- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Canım benim eşim ilgiden bahsediyor ben de ona sinir oluyorum bizim eve giren parayla 5 aile geçinir net. Benim eşim asıl kendine Ayrılan ilgi azalmasın istiyor ben de şuan kendisiyle ilgilenmiyorum bunalımda!!aslında kötü bir niyeti yokmuş,sebebi mantıklı. ama kısmet bu işler, belki yarın öbür gün maddi olarak rahatlarsınız o zaman da sıcak bakar. ben de çok isityorum ama bi yandan da eşinin dediği gibi iyi yaşasın istiyorum, imkanlarım yeterli gelmiyor
bu adamlar koca bebek zaten ya,pışpış bekliyor hep değil mi? zaten ilginin çoğu evladına kaymış,bir tanesine daha katlanamam diyor herhalde...Canım benim eşim ilgiden bahsediyor ben de ona sinir oluyorum bizim eve giren parayla 5 aile geçinir net. Benim eşim asıl kendine Ayrılan ilgi azalmasın istiyor ben de şuan kendisiyle ilgilenmiyorum bunalımda!!
Evet bunu da itiraf edemedi bir arkadaşım fark edip bana söylemişti sonra kendisi ağzından kaçırdı, şu hayatta bir Yanlışlıkla hamile kalanları anlamadım bir de Bebeğini bir sağlık sorunu yokken aldıranları, inşallah bir gün ben de 1. Sınıf prezervatif ile korunurken hamile kaldım doğurdum diye konu açarım:)bu adamlar koca bebek zaten ya,pışpış bekliyor hep değil mi? zaten ilginin çoğu evladına kaymış,bir tanesine daha katlanamam diyor herhalde...
aynen :) inşallah ben de açarım. yoksa bize kalsa 10 yılı bulucak çocuk yapmamız.Evet bunu da itiraf edemedi bir arkadaşım fark edip bana söylemişti sonra kendisi ağzından kaçırdı, şu hayatta bir Yanlışlıkla hamile kalanları anlamadım bir de Bebeğini bir sağlık sorunu yokken aldıranları, inşallah bir gün ben de 1. Sınıf prezervatif ile korunurken hamile kaldım doğurdum diye konu açarım:)
Tabi hürriyetimize düşkün olacağız. O ne demek ya. Perde açma dışarı çıkma camdan bakma. Eve köle mi alıyorlar. Oda çıkmasın perdeden bakmasın. Hayır kadın sıkıldım bu durumdan diyince adamı haklı buluyorsunuz ya şaştım kaldım.Ne bunalımı ya ! siz bunu anlatmış mıydınız ? hemen hemen btün sayfaalrı okudum. Böyle olduğunu görmedim. Analtın o zaman hanımefendi. 12 Yıl boyunca boşanmak lafını kullanıyor deyip dert anlatmak olmuyor o öyle. Kötü yorum da yaptığım yok ayrıca. Benim için kadın erkek farketmez. Kadın kadına dermı ne alaka. Siz de suçlu olabilrsiniz,eşinzde...40 derece sıcaklıkta feraceyle herkes dolaiıyor dışarı da ayrıca. Türbanlıysanız,Farzın gerekliliklerinden biri de bu. Olması gereken. Eşinzle ne alakası var ? benım eşimde perdeleri açtırmaz,dışarıdan baktırmaz. Gir içeri der. Ne olmuş yani ? siz fazla kasılmıssınz bence. Ve hürriyetinize çok fazla düşkünsünz. Neyse daha da yazmıcam. Siz de yazmayın mümkünse. Tek diyeceğim. ALLAH Gönlünüzde ne varsa onu versin size. hayırlı günler..
Eeeee bende yanlışlıkla hamile kaldımEvet bunu da itiraf edemedi bir arkadaşım fark edip bana söylemişti sonra kendisi ağzından kaçırdı, şu hayatta bir Yanlışlıkla hamile kalanları anlamadım bir de Bebeğini bir sağlık sorunu yokken aldıranları, inşallah bir gün ben de 1. Sınıf prezervatif ile korunurken hamile kaldım doğurdum diye konu açarım:)
Dua et ben de bir Yanlışa kurban gideyim:)Eeeee bende yanlışlıkla hamile kaldımhayatımın en güzel yanlısı oldu kızım. Ölürüm ben ona.
