madem kaynın warmış yani annesi tek basına değil yanında bi erkek war neden yanınıza yerleşmiş
rivera yanlış anladın, o evlenirse sorun yok, ben ilerde evlenirsem kızımı alırmış=) artık sadece gülüyorumm ya. ben bi kere başımı yaktım zaten, ikincisini yaparmıyım akıl etmiyo
niltt ve sevda28 keşke çocuk yapmasaydın yazmışsınız. şimdi burda yazamıyorum açık açık ama benimde planlarım arasında çocuk yoktu. evet olmasa belki herşey daha kolay olurdu, ama yine de herşeye rağmen kızım iyi ki var... hayatta herşeyin bi sebebi vardır. kızım olmasa ben belki bu kadar sakin kalamazdım.
he bi de ayrı eve şart koş diyenler, hatalı olan benim ya, beyfendi doğumda gelecekmiş, bana son kez eve dönüp dönmeyeceğimi soracakmış. eğer yine gelmezsen sen bilirsin, istersen açarsın davayı diyo. yani anlayacağınız bu evliliğin uzatmaları bile kalmadı.
siz dava açmayın. kendisi boşanmak için başvursun.Terk edilen kişi sizsiniz.Hukuk önünde bu şekilde daha güçlü konumda olursunuz. sakın davayı size açtırmasına izin vermeyin.İleride beni o terk etti, kızıma hep ben baktım velayeti alamaz deme hakkınız doğar evlenseniz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?