- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
-
ADAM olup da bi Y kromozomunu veremedin de ona, sen git üstüne.Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
YUH eşinizeKızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Şöyle ağzının üstüne gelişine bi tokat cekecen ki.. Kız çocuğuna kurban olsun o erkek isteyip isteyip büyüyunce oğulları bunları takmayıp iplemiyo bide hayırsız uğursuz bi tip oluyo ya içimin yağları eriyo gene o istemedikleri kızların eline bakiyolar gerizekalilarKızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Senin de bu adamdan farkın yok gibi bir tanede kızı olsun diye deliriyormuş çelişkiye bak hahahaahaAllah Allah sene olmuş 2019 hala böyle düşünen insanlar olduguna inanamiyorum.! Benim de birtane oğlum var birtane de kizimiz olsun diye deliriyoruz resmen. Rabbim önce akil fikir sonra da icine merhamet versin eşinin.
Senin de bu adamdan farkın yok gibi bir tanede kızı olsun diye deliriyormuş çelişkiye bak hahahaaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?