Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Sıkıntı zaten erkek evlatlar evlendikten sonra başlıyor.evlenince evlatlık görevleri uçup gidiyor içlerinden.umarım siz de erkek evladınız olur da aynı durumu tecrübe etmezsiniz.benim de bir oğlum var 6 yaşında tek evlat.daha şimdiden ondan beklentimi o kadar minimunda tutuyorum ki ilerde daha az hayal kırıklığına uğrayım.bu yaşıma kadar da buna eşim de dahil hayırlı bir erkek evlat ben hiç görmedim.

Ona git de ki bana neden erkek evlat vermedin? Cinsiyeti belirleyen sendin oysa yazık yaaa olur mu şimdi kızımiz olacak!!

Becerip te Y kromozomunu verseydin beceriisiz deyip geçin ...Hiç takilmayin bosverin güle güle kucağınıza alın inşallah

Böyle bir adamla evli olmuş olmak sakil bir durum gerçekten de..

Şimdilik sessiz kalın. Takılmayın.
Kızınız hele bir doğsun, hele bir yaşına gelsin, o zaman görürsünüz siz eşinizi
Bu adamın hakkından ancak bir kız bebek gelir..

Ahhhh kiz cocugu ahhj !
Tadini dogduktan sonra alacaksiniz.
Kiz cocugu olmayanlar ne sefkatin ne de hayatin tadini alabilmistir.

“Sana aldıralım demiştim
Bak gördün mü kız oldu”
Bu sözler adamın ağzından çıkarken tükürecektiniz suratına
sadece kendiniz ya da bebeğiniz için değil hepimiz için tükürecektiniz

Benim eşim de kız çocuğu için ölüp bitiyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bence hiicc umursamayın belki başka bi sıkıntısı vardır eşinizle aranızdaki problemleri bilemem ama pişman olur o çocuk doğduktan sonra. Sağlıkla alın kucağınıza isteyenlere de dua edin

ADAM olup da bi Y kromozomunu veremedin de ona, sen git üstüne.

YUH eşinize
Bi zahmet iletir misiniz kendisini YUHALADIĞIMIZI

Şöyle ağzının üstüne gelişine bi tokat cekecen ki.. Kız çocuğuna kurban olsun o erkek isteyip isteyip büyüyunce oğulları bunları takmayıp iplemiyo bide hayırsız uğursuz bi tip oluyo ya içimin yağları eriyo gene o istemedikleri kızların eline bakiyolar gerizekalilar

Allah Allah sene olmuş 2019 hala böyle düşünen insanlar olduguna inanamiyorum.! Benim de birtane oğlum var birtane de kizimiz olsun diye deliriyoruz resmen. Rabbim önce akil fikir sonra da icine merhamet versin eşinin.
Senin de bu adamdan farkın yok gibi bir tanede kızı olsun diye deliriyormuş çelişkiye bak hahahaaha

Senin de bu adamdan farkın yok gibi bir tanede kızı olsun diye deliriyormuş çelişkiye bak hahahaaha

Neden ben birtane daha oglum olmasini istemiyorum mu yazmisim ?
Yada esim yine erkek bebek mi istiyor yazmisim? Her kadinin hayali degil mi kiz cocuk dogurmak? Allah dileyen isteyen herkese iki meyvesinden de tattirsin insallah. Istemek kötümü? Rabbim benim icimi biliyor sen bilmesen de olur.!
O mesajin sonuna koydugun sacma salak gülücükle kisiligini yansitmissin.tebrikler.

Bence de doğru yapıyorsun zaten hep erkekler mi yapacak potansiyel tecavüzcü hepsi ben de kız olmasını isterim zaten çocuğum olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…