Size göre 10 haftalık bile olmayan bir embriyoyu sonlandırmak ileride belki alkol kumar bağımlısı şiddet gösteren bir baba bile büyütmekten daha kötü bir durum ise bence yorumlarınızı kendinize saklayın. Sürekli şiddet gören, psikolojik, fiziksel ve psikolojik istismara uğrayan bir çocuk da ileride eminim, annem de ne şanslıymış hemen hamile kalabilmiş, ohhh hayat de ne güzel diyordur.
Hamileyken eşine şiddet gösteren bir adam da eminim mükemmel bir baba olur.
Hamile kalmak şans değil, hamile kalamamak biraz şanssızlık. Çocuğunu sokakta dilendiren, doğurup doğurup genelde yurtlara atan bazı insanlar da şakır şakır doğuruyor.
Bende gebelik demiyorum nasip kısmet daha olmadı, olmayabilir de. Gidip millete bu şans diye bir şey yazmam. Dini inancım da beni ilgilendirir, başkasına empoze etmem. Muhtemelen çalışmayan, bir işi bile olmayan, ailesinin bile bakmayacağı kadına, ay ne şanslısın denmez.
Bu şeye benziyor belki anlarsın, evlenmek isteyen ama evlenemeyen birinin nikah arefesinde başına çok kötü bir olay gelen birine, ay ne şanslısın ben bulamadım demesi gibi. Annesi babası ölmüş misal, ay ne şanslısın ya boşver nikaha bak denmesi gibi.