hamileyim diye yatalak hasta muamelesi görüyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fead
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay sonunda biri karşı çıkmış bu linç girişimine helal olsun sana ya

yok kuzu ya bütün okullar bu sistemi yapıyor özel okullar dahil

Malesef çalışan kadınların hemen hepsi sizin gibi sağarak çocuğuna süt veriyor. Iş hayatı böyle işte
Yok canım kamu kurumlarında böyle değil.Dogumdan sonra 1 yıla kadar süt izni var( ilk 6 ay 3 saat,2.6 ay 1.5 saat) ama ne hikmetse sadece okullarda bu kullandirilmiyor.

15 saat ders 1 boş gün hamile için bence ideal , o 15 saati iki güne sıkıştırsan hamileliğin sonuna doğru ciddi eziyet olabilir artı o günlere rapor alırsan ders saati kaybın çok olur hafta içi en az saati alıp boş gün isteyip hafta sonu kurs talebinde bulunma bence idareci olsam konuya maddi yaklaşımından dolayı hoş karşılamazdım

Ben BİMER e " TEOG da

Yok canım kamu kurumlarında böyle değil.Dogumdan sonra 1 yıla kadar süt izni var( ilk 6 ay 3 saat,2.6 ay 1.5 saat) ama ne hikmetse sadece okullarda bu kullandirilmiyor.
O izni genellikle veriyolar benim bildiğim. Okul 6 da kapanıyorsa mesela 4 de çıkabilir gibi. Hani hergün aynı saatte değil ama bi şekilde veriliyor bildiğim kadarıyla. Çevremde hiç 8 6 çalışan öğretmen yok.

Bizim okul BİMER e TEOG da tatil oldugumuz için şikayet edilmis.Milli eğitim müdürlüğünden deneme sınavlarında siz tatil mi yapıyorsunuz diye fırça kaydilar.Acikladik yol öyle birşey.Sonradan anladılar .Sanki öğretmen o gün tatil yapıyor,çıkıp göreve gidiyoruz.Hatta Teog günü öğleden sonrasında neden okul yok demisler.Sanki isinlanacagiz sınav biter bitmez okula

8/6 hizmet veren kamuda kurum yok.

Haftasonu kurs talep etmeden haftaiçi bos gün talep etseniz ben idrecinizin 2 gününüzü bile bosaltacagini düşünüyorum.

Ama haftaiçi çalışmadan haftasonu ucreti yüksek olduğu için çalışma isteginiz sizi bu duruma düşürmüş.

Siz hamilesiniz diye yüksek ücretle daha az mesai size sağlanmamalı.

Geri dönüşü nasıl olur bilmiyorum.
İdarecinizle en azından okul dışı görevlendirmeyi konuşun.

Haftasonu kurslarından hamilelik dolayisi ile vazgectiginizi söyleyin de iyi niyet göstergesi olsun bari.

haftada 15 saate indirilen görevlendirme günde kaç derse tekabül ediyor?
buna göre yorum yapsanız arkadaşlar..

8/6 hizmet veren kamuda kurum yok.
Lisede okuduğum okul sabah 7.50 de başlayıp akşam 7 de kapanıyordu ama o kamu kuruluşundan sayılmiyor sanırsam.
Demek istediğim hergün aynı saatlerde zaten çıkmıyolar. Benim kamuyla işim olmaz çalışma saatlerini bilemem. Dediğim gibi çevremdeki öğretmenlerin süt izniyle ilgili bir sorunu olmuyodu zaten gün içinde okul kapanmadan çıkabiliyolar vs. Sizi tutmaları kötü olmuş bu konuyla ilgili şikayette bulunsanız ?

Haftaiçi doktora da gidebilirsiniz. Mesai saatleri o kadar da yoğun değil.
Git-gel yaparsınız
Yada çıkışta falan ayarlarsınız.
Devlet Hastanesine gideceksiniz bilemem ama bütün özeller cumartesi çalışıyor.
Ayda 1 kontrol için bu kadar tantana yapmaya gerek yok.

Konuyu dikkatli okumamissiniz cunku amaciniz tartisma cikarmak.
Istese 3 gunumu bile bosaltabilir dersim cok az ama 1 gun bile vermiyor, ben o 1 günde hastaneye gidebilirdim diyor.
Kalan 3 gun ucretli kurs da istemiyor kurs haftasonu olan bir sey.
Sizin niye zorunuza gitti anlamadim, 15 saat ders 3 gun bile yapmaz. Niye 5 gun okulda bos bos otursun??
Bunun size getirisi ne olacak ya da? Hani size bir faydasi olsa amenna.
Anlamakta zorlaniyorum bu tepkinin sebebini . aslinda ben anlıyorum da boyle sizin gibi tepki verenler asla aciklamak istemiyor bu gerekceyi.

konu sahibesi ben anlamadım.
haftada 15 saati her güne nasıl yaydı?
her gün 1 dersiniz mi var 2 saatten? bir günde 2 ders mi?
böyle ise günün geri kalanı boş olmuyor mu zaten?

yine bir öğretmenlik tartışması ve yine usluplar yerlerde

bence idarecinizle tekrar konuşun, bir iyi niyet göstergesi olarak haftasonu kurs istemediğinizi, okul dışı görevlendirmeye gitmenin sizi yoracağını, onun yerine haftaiçi bir gününüzü boş bırakıp diğer günler için ders saatinizi arttırmasını isteyin.
kabul edilmezse de çok stres yapmayın, zaten haftada 15 saat dersiniz varsa en az 1 gününüzde 1-2 ders vardır, o günde hastane vs işlerinizi halledebilirsiniz. şu aşama stres sizi daha çok yoracak.

Elbette öğretmenlerin işi çok zor. Bence konu sahibinin anlatımına bağlı olarak yanlış anlaşılmış olabilir bazı yerleri. Belki idareci bile yanlış anlamış olabilir. Çünkü hafta içi yoğunluğu azaltmak isteyip haftasonuna ders koymak çok tezat geldi :)

Ben sadece 1 günümün boş olmasını istiyorum o da hastaneye falan izin almadan çocukları mağdur etmeden gidebilmek için
Anladığım kadarıyla branş öğretmenisiniz ve tüm ders saatleriniz de bu durumda dolu olmuyor ki ders aralığınızda gidebilirsiniz. Her gün dersiniz varsa bile tam gün olacağı anlamına gelmiyor bu.

Haklisiniz ama her hamilelik bir olmuyor ki.
Ben haftalik kontrole gidiyordum mesela. Ders programim cok gevşekti, bir gun sirf 2 saat ders icin gidiyordum ama saatleri oyle tersti ki hastaneyle denk getiremiyordum.
15 saat cok az, cok rahat ayarlanabilir. Benim 18 saatti mesela, rica ettim bosalttilar bir gunumu.
Burda pek cok kisinin amaci sadece ogretmen oldugu icin saldiriya gecmek dogrudan kotu niyetle yaklasiyorlar. (sizi tenzih ediyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…