Hamileyim eşim hiç sevinmedi

Nişanlılık döneminde falan da mı hiç konuşmadınız bu konuları? Ne zaman çocuk olsun, nasıl korunalım? Bunlar önemli konulardı ama kendi üzerinde durmamış.
Konusulmadı ben zamanlamadan kendi adıma memnunum 27 yasındayım bu zamana kadar gayet güzel vakit de geçirdik beraber aslında ama yetmemiş demek ki ona

Konusulmadı ben zamanlamadan kendi adıma memnunum 27 yasındayım bu zamana kadar gayet güzel vakit de geçirdik beraber aslında ama yetmemiş demek ki ona
Adına çok sevindim. Şimdiden senin gibi kucaklayıcı bir annesi olduğu için çok şanslı bir yavru, sağlıkla ve huzurla kucağına alman temennisiyle

Gerçekten aslında cok uzağız. ben onun dusuncelerini kestiremiyorum bazen gerçekten yabancı oldugumuzu hissediyorum
Böyle nasıl olacak? Oturun konuşun. Aldırın derse düşünün istemezseniz istemediğinizi belirtin. Hamilesiniz ama hamile değilmiş gibi ortam. Çalışıyor musunuz? Maddi gücünüz var mı?

Benim eşimde sevinmedi yada şaşkınlıktan tepki veremedi . Ama şu an cok farklı farkındayım merak ediyor bazen karnıma dokunuyor . Zamanla dahada düzelir

Söyleyeceğim randevum var gelir misin diye.. hayır derse kavga edicez mecbur cok doldum artık
Gelir misin ne demek?
Ne zaman müsaitsin işlerin fln yoğun ya bu ara ne zamana alalım randevu fln deyin
Gelir misin derseniz bu ortam bı hisle adam gelmem de diyebilir çok üzülürsünüz
Biraz orta yollu konuşun

Böyle nasıl olacak? Oturun konuşun. Aldırın derse düşünün istemezseniz istemediğinizi belirtin. Hamilesiniz ama hamile değilmiş gibi ortam. Çalışıyor musunuz? Maddi gücünüz var mı?
Maddi imkanım var ama şuan çalışmıyorum iş yerimle sorun yaşamıştım sonra da bir süre çalışmamı istemediğini söyledi eşim

Belki hazir degil cocuk bakmaya. Sana lay lay lom gelebilir ama butun yuk gene onda sorumluluk onda. Issiz kalsa kim bakcak cocuga. Sanki oyuncak bebek gelcek dunyaya da altini bezlicen sadece.

Maddi imkanım var ama şuan çalışmıyorum iş yerimle sorun yaşamıştım sonra da bir süre çalışmamı istemediğini söyledi eşim
Sizin bi istediğiniz olmadı mı bu konuda? Eşinizin oyuncağı olmayın lütfen, önünüzde uzun bir yol var kendinize gelin.

Belki hazir degil cocuk bakmaya. Sana lay lay lom gelebilir ama butun yuk gene onda sorumluluk onda. Issiz kalsa kim bakcak cocuga. Sanki oyuncak bebek gelcek dunyaya da altini bezlicen sadece.
O halde 5 dk’lık zevkine prezervatif takacaktı çoluk çocuk değil koca adam.
Korunmayıp hamile bırakan kendisi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…