- 28 Haziran 2013
- 286
- 34
- 43
- Konu Sahibi nomoresorrov
-
konu sahibine yüklenmemek lazım belki de gerçekten fazla üstüne gidiyor eşinin bunu en iyi kendi bilir, burda yazıldığı kadarıyla kalmıyor herşey sonuçta. tamam hamilesin de füze de göndermiyosun uzaya, adamların da bi sabrı var.
bazıları anlamıyor işte elini kaldırdı diye şiddet yada nefret soğuma gibi durumlar olmaz. sinir işte erkekleri bilmezmisin iyice sabrı taşıyor haklılar. ben burda elini kaldırıyo ama vurmuyo dedim diye eşimi kötü biri olarak görmeyin haksız olsa tamam derim. oda kadına el kalkmaması gerktiğini biliyor
öfke anında herşey söylenir...
ama iş el kaldırmaya gelince orda bi durmak lazım...
Kusura bakmayın ama eşinizin davranışları gerçekten çok itici.
Kendileri grip olsa sanki geberecekmiş gibi yorgan döşek yatar,size dediği laflara bakın.
canım yazdıklarını okuyunca cok şaşırdımaynen eşimle bizde öyleyiz, bır konuda tartıştık dıyelım ki, o hemen cocuklaşma der bırgunde lafıma gel hemen karsılık verme der falan sonra ben içimi döke döke ağlarım sarılır peşimden gelır falan bu seferde ben dArgın olurum ve emınım kı kocamı soğuttum dediğinde de o anki ruh halınle soyledın ve suan eşinin harıka bı ınsan oldugunu düşünüyosun ben hamıle değilim ama huyum senle aynı gibi o yuzden hamıle falan kalırsam benımkıde yandı
aynen aynen. ben eşime destek oluyorum ama işte bu psikoloji beni delirtecek. istem dışı bağırmalar sinirlenmeler ağlamalar benide onuda çok üzüyor. ben onun için konu açtım nasıl davranmalıyım yardımcı olun diye
SEN şimdiden nazlısın senin nazını çekiyor. inan hamile kalırsan senden çok çekeceği var. ben hamile olmadan önce ağlamazdım olumlu düşünürdüm hakkımı savunurdum şimdi ağlamaktan konuşamıyorum derdimi anlatamıyorum çok zor çookk
Öfke anında herşey söylenemez! O zaman bizde açalım bayramlık ağzımızı olur mu öyle şey. Öfkenin bile bir kontrolü vardır, söylenecek sözler haddini aşmamalı ki el kaldırmaya hiiiç girmiyorum bile.
Sen kendini bu kadar suçlarsan eşin tabiki de üstüne gelir bu kadr..Ne demek çok üstüne gidiyorum, yemek yapamıyorum, mecburum yorgun geliyor vs. mecbur filan değilsin sen kendini öyle görüyorsun. Hamileliğin ilk günleri çok yorucu geçer parmağını oynatmaya halin kalmaz. Bir zahmet eşinde kendi yorgunluğunu değilde seni düşünsün önce. Biraz halden anlasın.Ne demek yalnız doğuran senmisin filan.
Bence bütün suç sende kendini bu kadar değersizleştirme, hiçe sayma..Yemek filan yapmak zorunda değilsin, herşeyi düşünmek zorunda değilsin bunları görev olarak yapıştırma kendine. Sen eşinin yemeğini düşünene kadar o seni düşünsün önce.Bu kadın eziyet çekiyor, midesi bulanıyor dışardan birşey alıp gideyim eve desin bi zahmet. Onun seni düşünme alttan alma vaktidir senin değil..
aldatma dayak ve sözel şiddet konularında özellikle dikkatimi çeken bikaç cümle/söz öbeği var: aslında iyi biri, özünde iyi insan, erkekler hep böyle değil midir, erkek işte...bu böyle uzar gider, bi normalleştirme çabası, benim eşim polis şu an batmanda şark görevindeyiz bu bile başlı başına psikolojiyi yoran bişey benim eşimde yorgun geliyo eve sıkıntıları oluyo ama ben 3 ay mutfağa giremedim kendimde bişey yiyemedim zaten, Allah dağına göre kar veriyo gerçekten bu böyle, senin kocan gibi bi adamı ancak sen çekebilirsin taşıdığın çocuk onun da çocuğu, dayak yememeyi lütuf gören kadınlar lütfen şu huyu bi bırakın yaa
ne yapayım yapmıyor işte halden anlamıyor çok dil döktüm üzme beni bebeğe zararlı diye. e o zaman laf dinle diyor. bende suçu kendimde arıyorum. derdimi anlatmaya kalktığımda sus diyor yine kavga çıkıyor. elim kolum bağlı O YAPMASI GEREKİYOR diyorsunuz ama beni suçlayıp duran bi türlü kendinde problem aramayan adamdan ne beklersin. konuşsanda böyle. internettende izlettim daha ne yapayım o işi görev olarak görmezsem kendimi daha fazla üzücem benide anlayın
bazıları anlamıyor işte elini kaldırdı diye şiddet yada nefret soğuma gibi durumlar olmaz. sinir işte erkekleri bilmezmisin iyice sabrı taşıyor haklılar. ben burda elini kaldırıyo ama vurmuyo dedim diye eşimi kötü biri olarak görmeyin haksız olsa tamam derim. oda kadına el kalkmaması gerktiğini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?