Hamileyim bitliyim

1 haftadır nerden geldiğini bilmediğim bir bit belası ile uğraşıyorum. Bit ilaçları kimyasal içerdiği için de kullanamıyorum. Traş köpüğü saç kremi elma sirkesi denemediğim şey kalmadı resmen yardımcı olabilecek biri var mı acaba? 22 haftalık gebeyim.

Konunuzu gorunce kaşinmaya başladim 😂

Şimdi birsey diyecegim ama o da kimyasal ama zarar fayda iliskisine bakabilirsiniz.
Oksidanin da bitleri temizlemeye yaradigini duymuştum. Bizzat kuaforde yaparken gormustum hatta. Oksidanin kimyasal oldugunu biliyorum ama ne kadar zararli bilemem sonucta hamileyken sac boyatilabiliyor

Nerden geldiler malesef bilmiyorum bi mağazada kıyafet denemiştim o hafta ondan şüpheleniyorum. Ama bugün defalarca taradım duş falan aldım lavanta yağı kullandım hiç bişey çıkmadı belki de deri tahriş olmuştu ondan kaşındım bugün . Sanırım geçmiş , bitmiş🥳🥳🥳🥳

Konunuzu gorunce kaşinmaya başladim 😂

Şimdi birsey diyecegim ama o da kimyasal ama zarar fayda iliskisine bakabilirsiniz.
Oksidanin da bitleri temizlemeye yaradigini duymuştum. Bizzat kuaforde yaparken gormustum hatta. Oksidanin kimyasal oldugunu biliyorum ama ne kadar zararli bilemem sonucta hamileyken sac boyatilabiliyor
Evet insan adı geçince bile huylanıyor

Banyodayken iki üç kere ince tarakla tarayın saçınızı.Bitler kalmamış olsa da onların sirkeleri kalmış olabilir.Birinden yardım isteyin saçlarınızı onlardan temizlemesi için.Daha önce çok bitlendim tam bitti derken yeniden çıkıyorlardı.Bu yüzden sirke denilen yavrularını da temizleyin.Siyahsa sirkeler içindeki yavru canlıdır beyazsa boş yumurtadır.

Arkadaşım geçmiş olsun bi yöntemde ben diyim mayonez bildiğin mayonezi saçına iyice sür bir saat kadar bekle bitler boğulup ölüyorlar sonra yıka saçını yıkama suyuna da elma sirkesi koy onla durula.

Arkadaşım geçmiş olsun bi yöntemde ben diyim mayonez bildiğin mayonezi saçına iyice sür bir saat kadar bekle bitler boğulup ölüyorlar sonra yıka saçını yıkama suyuna da elma sirkesi koy onla durula.
Gözenekleri tıkar bence bu yontem bana mantıklı gelmedi

En saglıklısı dr a gitmesi

onu bunu şunu deneyeceginize cildiyeye gidip görünün.doktorda zaten hamileliğinize göre ilac/şampuan verecektir.bitler sadece dus almakla taramakla geçmez bilginize.

Back
X