Hamileyim eşim hiç sevinmedi

Enerjiniz de tutmuyor belli ki. Hayata bakışınız farklı.

Ayrıca çocuk için önce bi konuşur karşılıklı fikir belirtirsin. Çok büyük bir sorumluluk çocuk.

Oturup güzelce konuşmadan, istediğinizi belirtmeden neden kendiliğinden olmasını beklediniz ki? Çocuk bu yani aaa oluverdi denir mi? Karar alırsınız önce. Karşınızdaki istiyor mu emin olursunuz açık açık konuşarak.

Eşiniz de sorumsuz. Madem istemiyordu korunmalıydı. Sizin korunduğunuzdan emin olmalıydı.

Bi şeyler yaşanıyor ama sizin birbirinizden haberiniz yok. Hem de konu dünyaya müşterek bir bebek getirmek.

Ben ikinizi de çok mantıklı ve sorumlu göremedim. Konu nerden tutsan elinde kalıyor.

Kontrollerinizi aksatmayın sakın. Bebeğin sağlığı önceliğiniz olmalı şu an.

Yani bi evli çift nasıl çocuk konusunu konuşmaz ben hep merak etmişimdir. Neredeyse en basic konu çünkü, biz her ay şu an hazır mıyız diye konuşuyoruz 2 senedir.
Ben hiç bilmiyorum ki bu işler nasıl olur açık açık konuşulur mu vs inanın bilmiyorum sadece eşim korunmadı hiç bi zaman ve konuyu da açmayınca ben karşılıklı olduğunu sanmıştım

Maddi imkanım var ama şuan çalışmıyorum iş yerimle sorun yaşamıştım sonra da bir süre çalışmamı istemediğini söyledi eşim
Benim sizin cumlelerinizden anladığım. Siz fazla cekiniyorsunuz bu adamdan ve tartışmaktan. Adam da fazla yönetiyor sizi. İlişkilerde tartışılır bu çok doğal. Adeta adam kızmasın diye hamileliginize otosansur uyguluyorsunuz.
Bir de çocuğun zamanlamasindan memnunum diyorsunuz. Sizin memnun olmanız değil çift olarak memnun olmak lazım.
Yine diyorum sizin evliliğiniz yoldaşlık, karı kocalık gibi değil.
"Friends with benefits" formunun nikahlı hali gibi.

Ben hiç bilmiyorum ki bu işler nasıl olur açık açık konuşulur mu vs inanın bilmiyorum sadece eşim korunmadı hiç bi zaman ve konuyu da açmayınca ben karşılıklı olduğunu sanmıştım
Sanmakla bebek mi yapılır hanımefendi gerçekten. 27 yaşındayım diyorsunuz. Kocaaa bir hayat başlıyor sizin seçimlerinizle. Siz bu kararı alırken babaya danışmayıp o da istiyor sandım diyemezsiniz yani. Baba zaten dünyadan bihaber. Çocuk istemiyor ama 18lik ergenler gibi korunmuyor. Anlamsızlık diz boyu

Nasıl cesaret ettin tanımadığın bir adamdan hamile kalmaya?
Ben çocuklarımın babasını tanıyarak hamile kaldığım halde çok zor günler yaşadım. Ama hamileliğimi öğrendiğinde sevinçten çıldırmıştı. Şimdi başkasıyla evlense kadın hamile kalsa zerre sevinmez. (Kadın zenginse yalandan sevinir tabi)
Seni üzmek istemem ama herşey içinde kalacak. Çünkü o bu duyguları ilkinde en derinden yaşadığı için birşey ifade etmeyecek. Diğer çocuğun kendinden uzak olduğunu düşündükçe senin çocuğuna da gerekli özeni göstermez diye düşünüyorum.
Ben çocuk aldırmaya karşıyım. Bir kadın bile isteye hamile kalıyorsa demek ki bakabilecek durumdadır. Kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir

3 aylık evlilikte nerdeyse 1.5 aylık gebelik... şahsi mesele elbette ama bence çok erken İlk geceden hamile kalmış gibi. yaşınız da henüz çok genç(tabi çok da uygun o ayrı da) eşinizin tepki vermesi çok gurur kırıcı adınıza çok üzüldüm. hala istememeye devam edecekse evliliğin devamını bir düşünün. yarın cocuk hasta olur "sen istedin mecbur ilgilen" ya da maddi herhangi bir sorunda "acele ettin hadi hallet" vs vs sözlerini duymanız oldukça olası... bu sebeple bebek meselesi iki tarafında isteyip karar vermesi gereken bir durum bence. yoksa kadınlar çok yipranabiliyor bu ve devam eden süreçte

Daha evvel cocuk sahibi olan, evliligi nasil etkiledigini bilen, cocuk istemeyen bir erkek korunmaliydi. Siz bazi seyleri tecrube etmemissiniz ama esiniz neyin ne oldugunu biliyor. Bu konuda sizi suclamasina asla izin vermeyin.
Bence korunduğunu sanıyordu adam. Yoksa ikinci evliliğinde hemen çocuk istememiştir

Korunduğunu sanmak tam olarak nasıl bişey ya? Adam zaten baba, görmüş geçirmiş 18 lik ergen değil ki aaa oldu ya desin!
Ya kadın demiş ya korunsam mı ben diye? Zaten birliktelikleri varmış. 2 yıl sevgiliydik tatile gittik falan demiş konu sahibi. Adam ondan şaşırmıştır. Asam zaten korunmuyor onda tamamız

Bence korunduğunu sanıyordu adam. Yoksa ikinci evliliğinde hemen çocuk istememiştir

"ayak üstü konuşulmuştu almadığımı biliyorsun korunmuyorsun da"
Konu sahibi bunu esine söylemiş. Adamda bisey dememis. O yuzden daha evvel cocuk sahibi olmus bi adam cocuk istemiyosa bu konuyu teyit edebilirdi. Doktora gittin mi, ilaca basladin mi vs diye sorabilirdi. Adam esine bunu sormuyosa bence zaten baska sıkıntılar da vardir da o kismi açmak istemiyorum

Bir de ben sizle ilgili şunu hissettim. Tam olarak siz de ne istediğinizi bilmiyor gibisiniz. Yani isteseniz evet böyle böyle ama ben altından kalkarım dersiniz. Sizin de duygularınız arafta sanki
Evdeki ortam, eşinizin tavırları da bunda etkili tabiki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…