Zaten 6 aylık evliymişsiniz ve 1 yıldan sonra istiyormuşsunuz. Çok da erken değil yani. Kıymetini bilin derim. İsteyip olmaması çok zor. Elinizdekinin kıymetini bilin. 2 çıcuğumuzda tüp bebek tedavisiyle oldu. Maddi, manevi, psikolojik her yönden zor bir süreçti. Hayırlı olsunMerhaba ben 24 eşim 30 yaşında. 6 aylık evliyiz. Ben ve eşim bebekleri cok seviyoruz hatta eşim benden dahada fazla seviyor. Ben evliligimizin 1. yılından sonra bebek dusunuyordum ama esim cok istedi denedik ve oldu 5 haftalık hamileyim. Cok tuhaf hissediyorum ysıma ve evlilik aylarıma göre erken mi davrandım sizce?
Evlendiğinizde kaç yaşındaydınız peki ben de aynı durumda olucam 4 ayım kaldıBen evlendikten 9 ay sonra doğum yaptım yani benimki sizinkine göre çok çok çok erken tabiki bende çok kaygılandım ama şimdi diyorum ki iyiki hemen olmuş kızım kocaman oldu Rabbim bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi bilir merak etme bebişin büyüyünce iyiki diyeceksin günler su gibi akıp geçiyor zaten bi an önce doğsun büyüsün beklemeye gerek yok bence
24 yaşındaydım 25. Yaş günümde bebeğim 3 aylık olmuştu bileEvlendiğinizde kaç yaşındaydınız peki ben de aynı durumda olucam 4 ayım kaldı
Sakin olun1. yıldan sonra bebek düşünüyorsan niye şimdi yaptın? denedik tuttu diye bir şey yok.biz erken desek nolucak geç desek nolucak? sizin hayatınız sizin kararınız? yazdığın 3 cümleden senin adına karar veremeyiz.
Benim de 24 yaşında doğacak bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alırım :)24 yaşındaydım 25. Yaş günümde bebeğim 3 aylık olmuştu bile
Bende öyleydim evliligimiz 3 ay iken, hamile kaldim sonra hazir olmadigimi anlayip pisman oldum ama aldiramazdim neyse ki 6 haftalikken kaybettim bebegimi üzüldüm ama yapcak birsey yok suan 3 yildir evliyim esimi dinlemiyorum artik ne zaman hazir hissetsem o zaman evliligimizi zaten anca bu zamanda oturtabildik hala kendimizi gelistirmemizi gerektigi düsüncesindeyim hayirlisi artik olan oldu üzülmenin caresi yok belki de evladina kavustugunda öyle hissetmeyeceksinMerhaba ben 24 eşim 30 yaşında. 6 aylık evliyiz. Ben ve eşim bebekleri cok seviyoruz hatta eşim benden dahada fazla seviyor. Ben evliligimizin 1. yılından sonra bebek dusunuyordum ama esim cok istedi denedik ve oldu 5 haftalık hamileyim. Cok tuhaf hissediyorum ysıma ve evlilik aylarıma göre erken mi davrandım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?