- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
- 103
- Konu Sahibi hayatvehayat
-
Gunaydın arkadaşlar,
İlk hamileliğim, iki yıllık evliyim, kaynanama haber verdiğimde tebrik ederim dedi. Dün bizde nasılsın bile demedi.cok sasırdım.
Tesekkur ederim cnm, haklısın evet takmamak lazım... tuhaf bir durum sadeceeşime sormus kac haftalık diye, ben sonradan geldim eve, optum hosgeldiniz falan, hicbirsey sormayınca :).
Gunaydın arkadaşlar,
İlk hamileliğim, iki yıllık evliyim, kaynanama haber verdiğimde tebrik ederim dedi. Dün bizde nasılsın bile demedi.cok sasırdım.
2 yıllık evlisin,Allah bekletmeden bir evlat vermiş sana ve senin dert ettiğin şey kaynanam nasılsın diye sormadı mı?
yapma lütfen,böyle basit şeyler için ne kendini ne de karnında ki o yavruyu strese sokma..
nasılsın diye sorsa ne kazanacaktın,iyiyim deyip geçecektin değil mi? ya da onun sorması bu kadar mı önemli seni için?evet hamilelik senin için çok önemli birşey ama onun için o kadar da önemli görünmeyebilir.
yanlış anlama ama hamile insanların kendilerini böyle yoktan konularla üzüp dert yapmasını anlayamıyorum ben.ne gerek var..
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bebğini üzme bu tip şeylerle lütfen
hep söylerim; az beklenti çok huzur..
Hormonlardan dolayı sanırım birde ilk gebelikden hep bizimle ilgilenilsin istiyoruz aslında herkesin gözü kulağı bizde sıkma canını eğer kasımda doğum yapacaksan kasım anneleri grubumuz var oraya gel herkes deneyimini paylaşıyor
doğru yateşekkür ederim, tamam sıkmayacağım :) duygusala bağlanıyorsun resmen
Tebrik etmesi yeterli olurdu benim için..
Yavrum kızım diye ölüp bitmez kimse, kendi annenden başka..
Sende anne olacaksın, yavrunu düşün milletin ne yaptığını bu kadar takma
Hem her gün gelse nasılsın, torunumu taşıyosun, bunu ye şunu iç, şunu giy üşütme dese daha mı iyi ? Ben olsam bunalırım şayet..
benim k.validem uzak bir şehirde yaşıyor..hamileyken neredeyse hergün arardı,ilgilenirdi..doğum yaptım birkaç ay geçti aramalar,sormalar bitti..
e bu daha mı güzel? demek ki bir çok şeyi göstermelikmiş.o yüzden bebeğin ve sen iyi olun yeter :) gerisini boşver..
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun, sağ salim kucağına almak nasib olsun...
Sen şu anda dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun, anlayamadığım neden kayınvalideni daha şimdiden sorun ediyorsun?
Sen onun için mi doğuracaksın bu çocuğu?
Boşver, sorsun sormasın ne fark eder ki?
Senin kendi mutluluğun, eşin ile olan mutluluğun daha öncelikli olmalı.
Hamilelik kolay birşey değil, senin yaşadığın her stresi, her üzüntüyü bebeğin de yaşıyor, bunu unutma.
O yüzden kendini ne kadar strese sokmaz, üzüntüye sokmazsan, bebeğin de o kadar sağlıklı bir ortamda gelişir.
Hiç bu tarz şeyleri kendine sorun etme ve mümkün mertebe sakin, mutlu, güzel bir hamilelik geçirmeye çalış.
Gunaydın arkadaşlar,
doğum ekimde olacak bir problem olmasa, sen de mi bebek bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?