hamileyim eşimi kendimden soğuttum :( yardım et

2. bebeğime hamileyim şuan 5 aylık. İlk kızıma 3 aylık evli iken hamile kaldım normalde eşimi 1 gün bilw kahvaltısız yollmadım yollamamda (inş) amailk hamileliğimde kesintisiz 1 ay yatakdan çıkmadım akşam eşim eve geldiğinde evi toparladı yemek yaptı (kahvaltı tarzı yada donmuş gıda tarzı) hatta ben yemiyorum diye resmen yalvardı nolur ye diye..
Şimdi 6. yılımıza girdik evlilikde bunda dahada anlayışlı sağolsun. 3. ay sürekli kustum mutfağa adım atamadım üstelik annesi bizde 5-6 aydır hem annesi ile ilgilendi hem yemekle hem evle hem benle hemde kızımla .Aslında seninle alaksı olan bişey
''aslında benim görevim ama yapamıyorum''
tarzı yavru kedi gibi ezilip büzülünce erkekde bişey oldum sanıyor ben eşime teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı ama asla görevim ama sana yaptırıyorum tarzı davranmıyorum.

bende öyle ağır bi hamilelik geçirsem oda bana destek olur. ama benim öyle değil ben iş görebilecek durumdayım sadece bazı yemeklerden tiksinme var okadar.

o zaman kendinde hatalı bulduğun davranışlarını düzeltmekten başka çare yok cnm...
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin...

Bu durumda mideni bulandırmayacak hafif yemekler yap , madem mecbur hissediyorsun en azından kendini iyi hissedersin .
temizliğe gelince ufak ufak kendini çok yormadan yap. Imkanın varsa yardımcı bulup ev temizliğini de böyle halledebilirsin. Eşinle tartışmalarınıza gelince bu dönemi birbirimizle az konuşarak geçirmeye çalışın. Sadece zaruri durumlarda konuşun. Bu durumda gereksiz yere üzülmezsin.
Geriye bir tek duygusal dalgalanmalar ve ağlama krizlerin kalıyor , onuda odaya kapanıp eşiniz olmadan geçirirseniz aranızda hiç bir sorun yaşanmamış olur. Bir süre sonra hamileliğe alışacak , normale döneceksiniz . Fakat aklıma gelmişken kendinizi bebeğin doğduğu ilk aylara hazırlamayı unutmayın .

sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

(Kendinizi eşinizle yaşanabilecek kötü olaylardan , bu şekilde kurtarabilirsiniz belki )

Son düzenleme:
Ne garip bir konu.
Hamile haliyle, eşi elini kaldırıyor ama vurmuyor diye şükreden
ve dövse de ne yapabilirim ki diye bir kadın.

Allah akıl fikir versin demekten başka çare yok...

Son düzenleme:
Sizi zerre kadar tanimayan, bebeginizle alakasi olmayan ben sirf hamilesiniz diye solenmesi gereken laflari pat pat solemiyosam o bebegin babasi o elini kaldirdigi vakit o eli alip cevirip cevirip indirmek lazim. Solicrk bise bulamiyorum Allah hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…