- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Evet niye öğretmenlere saygı duyulmuyor ya da niye bu meslek bukadar basit görülüyor anlamıyorum
Diğer meslek gruplarından hep aynı şeyi duyuyoruz; “sizle aynı saatlerde çalışıyoruz ama az maaş alıyoruz sizden daha fazla mesayi yapıyoruz daha az maaş alıyoruz” öğretmenler zaten tüm gün oturuyor değil mi?
Unutmayın siz kendi öZ çocuğunuzla ilgilenirken eğitirken yeri geliyo zorlanıyosunuz, öğretmenler okulda kaç çocukla başa çıkıyor haberiniz var mı?
Hepsinin ayrı ayrı derdi sorunları her çocuğa ayrı ayrı anne babalık yapmak hem eğitim hem kültür hem ahlak saygı sevgi bilgi aşılamak çok mu kolay bir iş?
Hı tabiki her meslekte oldugu gibi öğretmenlerde de işini iyi yapmayanlar da var ona bişey diyemem ama artık öğretmenlerin mesayi saatlerini maaşlarını basite indirgemeyelim
yok kuzu ya bütün okullar bu sistemi yapıyor özel okullar dahilBurda önyargı yok ki hangi meslek grubu olursa olsun iş günleri içersinde özel bi durum için aylarca haftada 1 gün gelmemeyi hangi işveren hangi müdür kabul eder ? Birçok kadın çalışıyo hamileyken. Cumartesi günüde açık hastane çok fazla var. Yani işten değil de kendinden fedakarlık etmek gerekiyor biraz
Yok canım kamu kurumlarında böyle değil.Dogumdan sonra 1 yıla kadar süt izni var( ilk 6 ay 3 saat,2.6 ay 1.5 saat) ama ne hikmetse sadece okullarda bu kullandirilmiyor.Malesef çalışan kadınların hemen hepsi sizin gibi sağarak çocuğuna süt veriyor. Iş hayatı böyle işte
O izni genellikle veriyolar benim bildiğim. Okul 6 da kapanıyorsa mesela 4 de çıkabilir gibi. Hani hergün aynı saatte değil ama bi şekilde veriliyor bildiğim kadarıyla. Çevremde hiç 8 6 çalışan öğretmen yok.Ben BİMER e " TEOG da
Yok canım kamu kurumlarında böyle değil.Dogumdan sonra 1 yıla kadar süt izni var( ilk 6 ay 3 saat,2.6 ay 1.5 saat) ama ne hikmetse sadece okullarda bu kullandirilmiyor.
Öğretmenlik okusaydın keşke hatta oku senhaftanın 5 gunu 9-6 çalışıyoruz sizinle aynı maaşı alıyoruz mühendis olarak el insaf
8/6 hizmet veren kamuda kurum yok.O izni genellikle veriyolar benim bildiğim. Okul 6 da kapanıyorsa mesela 4 de çıkabilir gibi. Hani hergün aynı saatte değil ama bi şekilde veriliyor bildiğim kadarıyla. Çevremde hiç 8 6 çalışan öğretmen yok.
Lisede okuduğum okul sabah 7.50 de başlayıp akşam 7 de kapanıyordu ama o kamu kuruluşundan sayılmiyor sanırsam.8/6 hizmet veren kamuda kurum yok.
Konuyu dikkatli okumamissiniz cunku amaciniz tartisma cikarmak.Durduk yere tepki göstermiyoruz. neden 2 gün değil de 4 gün çalışıyorum diye sızlanmasına tepki gösteriyoruz. Kalan 3 günde de ücretli kurs istiyormuş. Ülkenin şartları belliyken konu açmasın bari açıyorsa da tepki geleceğini bilsin.
Anladığım kadarıyla branş öğretmenisiniz ve tüm ders saatleriniz de bu durumda dolu olmuyor ki ders aralığınızda gidebilirsiniz. Her gün dersiniz varsa bile tam gün olacağı anlamına gelmiyor bu.Ben sadece 1 günümün boş olmasını istiyorum o da hastaneye falan izin almadan çocukları mağdur etmeden gidebilmek için
Haklisiniz ama her hamilelik bir olmuyor ki.Haftaiçi doktora da gidebilirsiniz. Mesai saatleri o kadar da yoğun değil.
Git-gel yaparsınız
Yada çıkışta falan ayarlarsınız.
Devlet Hastanesine gideceksiniz bilemem ama bütün özeller cumartesi çalışıyor.
Ayda 1 kontrol için bu kadar tantana yapmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?