- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Hic beddua etmem hanfendi ama su mübarek günde rabbim bin beterini versin benim durumumu anlayin o zaman iyi gunler..!!Bu kadar psikolojik sorunlu adamla sevişip çocuk yapmaya devam ederseniz bunalımdan çıkarsın bence.
Spiral bile fayda etmemiş aşkınıza.
Sabahki halimden daha sakinim bi dr a gidelim. PooffAceleci davranmayn sakinleştkten sonra konusun pişman olmayn snra
Sabahki halimden daha sakinim bi dr a gidelim. Pooff
Ne bunalımı ya ! siz bunu anlatmış mıydınız ? hemen hemen btün sayfaalrı okudum. Böyle olduğunu görmedim. Analtın o zaman hanımefendi. 12 Yıl boyunca boşanmak lafını kullanıyor deyip dert anlatmak olmuyor o öyle. Kötü yorum da yaptığım yok ayrıca. Benim için kadın erkek farketmez. Kadın kadına dermı ne alaka. Siz de suçlu olabilrsiniz,eşinzde...40 derece sıcaklıkta feraceyle herkes dolaiıyor dışarı da ayrıca. Türbanlıysanız,Farzın gerekliliklerinden biri de bu. Olması gereken. Eşinzle ne alakası var ? benım eşimde perdeleri açtırmaz,dışarıdan baktırmaz. Gir içeri der. Ne olmuş yani ? siz fazla kasılmıssınz bence. Ve hürriyetinize çok fazla düşkünsünz. Neyse daha da yazmıcam. Siz de yazmayın mümkünse. Tek diyeceğim. ALLAH Gönlünüzde ne varsa onu versin size. hayırlı günler..Bir kadin bir kadina bunu dermi ya yildirdinizmi ne demek hanfendi perdeleri actirmaz pencereden baktirmaz kapinin önüne cikarmaz yaz günü 40 dereceli sicaklarda feraceyle dolasirim kıskanc adamla evli olmak nedir bilirmisiniz siz ?? Dert anlatanda kabahat ya kötü yorum yapıp neden daha fazla bunalima sokuyorsunuz siz beni..!!
Rabbim kime, ne vereceğini çok iyi bilir siz kafanızı yormayın.Hic beddua etmem hanfendi ama su mübarek günde rabbim bin beterini versin benim durumumu anlayin o zaman iyi gunler..!!
Bu ne ya sen kimsin de beddua ediyorsun burada.terbiyeni takın bence.Hic beddua etmem hanfendi ama su mübarek günde rabbim bin beterini versin benim durumumu anlayin o zaman iyi gunler..!!
Değil mi ya, nedir bu...Kocam dışarı çıkarmaz ne yahu sene 2015 kedi misiniz siz kuş mu ay deliricem bu kadınların ezikliğinden
Aman ha!Bu istemeyen bebekler hep kavga sonrası barışma seksi ürünü bence, 10 dk zevkten sonra hayat normale dönünce aldıralım e korunarak oldu ziv ziv ziv
Her konuya fake diyen biri değilim ama bu konu fake değilse bile mantıklı değil, kp in evinde buraya mı yazıyorsun yani, üstelik sizi barıştırmaya çalıştıkları bir ortamda
sakın aldırmayın, onun suçu ne?8 haftalik hamileyim dün gece esimle tartıştık ve bana ne yapmak istiyorsun dedi. Dedim sen ne dersen onu yapalim. Bosanalim dedi iki çocuğum var benim 3. Ye hamileyim 12 yildir bu tip kinayeli laflarindan bıktım. Çocuğu aldirmaya gidiyoruz deli gibi ağlıyorum bi akil verin lutfen
Aman ha!
Aynısını ben deyince yedim bedduayı!
Aman dikkat!!!
Her konuya fake diyen biri değilim ama bu konu fake değilse bile mantıklı değil, kp in evinde buraya mı yazıyorsun yani, üstelik sizi barıştırmaya çalıştıkları bir ortamda
boşansaydın.Bir kadin bir kadina bunu dermi ya yildirdinizmi ne demek hanfendi perdeleri actirmaz pencereden baktirmaz kapinin önüne cikarmaz yaz günü 40 dereceli sicaklarda feraceyle dolasirim kıskanc adamla evli olmak nedir bilirmisiniz siz ?? Dert anlatanda kabahat ya kötü yorum yapıp neden daha fazla bunalima sokuyorsunuz siz beni..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?