Yok hayır hiç geçmedi maalesef bir de biz 2 senedir sevgiliydik sürekli beraber vakit geçiren tatil yapan insanlardık zaten evlilik cok bir şeyi değiştirmedi..Ben de 3 aylık evli olsam ve eşim hamile kalsa pek sevinmem açıkçası. Ama korunurum aynı zamanda. Siz oturup net bir şekilde konuşmadınız mı bu konuları ? Çoğu zaman çiftler birbirlerine zaman verirler hani 2 - 3 yıl. Hiç böyle muhabbet geçmedi mi aranızda ?
evet öyle birisi maalesefDoktor kontrol randevusu alin, beraber gidin. Belki keseyi görünce heyecanlanir, daha iyimser bi tepki verir.
Esiniz insanin icindeki tum hevesi oldurebilecek kapasitede.
Ya evlilik değiştirmedi belki ama çocuk elbet ki değiştiriyor... Bence oturup bir konuşun. Bazen erkeklerin öküzlüğü tutuyor. Açıklasın bir kendini.Yok hayır hiç geçmedi maalesef bir de biz 2 senedir sevgiliydik sürekli beraber vakit geçiren tatil yapan insanlardık zaten evlilik cok bir şeyi değiştirmedi..
Söyleyeceğim randevum var gelir misin diye.. hayır derse kavga edicez mecbur cok doldum artıkTek başınıza yapmadınız bu çocuğu elbet kabullenecek, çekin karşınıza konuşun. Olan olmuş artık kalbi atan bir yavru var ortada öyle ya da böyle. Evlisiniz hamilesiniz zaman şu bu konuşmak gereksiz. Eşinizin bir an evvel aklı başına gelmeli
Beraber gidin doktora
O hak etmiyor ben cok istiyorum kafamda senaryolar dönmeye basladı simdiden bekar anne olma fikriyle ilgili. hormonların da etkisi sanırım bütün kötü senaryoları düşünüyorumKorunmadığı zaman aklı nerdeymiş beyefendinin? Tek başına mı yaptınız sanki? İstemiyorsa olabilir diye cevap vermeyecek net şekilde söyleyecekti. Böyle bir adam çocuğu haketmiyor bana göre.
Evet acaba afalladı öküzlüğü mü tuttu o an bilmiyorum. cunku 1.5 hafta oldu ağzını bıcak açmıyor cok olumsuz düşünseydi mutlaka konuşurdu kırılmamı göze alıp ama konuşmuyor da normal sohbetine devam ediyor tatile nereye gidelim vs. gündemde suan meselaYa evlilik değiştirmedi belki ama çocuk elbet ki değiştiriyor... Bence oturup bir konuşun. Bazen erkeklerin öküzlüğü tutuyor. Açıklasın bir kendini.
Bence alışacaktır sonuçta onun bir parçası keseyi bebeği görsün sevinir şu an stres yapmaSöyleyeceğim randevum var gelir misin diye.. hayır derse kavga edicez mecbur cok doldum artık
Gerçekten aslında cok uzağız. ben onun dusuncelerini kestiremiyorum bazen gerçekten yabancı oldugumuzu hissediyorumSevinmemesine birşey diyemeyeceğim. İlk evliliği, çocuğu değil. Bir çocuğun evlilik dengesini değiştirebileceğini biliyor. Daaa paşam niye korunmadi o zaman?
Yahuuu niye adamla konuşup gulusuyoruz diyorsunuz sonra eğer bana bilmem derse çok fena olur, geri dönüşü olmaz diyorsunuz. Karı koca iliskinizden ziyade efendi köle ilişkisi gibi birşey aranızdaki. Ne kadar uzaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?