• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

eger biliyorsa bunları hiçbirseyi riske atmadan yasayacak hamileliğini!!!!karnındaki cocuk 16 saat ac kalıyor alah askına bunun neresi saglıklı??

Bende bu uzun zamanlarda doğru bulmuyorum oruç tutulmasını yagmur-only, benim yanlış bulduğum yaklaşım biçimi, yargılama sınırı.

Son düzenleme:
ilgin için çok teşekkürler yemem de problem olmadı yani kendimi zorladım bebeğim beslensin diye üzüntü beni yıprattı ve o şekilde kilo verdim sanırım
sıcak yaklaşımınız için çok teşekkür ederim
DNA testi eşim yaptıralım diyor ona tamam diyor sen ne diyorsan öyle olsun diyor
zaten olay açığpa çıktı ne saklayayım diyor birlikte olmadıklarına şurdan inanıyorum kadında benim gibi yanlız dışarı çıkmıyor ve akraba apartmanında oturuyor evlerine eşim gitmiş olamaz dışarıda da buluşamazlar dediğim gibi yanlız dışarı çıkamaz
tamam tabi ki her halukarda aldatma ama şunu da belirteyim belki fikirler etkilenir
eşim ilk başlarında 14 yaşındaymış..
yani daha çocukmuş

yaw birakk !!! bu kadar insani salak yerine koyup oyalama.
Bosanmayi düsünüyor musun, düsünmüyor musun ???
Bunun cevabini ver önce !

ilgin için çok teşekkürler yemem de problem olmadı yani kendimi zorladım bebeğim beslensin diye üzüntü beni yıprattı ve o şekilde kilo verdim sanırım
DNA testi eşim yaptıralım diyor ona tamam diyor sen ne diyorsan öyle olsun diyor
zaten olay açığpa çıktı ne saklayayım diyor birlikte olmadıklarına şurdan inanıyorum kadında benim gibi yanlız dışarı çıkmıyor ve akraba apartmanında oturuyor evlerine eşim gitmiş olamaz dışarıda da buluşamazlar dediğim gibi yanlız dışarı çıkamaz
tamam tabi ki her halukarda aldatma ama şunu da belirteyim belki fikirler etkilenir
yani daha çocukmuş

Bak alçak kadına... 14 yaşındaki çocuğu baştan çıkarmış :20::20::20:

yani konu sahibinin eşi şu anda 21 yaşında öyle mi:26:

oruclu olmayi dileyen icin izinler bellidir-gebelikte bunlardan biridir.ben 2 hamileligimdede tutamadim fakat bir hekim olarak saglikli bir gebenin rahatlikla tutabilecegini soyleyebilirim.bebek ac kalmiyor meraklanmayin normalde bir sorun yoksa bebek herzaman tum ihtiyaclarini anne bedeninden karsilar olan anneye olur

Riske atmaya ne gerek var ?

yani daha çocukmuş

rica ederim canım benim, evet malesef üzüntü çok yıpratır, tabii durum öyle ise gitmesi pek mümkün gözükmüyor, fiziki bir aldatma yok ise de malesef bu şekilde bir aldatma söz konusu, saırım kadın yaşça eşinzden büyük, ne diyeyim canım işi gücü bıraktım çakıldım koltukda içim eziliyor üzülüyorum hamilesin o melegin hiç günhı yokken annesi üzgün diye oda içeride üzgün, çok üzügn oldugunda bebeginle konuş bitanem, onun sana Allahın bir hediyesi oldugunu düşün:)) sen ondan destek al o senden, sizinde Allah dan başka kimseye ihtiyacınız yok, esas eşinizin size ve küçük meleğinize ihtiyacı var, her ne kararı alırsan al, hayatın merkezine hep kendini ve miniğini koy tatlım, dilerim hep mutlu olursunuz

İyi o zaman yukarda yazdıgım örnegi de oku :) İnş. Bebeğin gerizekalı olmaz diyeyim o zaman.

kuusra bakama canım ama gerizekalı çocuklar hep oruç tutan annelerdenmi doğuyor saçmalama alt tarafı bir ay bu süredemi zekası gelişecek yani :19: benim tanıdığım çok kişi var hamileyken oruç tutan hiç gerizekalı çocuk ta görmedim bunlarda :20:

eğer kocan cidden 21 yaşındaysa şu an evcilik oynamışlar kumanla.

bu arada ergen evliliği yaptınız galiba ki eşin böyle şeyleri normal görüyor.

