Hamileyim esim Boşanalim dedi

Bu kadar psikolojik sorunlu adamla sevişip çocuk yapmaya devam ederseniz bunalımdan çıkarsın bence.
Spiral bile fayda etmemiş aşkınıza.
Hic beddua etmem hanfendi ama su mübarek günde rabbim bin beterini versin benim durumumu anlayin o zaman iyi gunler..!!

Ne bunalımı ya ! siz bunu anlatmış mıydınız ? hemen hemen btün sayfaalrı okudum. Böyle olduğunu görmedim. Analtın o zaman hanımefendi. 12 Yıl boyunca boşanmak lafını kullanıyor deyip dert anlatmak olmuyor o öyle. Kötü yorum da yaptığım yok ayrıca. Benim için kadın erkek farketmez. Kadın kadına dermı ne alaka. Siz de suçlu olabilrsiniz,eşinzde...40 derece sıcaklıkta feraceyle herkes dolaiıyor dışarı da ayrıca. Türbanlıysanız,Farzın gerekliliklerinden biri de bu. Olması gereken. Eşinzle ne alakası var ? benım eşimde perdeleri açtırmaz,dışarıdan baktırmaz. Gir içeri der. Ne olmuş yani ? siz fazla kasılmıssınz bence. Ve hürriyetinize çok fazla düşkünsünz. Neyse daha da yazmıcam. Siz de yazmayın mümkünse. Tek diyeceğim. ALLAH Gönlünüzde ne varsa onu versin size. hayırlı günler..

Hic beddua etmem hanfendi ama su mübarek günde rabbim bin beterini versin benim durumumu anlayin o zaman iyi gunler..!!
Bu ne ya sen kimsin de beddua ediyorsun burada.terbiyeni takın bence.

Herkes mantıklı olanı sormuş cevaba bak.demek ki sana da birisi beddua etmiş de bunu yaşıyorsun.

Kocam dışarı çıkarmaz ne yahu sene 2015 kedi misiniz siz kuş mu ay deliricem bu kadınların ezikliğinden
Değil mi ya, nedir bu...
Bu erkekler kendini ne olarak görüyor acaba, baya hakimiyet kurup onu yapma bunu yapma diyebilme cüretini gösteriyorlar. Ve kadınlar da bunu normal buluyor. Kendilerine eziyet...

Bu istemeyen bebekler hep kavga sonrası barışma seksi ürünü bence, 10 dk zevkten sonra hayat normale dönünce aldıralım e korunarak oldu ziv ziv ziv

Her konuya fake diyen biri değilim ama bu konu fake değilse bile mantıklı değil, kp in evinde buraya mı yazıyorsun yani, üstelik sizi barıştırmaya çalıştıkları bir ortamda

öfkeyle hareket etmeyin lütfen. bir taraf işte bu yüzden alttan alan olmalı diye düşnüyorum.

Aman ha!
Aynısını ben deyince yedim bedduayı!
Aman dikkat!!!

sakın aldırmayın, onun suçu ne?
cana kıymak evliliği mi kurtaracak, boşanmanı mı kolaylaştıracak?
sakın böyle bir hata yapmayın.

boşansaydın.
12 sene evli kalmasaydın 2 ve 3. çocuk olmazdı, bunalmazdın.
bunalıp çocuk öldürmek yeni moda mı?
beddua ediyorsun ya sen o cana kıyarsan asıl belanı bulacaksın.

Yaz günü 40 derece sıcak ferace ile dolaşan bi tek siz misiniz? Örtünme emrine riayet eden herkes bu sekilde dolaşıyor zaten ne ilgisi var şimdi bunu öne sürmenin?!

Allah sonunuzu hayır etsin gönlünüze göre versin

3 senelik evlilikte bir kere eşime saçmalama dedim o gün yatağa yengeç gibi gittim böyle yampiri yumpiri, özür diledim 3 5 kez, o yüzden 12 sene boşanma iması olan bir evlilikte 3 çocuğu anlamıyorum ben

Sadece ilk çocuk isteyerek olmuş 2 3 spiralle, spiralle ilk hamile kaldığında adam bir düşünür nasıl oldu kaydı mı etti mi bana mı yaramadı bedenime mi uygun değil nerde hata yaptım, ama yok 3.de oluyor, napalım aldıralım

Arkadaşlar... Bu kadar acımasız da olmayın lütfen... Arkadaş olabildiğince derdini anlatmış.. İlk olarak belki tam kendini ifade edememiş sıcağı sıcağına yazmış çünkü insan ne halde oluyor o moral bozukluklarıyla.. Hele ki kendini çaresiz kimsesiz hissederse herşeyden medet umuyor en basitinden kk dan bile teselli umduğu için yazmıştır ben de bazı sıkıntılı dönemler atlattım burda arkadaşlarımla paylaştıkça iyi oldum... Şu an psikolojik olarak zaten iyi durumda değil arkadaş sanırım.. Allah hakkında ne hayırlısyla onu nasip etsin...

Eşinizi siz iyi tanıyorsunuz düzelmeyeceğine eminseniz bir daha bu yola çıkmayın hazır böyle olmuşken... Ama eşimdir hep böyle yapar ciddi değildir konuşurken derseniz gönlünüzü alır zaten...

Oluyor yani... Öfkeyle sinirle neler söyleniyor.. Her insan bir değil... Herkesi yumuşak bekleyemezsiniz... Ha ne var kaldırırsınız kaldıramazsınız o size bağlı ona göre şekillenir hayatınız..

Allah yardımcınız olsun...

Bu arada gerçekten bazen ben de anlamıyorum kk kadınlarını... Hiç yazmasa konu sahibi farklı düşünülüyor yazınca da ortamından bahsediliyor "aklın burda mı sizi barıştıracaklarken" vs. gibi.. Zaten ortamı müsait olmuş ki yazmış cevapsız bırakmama adına... Yoksa kimsenin için yaptığını sanmıyorum... Altı üstü telefondan yazıyor hangimiz her ortamda yapmıyoruz bunu... Önüne pc yi alıp yazdığı yoktur.. ,Bu kadar kolay asmayın kesmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…