- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
-
Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
O kadar haklısınız ki,konuyu okuyunca içim bi tuhaf oldu yaakendisini bi “kadın” doğurmamış mı?
önemli olan sağlıklı olması ya..
biz ugrasıyoruz olmuyor, beyefendi cinsiyet beğenmiyor.
Allah akıl fikir versin eşine arkadasım. 6 Yıldır 1 evlat sahibi olmak için uğraşıyorum. Uğruna neler harcadım. Neler vermezdim miss gibi allahın hediyesi olan o cennet kokusuna.Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Sizin gibi insanlara ihtiyaç var bu ülkede dilinize sağlıkAl çocuklarını git doğunca
Sebep zaten istemiyodun dersin
Terbiyesiz herif
Benim çocuğuma eşim engelli olursa aldırırız demişti kendi de engelli he
Sen git kendini aldır mal dedim
Bi daha lafı geçöedi
Ezilmeyin şu adamlara ya
Müsadenizle eşinizi boğmak istiyorum.Bu kadar sığ düşüncesi için.Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
İlerde oğlu yüzüne bakmayacak ama hastalandığında kızı ilgilenecek onunla.annem ve babam ciddi hastalıklar geçirdi abim geçmiş olsun dedi geçti sadece her sıkıntılarında hastanelerde bir tek ben vardım yanlarında.annem ve babam hep derki keşke o da erkek olacağına senin gibi hayırlı bir kız evlat olsaydı.
Bu nasıl bir zihniyettir. İnsanlar yıllarca uğraşıyor bebek için eşiniz ise kız oluyor diye verdiği tepkiye bak. Bu kimsenin elinde olacak birşey değildir ki. Allahon takdiri. Valla canım kusura bakma da okumuş olsun kültürlü olsun. Ama okumuşun cahili daha kötü.Allah yardımcın olsun dua et.Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Valla haklısınız.Ne denir ki böylelerine. Keşke hiç baba olmasaymış. Yazık. Kadınlara ne gözle bakıyor demek kiBen aslında konu sahibinin sakinligine şaşırıyorum. Hem "aldiralim" demis daha önce simdi de cinsiyetini bahane ederek olay çıkartıyor. O adami anasından doğduğuna pişman ederim. Ne demek ya. Böyle adamları yatağa almamali! Baba hiç yapmamali. Eş olarak gezdirmemeli. Oturup aglamakla olmuyor böyle işler. Bide alışveriş yapmak içinden gelmiyormus. Gözüne soka soka alirim. Ha doğru. Sokamam. Eline valizini tutturup göndermiştim ben ahirina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?