Açıkcası dini bütün geçinenlerden korktugum kadar hiçkimseden korkmam. Nerede sapık var pislik var hepsi bu namazında orucunda olanlardan çıkıyor. İmamın dediğini yap yaptıgını yapma diye atasözü bile var.

Ayrıca hamileyken oruç tutanların akıllarından şüphe ediyorum. O bebeklere yazık çok yazık !

neden bu kadar agrasifsiniz
açıkcası dini bütünden korktuğum kadar kimsedem korkmam ne demek
insanlar nasıl olmalı sizce arsız,namussuz mu
neden burdaki örneğe göre herkesi aynı kefeye koydunuz
namaz kılıp oruç tutmak ta tuhaf bişey sizce heralde

wuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

konu uçmuş kızlar top da numaralı kıonu bu.

neyseciğime şimdi benolayaları ilk sayfadan okudum konu sahibi ev hanımımı çalışmıyormu boşanmayı düşünğyormu eşi ne iş yapar (çapkınlık dışında) yaş kaç bu iki kişinin merak ettim özet geçecek olna varmı?

Kızlar,konu sahibinin bebeğini,kendisinden daha çok düşünüyorsunuz.

Kendisi başlık hariç,hamileliğinden,bebeğinden hiç bahsetmiyor.

"Bebeğimle ben" diye bir kavramı yok.

Sadece inanmayanlara,hamile halimle yalan söylemem diyor.

Başka bebek lafı geçmiyor nedense ?

Ben Türkçe yazmıştım. Oruç tutup çocuğunda 30. haftadan sonra gelişim bozuklugu olan bir arkadaşımdan örnek de verdim. O kişinin "çocugum gerizekalı mı olacak" diye ağlanıp durduğunu da yazdım. Ben bütün engelli çocuklarından filan bahsetmedim. Çarpıtmayın lafı.
Ben kendi bebeğini saatlerce aç bırakıp riske atan ve sonra da cezasını bir bir çeken bir anneden bahsettim. O çok çekti evet ama kendi hatası yüzünden çekti. Kendi hatası olmasa bile yani diyelim ki olacağı vardı. Nerden bilebilir asla bu cevabı bilemez ve hayat boyu bunun suçlulugunu vicdan azabını çeker ve ÇEKMELİ de. Hiç de üzülmem. Burada vicdansız olan ben olmuyorum oruç tutan anne oluyor.
Kaldıki günümüzde normal beslenen hamilelere bile bir sürü demir hapı kalsiyum vs besin takviyesi veriliyor. HAngi çağda yaşıyorsunuz bilmiyorum bilmek de istemiyorum.
Şunuda belirteyim bebeğini hamileyken aç bırakıp sonra da sağlıksız olması durumunda "Allahtan gelen herseye razıyım" mantıgını tasıyanların asıl vicdansızlar oldugunu düsünuyorum. Bakalım o Allah sizden razı mı ?

yani daha çocukmuş
bence sız cok safsınız,esınızde sızı bır guzel kandırıyor,yada ınanmak ıstedıgınız seye ınanıyorsunuz,7seneden bahsedıyosunuz burda evıne gıtmemısmıs,bence akraba oldugu ıcın daha rahat gıtmıstır evıne,bosan bosanma demem o senın bılesegın sey,ama gozunu ac artık ve senı salak yerıen koymalarına ızın verme!ne buyuk bır askmıskı 5cocuga 2 ese ragmen bıtmemıs,ac gozklerını ac bukadarda kor olma lutfen...

bence sız cok safsınız,esınızde sızı bır guzel kandırıyor,yada ınanmak ıstedıgınız seye ınanıyorsunuz,7seneden bahsedıyosunuz burda evıne gıtmemısmıs,bence akraba oldugu ıcın daha rahat gıtmıstır evıne,bosan bosanma demem o senın bılesegın sey,ama gozunu ac artık ve senı salak yerıen koymalarına ızın verme!ne buyuk bır askmıskı 5cocuga 2 ese ragmen bıtmemıs,ac gozklerını ac bukadarda kor olma lutfen...

sizde her halde peygamber sabrı var ! nasıl hala bir şey yapmadan öyle durabiliyorsunuz şaştım kaldım tutumunuza....!! bir şey yapacak olan insan yapardı, siz hala ne bekliyorsunuz anlamış değilim! çocuğu bahane etmeyin lütfen...

Back
X