• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim eşim terk etti boşanıyoruz

sinirlendim okuyunca. üstelik hamile ya aklım almıyor gerçekten. :KK43:
Deli oldum burda okurken,anliyorum bi yandan uzgun ve saskin ne yapacagini bilmiyor ama bi an once kendine gelmesi lazim..cok gereksiz gurur yapiyor,rabbim yardimcisi olsun o dogmamis yavrunun hatirina insallah:(

Halksınız o an eşyalarını toplarken çaresiz kaldım yetim gibi hiç bişi yapmak konuşmak istemek gelişmedi içimden
Anliyorum seni henuz olayin sokundasin,cok uzgunsun ve hayal kirikligi yasiyorsun ama inan bana gecicek,yavrun icin guclu durmak zorundasin..onun hakki olan herseyi isteyeceksin ve sana yapilanjn hesabini soracaksin kuzum!

Okadar üzüldüm ki okurken. Senin yerine kendimi koydum.
Keske biraz daha aciklayici seyler yazsaydin . Neden kavga ettiniz neden bogazini sıktı. Kendine zarar verme diye neden aciklama yapti?

Deli oldum burda okurken,anliyorum bi yandan uzgun ve saskin ne yapacagini bilmiyor ama bi an once kendine gelmesi lazim..cok gereksiz gurur yapiyor,rabbim yardimcisi olsun o dogmamis yavrunun hatirina insallah:KK43:
kesinlikle, bende anlıyorum konu sahibini. bence bilinçlendirmeliyiz, böyle kolay yırtamaz. umarım istemediği çocuğun derdine düşmez bu süreçte

işte olması gereken. şiddeti de yaz mutlaka dilekçene. hiçbir şey yapamaz sakın korkma. bu durumu ailen öğrendiğinde arkanda durur mu?

Sen bu konulara girersen bende senin geçmişine girerim dedi kendinden önce ki sevgilinle olanlar bilmiyorum ne yapacağımı

Sen bu konulara girersen bende senin geçmişine girerim dedi kendinden önce ki sevgilinle olanlar bilmiyorum ne yapacağımı
korktuğun kadar ciddi bir şey mi? ya da ailenin bilmemesi gereken şeyler mi? elinde kanıtları var mı? kanıtı yoksa ona inanacak insan var mı? eminim gördüğün şiddet geçmişinden daha kirlidir.

Malatyalimisiniz ? Adam olsa hamile kadinin beline vurmaz bariz cocuk dussun siye yapmis Allah belasini versin kansiz bunlar darp raporu al bosan ne hali varsa gorsun

Çoçuk olana kadar çok istiyordu ama şimdi ne düşünüyor bilmiyorum

Sizin ona mecbur olduğunuzu düşünüyor.

Kapıdan çıkarken ikili taramayi hatirlatmaniz bile yanlış olmuş. Verdiği cevaptan da anlaşılıyor ki egosu yükselmiş.

Affedersiniz affetmezsiniz bu sizin bileceginiz iş, hayat sizin. Ama en azından her iki durumda da dimdik durun.

Bu çocuğu yalnizda buyutebilecek güçte olduğunuzu görsün.

Neyin yalnızlığını yaşıyorsunuz , neyin gözyaşı bu ? Dik durun biraz. Yalnızlıktan kimse ölmedi. Dünyada ilk boşanan da siz değilsiniz. Olacaksa olur, olmayacaksa olmasa gözüyle bakın. Kendinize durumu fazla dramatize ederseniz kalkamazsiniz altından.

Erkek olup adam olamamış biri o. El kaldırmış size. Ne olursa olsun, ne yapmışsaniz yapsın, isterseniz tekme tokat girişin bu saydiklarinizi yapamaz size.

Sizin bir tokatiniz dokunuş olur onun için, onun ki darbe. Erkek o , üstelik hamilesiniz.

Back
X