- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Evladin icin isteyeceksin mecbursun,bu cocuk sadece senin degil farkindasin degilmi?Dün sordu maddi olarak ne istiyorsun diye hiç birşey dedim beni bu halde bırakan adamdan biri istemek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evladin icin isteyeceksin mecbursun,bu cocuk sadece senin degil farkindasin degilmi?Dün sordu maddi olarak ne istiyorsun diye hiç birşey dedim beni bu halde bırakan adamdan biri istemek istemiyorum
Deli oldum burda okurken,anliyorum bi yandan uzgun ve saskin ne yapacagini bilmiyor ama bi an once kendine gelmesi lazim..cok gereksiz gurur yapiyor,rabbim yardimcisi olsun o dogmamis yavrunun hatirina insallahsinirlendim okuyunca. üstelik hamile ya aklım almıyor gerçekten.![]()
Dün WhatsApp konuşmaları yedekledim oda fark etti saklama bu konuşmaları dedi ama sakladım günü gelince kullanacağım" kimseye bir şey demeyeceksin " bu sözü yutmayin. Dava dilekcenizde şiddet geçsin.
Evladin icin isteyeceksin mecbursun,bu cocuk sadece senin degil farkindasin degilmi?
Amin inşallah kuzumu üzüyorum ama elimde değilDeli oldum burda okurken,anliyorum bi yandan uzgun ve saskin ne yapacagini bilmiyor ama bi an once kendine gelmesi lazim..cok gereksiz gurur yapiyor,rabbim yardimcisi olsun o dogmamis yavrunun hatirina insallah![]()
Anliyorum seni henuz olayin sokundasin,cok uzgunsun ve hayal kirikligi yasiyorsun ama inan bana gecicek,yavrun icin guclu durmak zorundasin..onun hakki olan herseyi isteyeceksin ve sana yapilanjn hesabini soracaksin kuzum!Halksınız o an eşyalarını toplarken çaresiz kaldım yetim gibi hiç bişi yapmak konuşmak istemek gelişmedi içimden
kesinlikle, bende anlıyorum konu sahibini. bence bilinçlendirmeliyiz, böyle kolay yırtamaz. umarım istemediği çocuğun derdine düşmez bu süreçteDeli oldum burda okurken,anliyorum bi yandan uzgun ve saskin ne yapacagini bilmiyor ama bi an once kendine gelmesi lazim..cok gereksiz gurur yapiyor,rabbim yardimcisi olsun o dogmamis yavrunun hatirina insallah![]()
işte olması gereken. şiddeti de yaz mutlaka dilekçene. hiçbir şey yapamaz sakın korkma. bu durumu ailen öğrendiğinde arkanda durur mu?Dün WhatsApp konuşmaları yedekledim oda fark etti saklama bu konuşmaları dedi ama sakladım günü gelince kullanacağım
Çoçuk olana kadar çok istiyordu ama şimdi ne düşünüyor bilmiyorumkesinlikle, bende anlıyorum konu sahibini. bence bilinçlendirmeliyiz, böyle kolay yırtamaz. umarım istemediği çocuğun derdine düşmez bu süreçte
işte olması gereken. şiddeti de yaz mutlaka dilekçene. hiçbir şey yapamaz sakın korkma. bu durumu ailen öğrendiğinde arkanda durur mu?
isteyerek olduysa çocuk bence seni zorlar. babasını da görmeye hakkı var tabi bebeğin. yeter ki sana bulaşmasınÇoçuk olana kadar çok istiyordu ama şimdi ne düşünüyor bilmiyorum
isteyerek olduysa çocuk bence seni zorlar. babasını da görmeye hakkı var tabi bebeğin. yeter ki sana bulaşmasın
korktuğun kadar ciddi bir şey mi? ya da ailenin bilmemesi gereken şeyler mi? elinde kanıtları var mı? kanıtı yoksa ona inanacak insan var mı? eminim gördüğün şiddet geçmişinden daha kirlidir.Sen bu konulara girersen bende senin geçmişine girerim dedi kendinden önce ki sevgilinle olanlar bilmiyorum ne yapacağımı
Kanıtı yokkorktuğun kadar ciddi bir şey mi? ya da ailenin bilmemesi gereken şeyler mi? elinde kanıtları var mı? kanıtı yoksa ona inanacak insan var mı? eminim gördüğün şiddet geçmişinden daha kirlidir.
EvetMalatyalimisiniz ? Adam olsa hamile kadinin beline vurmaz bariz cocuk dussun siye yapmis Allah belasini versin kansiz bunlar darp raporu al bosan ne hali varsa gorsun
ee rahat takıl o zamanKanıtı yok
Çoçuk olana kadar çok istiyordu ama şimdi ne düşünüyor bilmiyorum