benimde hayatta hicbirseyim yok ama keşke yanımda bir bebegim karnımda bir canlı olsaydıda onları sevip koklasaydım onlarda beni sevseydi............... Rabbimden başka kimse yok bebegim olsun cok isterim kardeşim Rabbim onu doyururda büyütürde zaten hep sıkıntı çekiyoruz onların varlıgı mükemmel olsa gerek.
cnm hayırlı olsun öncelikle.. ben oğluma 6 aylık hamileyken sancılarım başladı erken doğum riski deyince 2 ay boyunca hiç kalkmadan yattım..sadece lavaboya gidiyordum..erken doğumla, sezeryanla doğurdum oğlumu.. yemek yemeyen sürekli ağlayan çocuktu.. oğlum 9 aylıkken yaptığım test pozitif çıktı.. daha yürümüyodu bile oğlum.. üstelik spiral vardı.. eşim işlerini düzene koyamamıştı.. ilk öğrendiğimde çok kötü oldum.. sonra kendime geldim tabi.. bebek isteyen bu kadar insan varken, Allah bi bebek daha nasib etmişken üzülmek olmazdı.. oğlum 1,5 yaşındayken kızım doğdu.. eşimin işleri düzene girdi.... çocuklarıma tek başıma baktım.. kaynanam dahil çevremdekiler tek başına bakamazsın, napıcan şimdi öldün bittin die moral verdiler saolsunlar!!!ben onların anneleriyim, tek başıma herkesten ii bakarım dedim.. susturdum onları... Allah kolaylığını verdi.. kızım öyle ağlayan yemek yemeyen bi çocuk olmadı hiçbir zaman.. ikisi bir arada büyüdü şimdi.. oğlum 3,5 kızım 2 yaşında... ve ben üçüncüyü düşünüyorum :) şu an tek yapman gereken şey, hayırlısını istemek ve sağlıklı olması için dua etmek...
seni en iyi ben anlıyorum sanırım..3 yaşında ikiz çocuklarım var ve tüp bebekle oldular,normal yoldan çocuğunuz olmaz dendi..ve ben şimdi yine hamileyim..ilk duyduğumda şok oldum ve resmen bunalıma girdim..çünkü ikizleri büyütmek kolay değildi ve yavaş yavaş rahatlamaya başlamıştık her yönden..ve şimdi filmi başa sardık,aynı sizin gibi..
benim hamileliğimde bazı sorunlar var şu anda sonu ne olur bilmiyorum şu anda ama yapacak birşey yok.Allah sağlıklı ve hayırl evlatlar versin...evet zor ama kürtaj konusunu mecburi omadıkça aklıma getirmek istemiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?