Hamileyim desteğinize ihtiyacım var :(

gulnevar

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
177
60
318
Ankara
Selam arkadaslar, böyle bir konu actıgım için bana kızabilirsiniz ama lutfen anlamaya calısrak okuyun.2 yasına giricek bir oglum var canımın içi o , haytaımın anlamı , ama cok yaramaz söyleki eşim ve ben zor zabtediyoruz.Ben evlendikden sonra şehir değştirdim işe baslama sürecimde hamile oldugumu öğrendim ve cok önemli bir işi reddettim ğişman dilim tabiki ama o dönem benim için cok zor gecti cunkü evlenmeden önce kendi firmam vardı ve yurt içi yurt dısı iş seyahetleri maddi manevi beni cok tatnmin ediyordu evde oturunca cok bunaldım , eşimin aileside sürekli devlet işi olsun die tutturdu , neyse hamileliğimse o kadar kötü gectiki 6 cm bir myomum vardı 13 cm kadar cıktı sürekli kustum yemek yiyemedim vs vs vs derken cocugumu kucagıma aldım .Tabi hersey unutuluyor ama yasdıgımız sehirde hiç akrabamız yok arkadas cevrem yok memleketteki arkadaslarla anca telefonda görüşüyoruz eve kapanmak beni cok kötü bunalıma soktu bunun üstüne esimin tarafı filan sürekli gelip bizde kalmaları laf sokmaları beni cok fena bunalttı , tek basıma 2 yıl gecti desem yeridir annem geldi ara sıra oda kardeşlerimin baısnda ve babamla ayrılar.neyse, simdi , tam belimi dogrulttum , herseye yeniden baslıcam cok ii bir iş teklifi geldi derkne o kadar konrunmamıza ragmen bugun gebelik testi pozitif cıktı piskolojim cok bozuk herseyi tam halletmişken şimdi en basa döndük , bu cocuk Allah ın bir armaganı öyle düşünüyorum şükrediyorum , ama piskolojimi düzeltemiorum şimdi bu işide reddedicem e tabi tek maasda sıkıntıya sokuyor insanı ve yine eve kapanıcam ne yapacaımı bilemiorum onca cocugu olmayan insan varkne böyle düşündüğüm için utanıyorum ama hazır hissetmiorum kendimi kürtaj sa asla ve asla düşünmüorum bana dua edin yada basından böyle seyler gecenler bana destek olun eşimde benim iş sözleşmem imzalanma asamadında olunca arabayı filan değişmeye kalktı bir sürü borca girdik şimdi birbirimize bakıp duruyoruz iş yeri bunu kabul etmez ets ebile ben hamileyken sürekli uzanıorum cok fena gecior calısıcak durumda olamıorm .(( Allah tüm dertlilerin yardımcısı olsn

amaaan tatlım hayat ne kadar zor değil mi
Allah hakkında hayırlısını versin ne diyim
çok zor bi durum anlıyorum seni
kürtaj dünyanın sonu değil ama çok ii düşün ilerde pişman olurmuyum diye
rabbim yardımcın olsun...

Bunda da vardır bir hayır hiç üzülme Rabbim bu güzelliği nasip ettiyse rızkınıda verir. hem işin hem hamileliğin aynı anda olması sana verilen bir sınav olabilir dünya işlerine Rabbimin verdiği güzelliği değişecekmisin diye. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Evet hayat zor , bir döngü içinde kalmak ve ordan cıkamamak muallakta olmak cook zor... Kürtajı düşünmüyorum ve istenmeuen cocuk muameleside yapmak istemiorum zira baska bir evladım var Rabbim onunla imtihan etmesin

benimde hayatta hicbirseyim yok ama keşke yanımda bir bebegim karnımda bir canlı olsaydıda onları sevip koklasaydım onlarda beni sevseydi............... Rabbimden başka kimse yok bebegim olsun cok isterim kardeşim Rabbim onu doyururda büyütürde zaten hep sıkıntı çekiyoruz onların varlıgı mükemmel olsa gerek.

Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah boy boy bebeklerin olsn

Bende evlenince kısa zamanda hamile kalan hazırlıksız yakalananlardanım
Bende çalışmasam da sosyal yönü kuvvetli biriydim bi anda eve kapanmak durumunda kaldım ilk üç ay kusma son zamanlarda araba tutması vs
Benimde 2 yaşına girecek bi oğlum var inş
Hamilelikte sıkıntı yaşadım bebeğim oldu kayınvalidemin bunaltması vs zor zamanlar geçirdim
Şimdi olsa asla aynı şeyleri yapmazdım diyorum
Bence stresini bi kenara bırak rahatlamaya çalış iyi şeyler düşün
Zira bebeğin herseyden etkilenecek
Sıkıntın olabilir ama her zorlukla beraber bir kolaylık nasip eder Rabbim inş
Dua et

seni en iyi ben anlıyorum sanırım..3 yaşında ikiz çocuklarım var ve tüp bebekle oldular,normal yoldan çocuğunuz olmaz dendi..ve ben şimdi yine hamileyim..ilk duyduğumda şok oldum ve resmen bunalıma girdim..çünkü ikizleri büyütmek kolay değildi ve yavaş yavaş rahatlamaya başlamıştık her yönden..ve şimdi filmi başa sardık,aynı sizin gibi..

benim hamileliğimde bazı sorunlar var şu anda sonu ne olur bilmiyorum şu anda ama yapacak birşey yok.Allah sağlıklı ve hayırl evlatlar versin...evet zor ama kürtaj konusunu mecburi omadıkça aklıma getirmek istemiyorum ben.

