Hamileyim esim Boşanalim dedi

Canım benim eşim ilgiden bahsediyor ben de ona sinir oluyorum bizim eve giren parayla 5 aile geçinir net. Benim eşim asıl kendine Ayrılan ilgi azalmasın istiyor ben de şuan kendisiyle ilgilenmiyorum bunalımda!!

Canım benim eşim ilgiden bahsediyor ben de ona sinir oluyorum bizim eve giren parayla 5 aile geçinir net. Benim eşim asıl kendine Ayrılan ilgi azalmasın istiyor ben de şuan kendisiyle ilgilenmiyorum bunalımda!!
bu adamlar koca bebek zaten ya,pışpış bekliyor hep değil mi? zaten ilginin çoğu evladına kaymış,bir tanesine daha katlanamam diyor herhalde...

bu adamlar koca bebek zaten ya,pışpış bekliyor hep değil mi? zaten ilginin çoğu evladına kaymış,bir tanesine daha katlanamam diyor herhalde...
Evet bunu da itiraf edemedi bir arkadaşım fark edip bana söylemişti sonra kendisi ağzından kaçırdı, şu hayatta bir Yanlışlıkla hamile kalanları anlamadım bir de Bebeğini bir sağlık sorunu yokken aldıranları, inşallah bir gün ben de 1. Sınıf prezervatif ile korunurken hamile kaldım doğurdum diye konu açarım:)

aynen :) inşallah ben de açarım. yoksa bize kalsa 10 yılı bulucak çocuk yapmamız.

Tabi hürriyetimize düşkün olacağız. O ne demek ya. Perde açma dışarı çıkma camdan bakma. Eve köle mi alıyorlar. Oda çıkmasın perdeden bakmasın. Hayır kadın sıkıldım bu durumdan diyince adamı haklı buluyorsunuz ya şaştım kaldım.

Eeeee bende yanlışlıkla hamile kaldım hayatımın en güzel yanlısı oldu kızım. Ölürüm ben ona.

Niye şaşırıyormuşsunuz ? herkesın düşüncesi. Kadınsam da,körü körüne kadınlarımı korumam lazım illa. ALLAH ALLAH.. !

Dua et ben de bir Yanlışa kurban gideyim:)
Hergün ediyorum. Allahım tüm isteyenlere ayrıca bu sorumluluğun altından kalkabileceklere versin diye :)
Birde şunu diyim. Bende hamile kalıp şok olanlardanim. O kadar yadirgamayin :) okumakla alakası yok ki. Ama ikincisi için planlı olsun istiyorum kesinlikle.

Allah yardımcın olsun benim eşimde iki defa aldirtti bir Sürü sey daha ve simdi bizde boşanıyoruz. Boyle insanlar değişmiyor

Evet o konu benimdi ve bizde boşanıyoruz

Madem tartisiyorsunuz bir araya gelip cocuk icin aktive yapabiliyorsaniz o zaman o cocuga kiyamazsiniz sorun neyse cozun yada bosanmis ebeveyn olmayi kabul edin

Çok üzüldüm ya hamile birihe yapılırmı bu. Nold u acaba umarım aldırmamıstır...

Oyle böyle yaşaniyor kocayla ama neolur mutsuz evlililere gelecegi saglam olmayan kocaya cocuk yapmayin okadr gecimsizlikler var halen çocuk yapiyorlar anlmiyorum kazayla olabilir bagzen ama 3 tane cok yani benimde sikintilarim var ben yapmiyorum bitane yaptim baktim gelecegimiz zor oylede boylede yasiyoruz ama mutsuz aileye cocok insan düşünnemezski cunku cocuklar cok eziliyor boyle sıkıntılı ailelerde bence, allah yadimciniz olsun allah çocuklariniza saglik versin

Aldırmaa Kıyamam onaaa . neden tartıştınız ki. Uzlaşmak bebeği aldirmaktan daha mı zor

Madem evliliğiniz kötü gidiyor neden 3. çocuğu yapıyorsunuz.Yazık değil mi bu çocuklara.Bu adam nikahlı karısının çocuğunu aldırıyorsa boşanmakta kararlı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…