Niye şaşırıyormuşsunuz ? herkesın düşüncesi. Kadınsam da,körü körüne kadınlarımı korumam lazım illa. ALLAH ALLAH.. !Tabi hürriyetimize düşkün olacağız. O ne demek ya. Perde açma dışarı çıkma camdan bakma. Eve köle mi alıyorlar. Oda çıkmasın perdeden bakmasın. Hayır kadın sıkıldım bu durumdan diyince adamı haklı buluyorsunuz ya şaştım kaldım.
Hergün ediyorum. Allahım tüm isteyenlere ayrıca bu sorumluluğun altından kalkabileceklere versin diye :)Dua et ben de bir Yanlışa kurban gideyim:)
Sen kendini koru canım. Bizim bu şekilde korunmaya ihtiyacimiz yok çok şükür :)Niye şaşırıyormuşsunuz ? herkesın düşüncesi. Kadınsam da,körü körüne kadınlarımı korumam lazım illa. ALLAH ALLAH.. !
Sizi koruyan yok zaten. Onu nerdne çıakrdınız ?! haklının yanında olurum her zaman.. bu kdr basit. Benim de korunmaya ihtiyacım yok Hamd olsn..Sen kendini koru canım. Bizim bu şekilde korunmaya ihtiyacimiz yok çok şükür :)
Evet o konu benimdi ve bizde boşanıyoruzSorunlu evliliklerdeki şu hamile kalma fantezisine hastayım. Evlilikte sorunlar varken nasıl aynı yatağa girebiliyorsunuz? Biri daha konu açmıştı gerçi onunkinde hamilelik yoktu ama, evliliğin sorunlu, kocası sürekli hakaret ediyormuş ve artık orgazm olamıyorum diyordu, bu durumu nasıl düzeltebilirim falan diyordu. Aslında artık mide almıyor ama farkında değil, neyi zorluyorsa... Neyse işte valla ben çok açık bişey söyleyeceğim, benim annem ve babam boşanmadan bir süre önce ayrı yatmaya başlamışlardı çünkü evlilik sorunluydu yani o evlilikte kadın cinsellik yaşıyor bir de hamile kalıyor...
Size düzelmeyeceğini söylemiştim. Hayırlısı olsun.Evet o konu benimdi ve bizde boşanıyoruz
Oyle böyle yaşaniyor kocayla ama neolur mutsuz evlililere gelecegi saglam olmayan kocaya cocuk yapmayin okadr gecimsizlikler var halen çocuk yapiyorlar anlmiyorum kazayla olabilir bagzen ama 3 tane cok yani benimde sikintilarim var ben yapmiyorum bitane yaptim baktim gelecegimiz zor oylede boylede yasiyoruz ama mutsuz aileye cocok insan düşünnemezski cunku cocuklar cok eziliyor boyle sıkıntılı ailelerde bence, allah yadimciniz olsun allah çocuklariniza saglik versin8 haftalik hamileyim dün gece esimle tartıştık ve bana ne yapmak istiyorsun dedi. Dedim sen ne dersen onu yapalim. Bosanalim dedi iki çocuğum var benim 3. Ye hamileyim 12 yildir bu tip kinayeli laflarindan bıktım. Çocuğu aldirmaya gidiyoruz deli gibi ağlıyorum bi akil verin lutfen
Madem evliliğiniz kötü gidiyor neden 3. çocuğu yapıyorsunuz.Yazık değil mi bu çocuklara.Bu adam nikahlı karısının çocuğunu aldırıyorsa boşanmakta kararlı bence.8 haftalik hamileyim dün gece esimle tartıştık ve bana ne yapmak istiyorsun dedi. Dedim sen ne dersen onu yapalim. Bosanalim dedi iki çocuğum var benim 3. Ye hamileyim 12 yildir bu tip kinayeli laflarindan bıktım. Çocuğu aldirmaya gidiyoruz deli gibi ağlıyorum bi akil verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?