• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim eşim terk etti boşanıyoruz

Sen bu konulara girersen bende senin geçmişine girerim dedi kendinden önce ki sevgilinle olanlar bilmiyorum ne yapacağımı

Girsin , korkmayın. Sakın korkmayın. Olan olmuş, evlenmissiniz. Tehdit boyun eyen hep kaybeder.
Yaptığının kötü olduğunu biliyor , zayıf yerinizden vuruyor sizi.

Madem geçmişim tehdit edecek kadar kötüydü ee niye evlendin ve niye çocuğumuz oldu ?

kesinlikle, bende anlıyorum konu sahibini. bence bilinçlendirmeliyiz, böyle kolay yırtamaz. umarım istemediği çocuğun derdine düşmez bu süreçte
Kalkicak bir sekilde ayaga insallah arayacak hakkini elbet,sorma canim bu baba musveddeleri once istemez, sonra da
yavrum yavrum diye dolanirlar ortalikta

Girsin , korkmayın. Sakın korkmayın. Olan olmuş, evlenmissiniz. Tehdit boyun eyen hep kaybeder.
Yaptığının kötü olduğunu biliyor , zayıf yerinizden vuruyor sizi.

Madem geçmişim tehdit edecek kadar kötüydü ee niye evlendin ve niye çocuğumuz oldu ?
Dün onlarda söylediği açıldığı için evlenmiş benimle

Tehdidine boyun eğmeyeceğim zayıf yerimden vurmaya çalışıyor ama ben dik duracagım

Kalkicak bir sekilde ayaga insallah arayacak hakkini elbet,sorma canim bu baba musveddeleri once istemez, sonra da
yavrum yavrum diye dolanirlar ortalikta
Allah o kadar büyük kü insana kalkamayacağı yük vermiyor tabini zor olacak üzüleceğim ağlayacağım ama neler geçmiyor ki biliyorum buda geçecek inşallah

Sizin ona mecbur olduğunuzu düşünüyor.

Kapıdan çıkarken ikili taramayi hatirlatmaniz bile yanlış olmuş. Verdiği cevaptan da anlaşılıyor ki egosu yükselmiş.

Affedersiniz affetmezsiniz bu sizin bileceginiz iş, hayat sizin. Ama en azından her iki durumda da dimdik durun.

Bu çocuğu yalnizda buyutebilecek güçte olduğunuzu görsün.

Neyin yalnızlığını yaşıyorsunuz , neyin gözyaşı bu ? Dik durun biraz. Yalnızlıktan kimse ölmedi. Dünyada ilk boşanan da siz değilsiniz. Olacaksa olur, olmayacaksa olmasa gözüyle bakın. Kendinize durumu fazla dramatize ederseniz kalkamazsiniz altından.

Erkek olup adam olamamış biri o. El kaldırmış size. Ne olursa olsun, ne yapmışsaniz yapsın, isterseniz tekme tokat girişin bu saydiklarinizi yapamaz size.

Sizin bir tokatiniz dokunuş olur onun için, onun ki darbe. Erkek o , üstelik hamilesiniz.

O an kendimi aciz hissettim ve söyledim ikili taramayı biliyordu bu yüzden gergindim ama önemsemedi

Egosu çok yüksek hep öyleydi ben kimseyi küçük görmem ama her konuda benden kendisi ailemden ailesi bi tık altındaydı ama hiç bir zaman söylemedim sarısın yeşil gözlü bi kadınım çevremdekiler beğeniler beni daha iki gün önce ark bebek görmesine gittiğimde annesi bana rabbim inş senin kadar güzel bi gelin verir bana dedi ama eşim hiç bi zaman bunu kabul etmedi ben güzel değilmişim ona göre kendi çok yakışıklıymış her konuda egosu yüksekti

Bir yuva kolay kurulmuyor gerçekten ben severek evlendim ailem pek taraf değildi ilk başlarda ben isteyince tmm dediler şimdi zorla kurduğum yuva mı bi anda yıkmak istemiyorum bana vuralı bi hafta oldu ben ne evi terk ettim neden birine bişi söyledim sadece konuşmadım yüzüne baktıkça öfkem arttı ama hamileyim susayım dedim Allah’a sıgındım Rabbim sorsun dedim ama o terk etti bilmiyorum gelir mi gelmez mi

Dediğiniz gibi durumu kendime dramatize ediyorum ettikçede üzülüyorum evde tek olmak agrıma gidiyor olacaksa olur olmazsa olmaz diyorum ama üzülmemek elde değil

Kendi çok iyi biliyor tek basımada olsam çoçuguma çok iyi bakacağımı

O aileme küfür ediyordu bende aynen iade ediyorum dedim sonrada babasını kast ederek Armut dibine düşer dedim zaten olanlar ondan sonra oldu erkek olmuş ama adam olamadı yapamadım 2 sene sevgilik bi sene evlilik döneminde insan yapamadım

