- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi hayatbosss
-
eger biliyorsa bunları hiçbirseyi riske atmadan yasayacak hamileliğini!!!!karnındaki cocuk 16 saat ac kalıyor alah askına bunun neresi saglıklı??
ilgin için çok teşekkürler yemem de problem olmadı yani kendimi zorladım bebeğim beslensin diye üzüntü beni yıprattı ve o şekilde kilo verdim sanırım
sıcak yaklaşımınız için çok teşekkür ederim
DNA testi eşim yaptıralım diyor ona tamam diyor sen ne diyorsan öyle olsun diyor
zaten olay açığpa çıktı ne saklayayım diyor birlikte olmadıklarına şurdan inanıyorum kadında benim gibi yanlız dışarı çıkmıyor ve akraba apartmanında oturuyor evlerine eşim gitmiş olamaz dışarıda da buluşamazlar dediğim gibi yanlız dışarı çıkamaz
tamam tabi ki her halukarda aldatma ama şunu da belirteyim belki fikirler etkilenir
eşim ilk başlarında 14 yaşındaymış..
yani daha çocukmuş
ilgin için çok teşekkürler yemem de problem olmadı yani kendimi zorladım bebeğim beslensin diye üzüntü beni yıprattı ve o şekilde kilo verdim sanırım
DNA testi eşim yaptıralım diyor ona tamam diyor sen ne diyorsan öyle olsun diyor
zaten olay açığpa çıktı ne saklayayım diyor birlikte olmadıklarına şurdan inanıyorum kadında benim gibi yanlız dışarı çıkmıyor ve akraba apartmanında oturuyor evlerine eşim gitmiş olamaz dışarıda da buluşamazlar dediğim gibi yanlız dışarı çıkamaz
tamam tabi ki her halukarda aldatma ama şunu da belirteyim belki fikirler etkilenir
yani daha çocukmuş
İyi o zaman yukarda yazdıgım örnegi de oku :) İnş. Bebeğin gerizekalı olmaz diyeyim o zaman.
oruclu olmayi dileyen icin izinler bellidir-gebelikte bunlardan biridir.ben 2 hamileligimdede tutamadim fakat bir hekim olarak saglikli bir gebenin rahatlikla tutabilecegini soyleyebilirim.bebek ac kalmiyor meraklanmayin normalde bir sorun yoksa bebek herzaman tum ihtiyaclarini anne bedeninden karsilar olan anneye olur
yani daha çocukmuş
Riske atmaya ne gerek var ?
yani konu sahibinin eşi şu anda 21 yaşında öyle mi:26:
İyi o zaman yukarda yazdıgım örnegi de oku :) İnş. Bebeğin gerizekalı olmaz diyeyim o zaman.
Açıkcası dini bütün geçinenlerden korktugum kadar hiçkimseden korkmam. Nerede sapık var pislik var hepsi bu namazında orucunda olanlardan çıkıyor. İmamın dediğini yap yaptıgını yapma diye atasözü bile var.
Ayrıca hamileyken oruç tutanların akıllarından şüphe ediyorum. O bebeklere yazık çok yazık !
bence sız cok safsınız,esınızde sızı bır guzel kandırıyor,yada ınanmak ıstedıgınız seye ınanıyorsunuz,7seneden bahsedıyosunuz burda evıne gıtmemısmıs,bence akraba oldugu ıcın daha rahat gıtmıstır evıne,bosan bosanma demem o senın bılesegın sey,ama gozunu ac artık ve senı salak yerıen koymalarına ızın verme!ne buyuk bır askmıskı 5cocuga 2 ese ragmen bıtmemıs,ac gozklerını ac bukadarda kor olma lutfen...ilgin için çok teşekkürler yemem de problem olmadı yani kendimi zorladım bebeğim beslensin diye üzüntü beni yıprattı ve o şekilde kilo verdim sanırım
yani daha çocukmuş
bence sız cok safsınız,esınızde sızı bır guzel kandırıyor,yada ınanmak ıstedıgınız seye ınanıyorsunuz,7seneden bahsedıyosunuz burda evıne gıtmemısmıs,bence akraba oldugu ıcın daha rahat gıtmıstır evıne,bosan bosanma demem o senın bılesegın sey,ama gozunu ac artık ve senı salak yerıen koymalarına ızın verme!ne buyuk bır askmıskı 5cocuga 2 ese ragmen bıtmemıs,ac gozklerını ac bukadarda kor olma lutfen...
Konu sahibi bu konunun sonunda kocasını aziz ilan edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?