceyi de araştırmanızı öneririm.

Vajinismus olduğumu söylemiştim. Yanlışlıkla oldu
Sürtünerek hamile kalma meselesi gerçek demek ki.

Şöyle bir konu var ki kendi adıma aldır demem ama destek alın artık bebek büyümüş. Aidiyet hissetme yollarına gidin. Bir de vajinismus ile ilgili sorunlarımızın psikolojik altyapısı da vardır onunla ilgili de destek almış olursunuz.

Ben çocuğun mutsuz olma riskini almazdım Gelecek parlak durmuyor. Yaşlanınca çekilecek hastalıklar, iklim krizi, iş hayatında mobbing, zorbalıklar vb zor yani.Kendimizi çok önemli görmeye de gerek yok bizden önce de sayısız insan yaşadı ve öldü. Bizde öyle gidicez çocuklarımız da.

Ruhlar aleminde hapis çocukları hamile kalıp oradan kurtarmıyoruz zaten biz onu oluşturuyoruz sonra da gel buraya yaşa arada eğlen çoğunlukla milletin işini yap acı çek sonra öl bir zahmet diyoruz.

İnsan soyu tükenirse daha mı iyi olur bilemem zaten benim doğurmamamla da tükenmeye yaklaşmıyor her yıl katlanarak artıyor. Ben üremeyerek belki dünyanın sonunu geciktirenlerdenim. Çünkü kaynak kıtlığı olunca o tatlı dediğimiz bebekler çekecek çürümüş dünyayı. Antinatalizm adlı düşünceyi de araştırmanızı öneririm.
Aslında çocuğun mutsuz olur diye doğurmuyorsan senden de harika Bi anne çıkabilir. 🤣

İnsan soyu tükenirse daha mı iyi olur bilemem zaten benim doğurmamamla da tükenmeye yaklaşmıyor her yıl katlanarak artıyor. Ben üremeyerek belki dünyanın sonunu geciktirenlerdenim. Çünkü kaynak kıtlığı olunca o tatlı dediğimiz bebekler çekecek çürümüş dünyayı. Antinatalizm adlı düşünceyi de araştırmanızı öneririm
Evet dünya iyi bir yere gitmiyor, bu dünyaya çocuk getirmek istemem derseniz zaten bu fikre saygı duymayacak insan olmaması lazım bizim burada tartıştığımız başka bir konu. Kürtaj olmalı -olmamalıda değil irade dışı oluyorsa sağlığı tehlikeye atıyorsa tabiki bu hak kullanılmalı. Fakat insanın sorumsuzluğunun bedelini bir canlı ödememeli çünkü dediğiniz gibi belki istemeyecek keske dogurmasaydin diyecek belki de dünyaya gelmek isteyecek çok iyi şeyler başaracak bi insan olacak bunu biz bilemeyiz hicbir zaman. Yetişkinler olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak mecburiyetindeyiz sadece. Ben sadece bebek konusunda değil tüm canlılar icin böyle düşünüyorum

Yani yanlış anlamayin da hayat böyle korkarak yaşanmaz.
Eşinizle araniz bozulur diye korkuyorsunuz, kürtajdan korkuyorsunuz, doğumdan da korkuyorsunuz.
Vajinismusa bişey demiyorum o apayrı bir psikolojik durum ama genel olarak iyi değilsiniz gibi duruyor.
9 ay çok uzun bir zaman..
Belki isteyecek duruma gelirsiniz, hiç mi imkanı yok.
Asla pişman olmam diyorsanız aldırın tabi, ama pişman olursanız iki türlü de dönüşü yok.
Zor bir durum 😒😒

Randevuya eşimle birlikte gittik kapıya yaklaştıkça gerildik sessizleştik binaya girdik ben ağlayınca tekrar çıktık arabada biraz konuştuk. Tekrar binaya girdik imza atmamı istediler orda zaten yapamıycam dedim. Normal randevu olduk bebeğin görüntüsünü gösterdi, kalp atışlarını duyduk. Eşimin gözleri doldu ama hâlâ işte her kararının arkasındayım falan dedi. Onun istediğini görünce cesaret edemedim. Fotoğrafı verdiler elimize geri geldik. Şimdi piskolog bakıyoruz
Canım benim üstüne gitmeyim diye yazmadım çok hassas konular... evli arkadaşım hamile kalmak istemiyordu ama ertesi günü hapı aldığı halde hamile kalmıştı bebeğe alıştı sevdi bu sefer düştü bebek ..travma yaşadılar evliliği kaldıramadı ayrıldılar... Hayatımızda hep dörtlük değil ben seni anlıyorum tam eşinizle cinsellik alışma evresinde bunlar oldu ama 5 ay civarı da iştah fazla ! oluyor yine denersiniz. İnşallah güzellikler getirir yeni günler size

Allah sanada nasip etsin bebek

İnşallah çocuğunuz olmuştur. Ne diyim

Canım benim üstüne gitmeyim diye yazmadım çok hassas konular... evli arkadaşım hamile kalmak istemiyordu ama ertesi günü hapı aldığı halde hamile kalmıştı bebeğe alıştı sevdi bu sefer düştü bebek ..travma yaşadılar evliliği kaldıramadı ayrıldılar... Hayatımızda hep dörtlük değil ben seni anlıyorum tam eşinizle cinsellik alışma evresinde bunlar oldu ama 5 ay civarı da iştah fazla ! oluyor yine denersiniz. İnşallah güzellikler getirir yeni günler size
Bende aldırdıktan sonra eşimle travmaya dönüşmesinden atlatamamaktan korktum. Bana sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım ama 2 3 yıl sonra da istesekte olmazsa aldırmasaydın demem diyemiyorum dedi.

Benim de ilk bebeğim beklenmeyen bir gebelikti. 5 aylık evliydim. Eşimle de geçmişimiz çok yoktu. 3 ay içinde evlenmiştik. Hamilelik haberine şok oldum. Agladim ama dedim ki bu hayatta var olma haberine en çok mutlu olunması hak eden bebek benim bebeğim olmalı. Çok mutlu olmalıyım çünkü o benim bebeğim ve bunu sırf bu yüzden hakediyor demiştim. Bence yardım alın. Ve şunu unutmayin bu hayatta var olmaya sevinilmeyi en çok sizin bebeğiniz hakediyor. Çünkü sizin bebeğiniz.

Back
X