- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
-
Benimde ilk cocugum kızYani
yani 10 cocugumuz varmışta hepsi kızmış buda kızolmuş gibi bi hal içinde. Tabi bu iki hafta içinde biraz daha kabullendi durumu ama en ufak bişey de ah ah erkek olacaktı ki gibi söylemleri oluyocanım sıkılıyor Kızıyorum. Rol mü yapayım dio
kızım yok ama, kız çocukları evin çiçeği gibi gelir bana...doğsunda sen ondan sonra gör eşini:)Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Ya benm de simdi bir kizim var 6 aylik esimde ben de ölüyoruz resmen ona ama ikinci cocuk hic dusunemiyorum sanki baska cocugu sevemezmisim gibi geliyor bu hisler gecici di miBenimde ilk cocugum kız
İkinciyi eşim erkek olsun istiyordu
Bir kız bir erkek tamamdır diye düşündük
Sonra kız oldugunu ögrendiginde bi kaç saat surat asık gezdi
Ben birinci kızımın üstüne nasıl baska bi kız cocugu sevebilirimki,sevemem diyodu hep
Şuan ikiciye tapıyo resmen
Sizin eşinizin durumu farklı amaBenimde ilk cocugum kız
İkinciyi eşim erkek olsun istiyordu
Bir kız bir erkek tamamdır diye düşündük
Sonra kız oldugunu ögrendiginde bi kaç saat surat asık gezdi
Ben birinci kızımın üstüne nasıl baska bi kız cocugu sevebilirimki,sevemem diyodu hep
Şuan ikiciye tapıyo resmen
Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Kesinlikle geciciYa benm de simdi bir kizim var 6 aylik esimde ben de ölüyoruz resmen ona ama ikinci cocuk hic dusunemiyorum sanki baska cocugu sevemezmisim gibi geliyor bu hisler gecici di mi
mey biter saki kalır.Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Hayir mi inşallah imparatorluğuna sehzademi istiyor bu ısrar niye soyumu kurumuş? Allah'ım boylelerini bildiği gibi yapsın peygamberin ümmeti olacaklar bide size üzüldüm doğacak saniye üzüldüm cahillikten ölecek adam cinsiyeti belirleyen kendisi sizi bağlayan bişey yok ki millet evlat diye melerken afedersinz o adamcagiza çok bile bı tanesi rabbim evladinzn geleceğini güzel yazan diyeceğimde doğuştan sanssz yavrum.Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Yok artık daha neler!bebek doğuruyorsunuz görende içinizden taş çıkacak sanır.Bilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim diobak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim
Yaa ne guzel, bizde esim degil de ben kiz erkek fark etmez sanki baska bebegi sevemezmisim gibi...gerci daha cok erken ama 2. Cocuk dusuncesi hic yok bu yuzdenKesinlikle gecici
Cevremdekiler hep diyodu”gelen gelenden tatlı oluyor” diye
Hani cünsiyet farklı olsa sevebilirim ama zaten bi tane kızım var,ikincide kız olursa sevemeyiz dedik
Ayy valla hiç öyle olmuyomuş
Şuan iki yasında,evin nesesi,çok şebek bişey,kendini acaip sevdiriyo
Kızlar bugun cinsiyetini öğrenmeye gittik eşim erkek olmasını istiyordu ama kız çocuğumuz olacak. Başta çok bişey demedim sonucta herkesin içinden mutlaka geçiyordur kız olsun yada erkek olsun diye. Ama resmen yıkıldı... ikinci çocuğumuz bu ilki erkek. Neler söylemediki. Bakışları fln değişti bana karşı.. çok üzülüyorumaslında kendisi okumuş kültürlü bi insan nasıl bu konuda bukadar despot olabilir anlamış değilim. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamaak için zor tutuyorum kendimi. Bütün herşeye hevesim gitti hiç birşey almak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?