Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Cok nankormüş eşiniz.Ne demek aldiracaktik bak kiz oldu.Bunun Arabistan da ki diri diri kiz cocuk gömme zihniyetinden farki ne?Öldur ki kiz dogamasın.Ben olsam hic bir hevesimden vazgecmez ondan iyice bi sogurdum.Ne kadar ger kafali oldugunu her gun yüzune soylerdim.Bizim iki kızimiz var bacım Allah a her gün şükrediyorum.Benim eşim cok mutsuz olsun o zaman tövbe yarabbi.

Tövbeler olsun, terbiyesiz adam (lafın gelişi adam)

Bizler çocuğumuz olsun diye hergün dualar ediyor adaklar adıyoruz millet cinsiyetini beğenmiyor. Şükredeceği yerde bu ne pişkinlik yahu sinirlerim tepeme çıktı resmen

Dogduktan sonrada bebeğini o adamla yanliz birakmaa o zihniyetten hersey beklerim ben yazik evime melek geliyor diye sevimecegine yaptığına bak

Allah seni ne yapmasin bi y kromozumu veremedinnn derim. Sonucta erkeklik karsi taraftan geliyo erkek olmasi icin.
Onu gectim kiz bebek icin dua edenler var ya salak herif. Kusura bakmayin sinirlndm.
Ben olsam birakirim bunu kiz cocgun yuzunu bile gostermem.

Böyle cinsiyetçi heriflerin üremese keşke. Size erkek doğuracak damızlık muamelesi yapmasına izin vermeseniz keşke. Aklım almıyor cidden almıyor şunları duyup tiksinmeden yüzüne bakabiliyor musunuz mesela?

kendisini bi “kadın” doğurmamış mı?
önemli olan sağlıklı olması ya..
biz ugrasıyoruz olmuyor, beyefendi cinsiyet beğenmiyor.
O kadar haklısınız ki,konuyu okuyunca içim bi tuhaf oldu yaa iste biz ölüyoruz olsa keşke diye,ariyoruz yıllarca çaresini bebeklerimize kavuşmak icin,lakin sözde okumus cahiller çıkıyor "sana aldiralim demiştim bak kız olacakmış"diye eşini yeriyor
Ne diyim kimi bulamaz kimi bilemez işte,rabbim tez vakitte bizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşallah
Konu sahibinin eşine de,vicdan merhamet,akıl fikir versin

Allah akıl fikir versin eşine arkadasım. 6 Yıldır 1 evlat sahibi olmak için uğraşıyorum. Uğruna neler harcadım. Neler vermezdim miss gibi allahın hediyesi olan o cennet kokusuna.
Böyle adamlar ve böyle düşünenler benı çıldırtıyor.
Yoklugunu çekmeden kolay yoldan sahip oldugu o yavruya sırf kız dıye üzülmek akıl karı degıl. Rabbim ıslah etsin

Sizin gibi insanlara ihtiyaç var bu ülkede dilinize sağlık selamlar

Müsadenizle eşinizi boğmak istiyorum.Bu kadar sığ düşüncesi için.

İlerde oğlu yüzüne bakmayacak ama hastalandığında kızı ilgilenecek onunla.annem ve babam ciddi hastalıklar geçirdi abim geçmiş olsun dedi geçti sadece her sıkıntılarında hastanelerde bir tek ben vardım yanlarında.annem ve babam hep derki keşke o da erkek olacağına senin gibi hayırlı bir kız evlat olsaydı.

Sizin abiniz bakmadı diye, neden diğer erkek çocuklar da bakmıyor? Benim abim mesela hem anneme hem babama adadi hayatini, evlenmedi bile. Ömrü onları tedavi ettirmekle geçti, Vedat ettiler ve tek kaldı abim. Böyle erkek evlatlar da var. Ne demek, erkek çocuğu yüzüne bakmayacak?

Bir oğlum var benim. Üç tane de kız yeğenlerim var. Bazen izliyorum onları, kelebek gibi uçuşuyorlar sanki etrafımızda.Gökte süzülen narin güvercinler gibi cıvıltıları öyle güzeller.Eşinize söyleyin Yüce Allah ona hediye yollamışta, hediyeyi mi beğenmiyor?

Bu nasıl bir zihniyettir. İnsanlar yıllarca uğraşıyor bebek için eşiniz ise kız oluyor diye verdiği tepkiye bak. Bu kimsenin elinde olacak birşey değildir ki. Allahon takdiri. Valla canım kusura bakma da okumuş olsun kültürlü olsun. Ama okumuşun cahili daha kötü.Allah yardımcın olsun dua et.

Valla haklısınız.Ne denir ki böylelerine. Keşke hiç baba olmasaymış. Yazık. Kadınlara ne gözle bakıyor demek ki

O kara cahil kocana söyle cinsiyeti erkek belirliyor kendi becerisizliği, ben de kıza hamileyim anaya babaya kız evlat bakıyor okurken sinir krizi geçirdim, aldırmanı istiyorsa devlet her halükarda senin yanında unutma !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…