Allah o kadar büyük kü insana kalkamayacağı yük vermiyor tabini zor olacak üzüleceğim ağlayacağım ama neler geçmiyor ki biliyorum buda geçecek inşallah
Aynen oyle kuzum,ne acilar geciyor insanlar Neler yasiyor elbette gececek,bu surecte yavrundan destek alacaksin onun icin ayakta duracaksin allahin da izniyle insallah..gelismeleride yaz arada buraya aklimiz sende kuzum

Aynen oyle kuzum,ne acilar geciyor insanlar Neler yasiyor elbette gececek,bu surecte yavrundan destek alacaksin onun icin ayakta duracaksin allahin da izniyle insallah..gelismeleride yaz arada buraya aklimiz sende kuzum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun nişanlıyken sorun yaşamıştım yine buraya yazmıştım herkes nişanı at dedi attım ama geri yalvarıp yalardılar döndüm o kadar pişmanım ki burada bana akıl veren insanları

O an kendimi aciz hissettim ve söyledim ikili taramayı biliyordu bu yüzden gergindim ama önemsemedi

Egosu çok yüksek hep öyleydi ben kimseyi küçük görmem ama her konuda benden kendisi ailemden ailesi bi tık altındaydı ama hiç bir zaman söylemedim sarısın yeşil gözlü bi kadınım çevremdekiler beğeniler beni daha iki gün önce ark bebek görmesine gittiğimde annesi bana rabbim inş senin kadar güzel bi gelin verir bana dedi ama eşim hiç bi zaman bunu kabul etmedi ben güzel değilmişim ona göre kendi çok yakışıklıymış her konuda egosu yüksekti

Bir yuva kolay kurulmuyor gerçekten ben severek evlendim ailem pek taraf değildi ilk başlarda ben isteyince tmm dediler şimdi zorla kurduğum yuva mı bi anda yıkmak istemiyorum bana vuralı bi hafta oldu ben ne evi terk ettim neden birine bişi söyledim sadece konuşmadım yüzüne baktıkça öfkem arttı ama hamileyim susayım dedim Allah’a sıgındım Rabbim sorsun dedim ama o terk etti bilmiyorum gelir mi gelmez mi

Dediğiniz gibi durumu kendime dramatize ediyorum ettikçede üzülüyorum evde tek olmak agrıma gidiyor olacaksa olur olmazsa olmaz diyorum ama üzülmemek elde değil

Kendi çok iyi biliyor tek basımada olsam çoçuguma çok iyi bakacağımı

O aileme küfür ediyordu bende aynen iade ediyorum dedim sonrada babasını kast ederek Armut dibine düşer dedim zaten olanlar ondan sonra oldu erkek olmuş ama adam olamadı yapamadım 2 sene sevgilik bi sene evlilik döneminde insan yapamadım
Bu adamin bu saatten sonra degismeyecegini biliyorsun degilmi?
Hala neyi bekliyorsun?bende bunu anlamadim,terk etmis gitmis evi al sana firsat iste,degerlendir ara aileni anlat yada cik git yanlarina yuz yuze konus onlarla..sonra onun aileside bunlari bilmeye haklari var allah bilir nasil anlatti olanlari zeytinyag gibi uste cikmistir simdi..
Durup dusunme zamani degil,harekete gecme zamani artik, aklini basina topla canim bu dunyaya bir kere geliyoruz unutma..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun nişanlıyken sorun yaşamıştım yine buraya yazmıştım herkes nişanı at dedi attım ama geri yalvarıp yalardılar döndüm o kadar pişmanım ki burada bana akıl veren insanları
Rica ederim canim,zararin neresinden donersen kardir demisler,hic birsey icin gec degil yeterki guven kendine..

Bu adamin bu saatten sonra degismeyecegini biliyorsun degilmi?
Hala neyi bekliyorsun?bende bunu anlamadim,terk etmis gitmis evi al sana firsat iste,degerlendir ara aileni anlat yada cik git yanlarina yuz yuze konus onlarla..sonra onun aileside bunlari bilmeye haklari var allah bilir nasil anlatti olanlari zeytinyag gibi uste cikmistir simdi..
Durup dusunme zamani degil,harekete gecme zamani artik, aklini basina topla canim bu dunyaya bir kere geliyoruz unutma..
Yarın KPSS var kardeşim girecek o üzülsün istemiyor geçsin ondan sonra söyleyim diyorum

Kayınvalidem gil aramadı gitti orda kaldı gece ama beni aramadılar demediler bu kadın hamile torunumuzu taşıyor kim bilir ne söyledi yüzüne karşı normalde iyiler ama arkandan bileniyorum

Yarın KPSS var kardeşim girecek o üzülsün istemiyor geçsin ondan sonra söyleyim diyorum

Kayınvalidem gil aramadı gitti orda kaldı gece ama beni aramadılar demediler bu kadın hamile torunumuzu taşıyor kim bilir ne söyledi yüzüne karşı normalde iyiler ama arkandan bileniyorum
Tamam madem yarindan sonra soyle ama mutlaka soyle,anlatmistir mutlaka o sormadilarmi saniyorsun?
Soz konusu kendi evlatlari oldumu gelini kim kaale aliyorki..bosver sen uzulme onlar ne derse desin allah buyuktur sen yeterki kararli ol ezdirme kendini..

