Hamileyim eşim kız çocugu olduğu için istemiyor

Benimde ilk cocugum kız
İkinciyi eşim erkek olsun istiyordu
Bir kız bir erkek tamamdır diye düşündük
Sonra kız oldugunu ögrendiginde bi kaç saat surat asık gezdi
Ben birinci kızımın üstüne nasıl baska bi kız cocugu sevebilirimki,sevemem diyodu hep
Şuan ikiciye tapıyo resmen

kızım yok ama, kız çocukları evin çiçeği gibi gelir bana...doğsunda sen ondan sonra gör eşini:)

Ya benm de simdi bir kizim var 6 aylik esimde ben de ölüyoruz resmen ona ama ikinci cocuk hic dusunemiyorum sanki baska cocugu sevemezmisim gibi geliyor bu hisler gecici di mi

Sizin eşinizin durumu farklı ama

Öküz Herif !!!

Karı koca ikiniz de trajikomiksiniz. Hayır sanki kız olma ihtimali çok düşüktü de, o da geldi sizi buldu. Güleyim mi kızayım mı bilmiyorum. Üremeyin kardeşim cinsiyet takıntınız varsa. İlki erkek olmuş işte, daha neyi zoluyorsunuz, aklınıza gelmedi mi kız olma ihtimalinin de çok yüksek olduğu? Böyle adamları seçip, bile isteye çocuklar yapıyorsunuz, sonra buralara ağlıyorsunuz. Ben hiç de öyle " doğunca ölecek bitecek, kıza bayılacak" bilmemne diye sizi kandırmıcam. Sadece cinsiyeti dolayısıyla nice heba olmuş çocuk var dünyada. Anası babası tarafından sahiplenilmeyen, sevgi görmeyen, ayrıma uğrayan. Kocanızın kafası belli, neyin umudunu satayım size? Yazık sizlerin ellerine düşen çocuklara, kızına da yazık, erkeğine de. Başka bir şey değil.

Ya benm de simdi bir kizim var 6 aylik esimde ben de ölüyoruz resmen ona ama ikinci cocuk hic dusunemiyorum sanki baska cocugu sevemezmisim gibi geliyor bu hisler gecici di mi
Kesinlikle gecici
Cevremdekiler hep diyodu”gelen gelenden tatlı oluyor” diye
Hani cünsiyet farklı olsa sevebilirim ama zaten bi tane kızım var,ikincide kız olursa sevemeyiz dedik
Ayy valla hiç öyle olmuyomuş
Şuan iki yasında,evin nesesi,çok şebek bişey,kendini acaip sevdiriyo

Yuhhh ! Bu devirde bu cehalet.

Eşiniz kendini Osmanlı sarayına mensup sanıyor sanirim soyunu devam ettirmek için bu kadar caba gösterdiğine göre...

Rezillik tek kelimeyle rezillik

mey biter saki kalır.
her renk solar haki kalır.
ilim insanın cehlini alsa da,
hamurunda varsa eşeklik; baki kalır.

Hayir mi inşallah imparatorluğuna sehzademi istiyor bu ısrar niye soyumu kurumuş? Allah'ım boylelerini bildiği gibi yapsın peygamberin ümmeti olacaklar bide size üzüldüm doğacak saniye üzüldüm cahillikten ölecek adam cinsiyeti belirleyen kendisi sizi bağlayan bişey yok ki millet evlat diye melerken afedersinz o adamcagiza çok bile bı tanesi rabbim evladinzn geleceğini güzel yazan diyeceğimde doğuştan sanssz yavrum.

Bilİyor aslında bunların hepsini. Sana aldıralım demiştim dio bak gördünmü kız oldu diyo..... resmen yıkıldım. Bukadar sığ olabileceğini hiç düşünmemiştim
Yok artık daha neler!bebek doğuruyorsunuz görende içinizden taş çıkacak sanır.
Sert şekilde konuşun, kendine gel abuk sabuk konuşma, hayırlı evlat iste diyin

Yaa ne guzel, bizde esim degil de ben kiz erkek fark etmez sanki baska bebegi sevemezmisim gibi...gerci daha cok erken ama 2. Cocuk dusuncesi hic yok bu yuzden

Ne münasebet bi de tavır yapıyor asil böyle davrandığı için sizin tavır yapmanız lazım. Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir yobaz mis. Ne münasebet Allah in verdiğine surat asmak tavır almak pardon da ısmarlama mi oluyor mus bu işler kaldi ki çocuğun cinsiyetini erkekten gelen kromozom belirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…