Valla canım hiç bunalma kötü şeyler düşünüp kendini bunalıma da sokma
Bir de şunu söyleyeyim benim arkadaşım kısa aralıklarla hamile kalmıştı
2.ci de çok huzursuz bi hamilelik geçirdi huzursuzdu çok istemiyordu
Şimdi çocuğu da çok huzursuz sürekli ağlayan bir çocuk
O yüzden hiç bişey düşünmeden olabildiğince keyfini çıkar
Rabbim sana bi hediye vermiş aldım kabul ettim deyip ferahla inş

Hiç üzülme vardır Allah 'ın bir bildiği.Belkide senin için böylesi hayırlıdır da o yüzden Allah sana karnındakini yollamıştır. :)

Zor bir durum gerçekten. Ama yeterki çaresiz hastalık olmasın bir şey olmasın.
Maddi açıdan çok zor geçecek gibi görünüyor ama bir şekilde hallolur diye düşünüyorum.
Manevi olarak da polyannacılık yapmaktan başka bir şey gelmez gibi elden.
Bebişler her zaman rızkıyla gelirmiş. Bir de şöyle düşünün ikisi birlikte büyüyecek. Siz de kariyerinize rahatça dönebileceksiniz.
Bu ara çok duyuyorum bayanlardan, keşke bu kadar ara vermeseydim peş peşe olup birlikte büyüselerdi diyee.
Rabbim yardımcınız olsun. Sağlıcakla kalın.

Saolun kızlar , moral buldum inanın...Evet Allahın hakkınızda vardır bir planı muhakkak kendimi ona teslim ediyorum ...Allah tüm caresizlerin imdadına koşsun. Korunma yollarına gelince bencede artık % 100 diye bişey yok sanırım Allah istedimi ol diyor oluyor ..

cnm hayırlı olsun öncelikle.. ben oğluma 6 aylık hamileyken sancılarım başladı erken doğum riski deyince 2 ay boyunca hiç kalkmadan yattım..sadece lavaboya gidiyordum..erken doğumla, sezeryanla doğurdum oğlumu.. yemek yemeyen sürekli ağlayan çocuktu.. oğlum 9 aylıkken yaptığım test pozitif çıktı.. daha yürümüyodu bile oğlum.. üstelik spiral vardı.. eşim işlerini düzene koyamamıştı.. ilk öğrendiğimde çok kötü oldum.. sonra kendime geldim tabi.. bebek isteyen bu kadar insan varken, Allah bi bebek daha nasib etmişken üzülmek olmazdı.. oğlum 1,5 yaşındayken kızım doğdu.. eşimin işleri düzene girdi.... çocuklarıma tek başıma baktım.. kaynanam dahil çevremdekiler tek başına bakamazsın, napıcan şimdi öldün bittin die moral verdiler saolsunlar!!! ben onların anneleriyim, tek başıma herkesten ii bakarım dedim.. susturdum onları... Allah kolaylığını verdi.. kızım öyle ağlayan yemek yemeyen bi çocuk olmadı hiçbir zaman.. ikisi bir arada büyüdü şimdi.. oğlum 3,5 kızım 2 yaşında... ve ben üçüncüyü düşünüyorum :) şu an tek yapman gereken şey, hayırlısını istemek ve sağlıklı olması için dua etmek...

Çok sağolasın moral oldun bana

kadesacım hamilemisin ay cok sevindim senin adına..... Allahım banada ikizler versin en saglıklısından inşallah

seni anlıyorum canım ama bizler gibi olmayan insanları düşün maddiyat bi şekilde olur Allah rızkını verir bak bize bizden olsun die para döküyoruz ama yokk sen en azından evladına harcıcaksın

Öyle hoşuma gidiyor öyle özeniyorum ki sürpriz hamile kalanların öyküsünü okudukça :) Ben 2 aydır korunmuyorum ama henüz olmadı bebeğimiz. Allah tan hayırlısı elbette. Ama yıllarca evlat hasreti çekenleri düşün ve binlerce kez şükret canım. Bir evlat en kariyerli işten çok çok çok daha değerli. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sizin yazınızı okunca anlıyorum ama yinede hak vermiyorum rabbim layık görmüş nasip etmişş ben ne zamndır istiyorum ama olmuyor keşke olsa en güzel zamanım en güzel anım onunla olurdu eskiden hep derdim ya 1 tane yapacam yada 2 tane artık diyorumki allah kaçtane verdiyse düşünsene kaç insan hergün ağlıyor evlat için bende tabi onları düşün keşke evladım olsaydı bir sürü borcum olsaydı borçlar ödenir biter ama evlat olmayınca olmuyor evin neşesi çocuktur çocuk olmadan olurmu hiç bizimde olacak belki ama zor beklemk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…