Hamile kalınca iyi mi oldu şimdi adam sana hamileyken kıymış bi 5 yıllık evli olunca heralde mor çatıya başvurursun
Kistin var diye olmaz diye hamile kalıyorsun doğacak çocuğa üzülüyorum
Kendine göre ben kendime zarar vermeyeyim saçımı başımı yolmayayım diye öyle yapmış kabul etmiyor bana vurduğunu ilk günden beri annesi gil aramadı demediler bizim torununuzu taşıyor hamile kadın bırakılır mı evde tek diye ben evliliğim hem kavga gürültülydü diye çocuk işini ilerde düşünüyordum hayatta en çok istediğim şey anne olmaktı ama eşime güvenmiyordum kaynanam sağda solda torunum olmıyır diye konuştuğunu duydum eşime de söylemiş olmıyursa Dr gidin diye ve şimdi böyle yapıyorlar .kistlerim vardı hamile kalmam biraz zordu ama eşim dışında kimse bilmiyordu Dr bana kalırsa korunmayın dedi olmazsa tedavide geç kalmamış olursunuz dedi eşin zaten ilk günden beri istiyordu ama ben evliliğime güvenmediğim için yapmak istememiştim ama Dr öyle deyince olsun dedim Rabbim çok şükür nasip etti ama eşim böyle davrandı

nişanlıyken açtığın konuyu hortlatmışlar.
okuyan ve konu açanlara ders olur inşallah.
bu sefer yapılan yorumları umursayıp ona göre hareket edersin umarım.

O konuyu da kendi hortlatmis sanirim. Yani nisanliyken de belliydi boyle olacagi hen de o kadar acik ki. Aman millet ne der diye atamadiniz nisani. Burda yazan kimseyi de dinlememissiniz. Ee noldu simdi hem bosanacaksiniz hem de cocuk var... Ne diyelim?

O konuyu da kendi hortlatmis sanirim. Yani nisanliyken de belliydi boyle olacagi hen de o kadar acik ki. Aman millet ne der diye atamadiniz nisani. Burda yazan kimseyi de dinlememissiniz. Ee noldu simdi hem bosanacaksiniz hem de cocuk var... Ne diyelim?

birisi daha var o kadar dedik evlenme diye o da boşanıyor şimdi konu açmış.
bile bile lades başka birşey değil. yazık.

nişanlıyken açtığın konuyu hortlatmışlar.
okuyan ve konu açanlara ders olur inşallah.
bu sefer yapılan yorumları umursayıp ona göre hareket edersin umarım.
Böyle konuları okuyunca üzülmekten çok kızıyorum, sinirlerim tepeme çıkıyor. Her türlü eziyeti bile bile göre göre evleniyorlar. Hadi kendine yaptın bu kötülüğü, bir bebeğe bunu yaşatma hakkını nerden buluyorlar kendilerinde ya? İstisnasız hepsi hamile hepsi.

Eski konunuza yorum yazmışsınız, 1 sene önceki konu. Yaklaşık 20 sayfa boyunca insanlar size "yapma, etme, evlenme" demiş dinlememişsiniz.
Hamilesiniz, sizi kırmak istemiyorum ama ben adama suç bulamıyorum. Böyle bir adamın değil çocuk yapacak, evlenecek kadın bulamadan soyunun tükenmesi gerekirken siz alıp evlenmişsiniz. Bari şimdi tavsiyelere kulak verin ve bu adama dönmeyin.
Şiddet olayının üstünü kapatmayın, boşanma gerekçelerinizde yazın ve her türlü hakkınızı almaya çalışın. Kendiniz için doğru olanı yapmamışsınız, şu andan sonra bari çocuğunuz için doğru olanı yapın.

Daha balayından sonra boğazını sıkmış
Bile bile lades diyosunuz ya böyle gerçekten şaşırıyorum :(
Boşanın ailenizle beraber bebeği büyütün artk yapacak başka şey yok gibi
İkili tarama normal bi kan testi ve ultrason
Tabiki bebeğin babası yanınızda olsun istersiniz ama bu testleri falan bahane gösterip o pis adamı çağırmayın

11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
Sana nişanliyken neler yapmış. Evlenmişsin. Şimdi lütfen boşan. Güçlüsün ayakta duyabilirsin. Önce zor gibi gelir sonra şükredeceksin. Mesleğin var sanırım kamuda çalışıyorum yazmışsın . Kendine bir iyilik yap . Merak etme geçecek.

Ablacım hamilesin ekstra üzmek istemem kusura bakma ama senin üzülmeye, şaşırmaya, veryansın etmeye, sorgulamaya hakkın yok. Sen bile isteye evlenmişsin, bile bile lades demişsin. Umarım ileriki yaşamın için artık daha sağlıklı kararlar alabilirsin. Özsaygını geri kazanman için psikolojik destek almanı tavsiye ederim.

Back
X