Ah ah bizler gibi beklememissin Rabbim hemen nasip etmiş tadını çıkar derim, isteyipte olmaması çok cok daha kötü emin ol hayırlı olsun.Merhaba ben 24 eşim 30 yaşında. 6 aylık evliyiz. Ben ve eşim bebekleri cok seviyoruz hatta eşim benden dahada fazla seviyor. Ben evliligimizin 1. yılından sonra bebek dusunuyordum ama esim cok istedi denedik ve oldu 5 haftalık hamileyim. Cok tuhaf hissediyorum ysıma ve evlilik aylarıma göre erken mi davrandım sizce?
Vallahi ayni kelimeleri yazicaktim bizim gibi bekleyeni gorse napardi acabaAh ah bizler gibi beklememissin Rabbim hemen nasip etmiş tadını çıkar derim, isteyipte olmaması çok cok daha kötü emin ol hayırlı olsun.
Bende evlendikten 1 Ay sonra hamile kaldım 24 yaşındayddım ve iyi ki de erken oldu diyorum çok şükür hayırlı olsun bebeğin senin de hayırlı sağlıklı doğsun inşallahMerhaba ben 24 eşim 30 yaşında. 6 aylık evliyiz. Ben ve eşim bebekleri cok seviyoruz hatta eşim benden dahada fazla seviyor. Ben evliligimizin 1. yılından sonra bebek dusunuyordum ama esim cok istedi denedik ve oldu 5 haftalık hamileyim. Cok tuhaf hissediyorum ysıma ve evlilik aylarıma göre erken mi davrandım sizce?
Merhaba ben 24 eşim 30 yaşında. 6 aylık evliyiz. Ben ve eşim bebekleri cok seviyoruz hatta eşim benden dahada fazla seviyor. Ben evliligimizin 1. yılından sonra bebek dusunuyordum ama esim cok istedi denedik ve oldu 5 haftalık hamileyim. Cok tuhaf hissediyorum ysıma ve evlilik aylarıma göre erken mi davrandım sizce?
Böyle şıp diye ilçesinde kıymetini ne kadar büyük bir lütuf olduğunu anlamıyorlar sanırım canım.Vallahi ayni kelimeleri yazicaktim bizim gibi bekleyeni gorse napardi acaba
Aynn canim ben 6senedir bekliyorum kimi var 1p kimi var 15 bekleyen var nice insan sorun yasiyor gebe kalmak icin rabbim aratmasin insallah kucaklarimizi bos birakmasin konu sahibesi canim benim sen bol bol bizlerede. Dua et bizler evlat diye yanip tutusuyoruzBöyle şıp diye ilçesinde kıymetini ne kadar büyük bir lütuf olduğunu anlamıyorlar sanırım canım.
Amin canim benim en hayırlı ve tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin bizlerede evlat hasreti yaşatmasin inşallahAynn canim ben 6senedir bekliyorum kimi var 1p kimi var 15 bekleyen var nice insan sorun yasiyor gebe kalmak icin rabbim aratmasin insallah kucaklarimizi bos birakmasin konu sahibesi canim benim sen bol bol bizlerede. Dua et bizler evlat diye yanip tutusuyoruz
Aminnnn inşallahcanim benimAmin canim benim en hayırlı ve tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin bizlerede evlat hasreti yaşatmasin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?