• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

eşim geldi ona da dedim tamam ara söyle o zamn diyor konu açtığımı da gördü

hala o adama esim nasil diyosun ya adam seni birak bebegini bile aldatmis bebegini ogrendikten sonra bile bizim bir ailemiz var artik senle gorusmek istemiyorum dememis bence simdiki gozyaslarida timsah gozyaslari
sen konuyu kapattikca sonunda sen suclu olcaksin onlar bisekilde uste cikicaklar ve iftira atiyo bile diyebilirler

20 sayfa okudum. senin yazdıklarından anladığım şu oldu:

sen galiba kumalığı kabul edeceksin.

sakın kendine bu işkenceyi yapma. hatta biraz ayrı bir yerde annenler de vakit geçir. kafanı topla.
hem kocan da biraz korkar acaba ne yapıyor diye düşünür durur.

dini gercekten yasayan insanlarda asla dediginiz seyler olmaz cunku onlar kkendilerine ornek olarak peygamberlerini alirlar

ayrica oruc tutanlari yargilamak size dusmez ben kendimi iyi hissediyosam ve bebegime hic zarari olmiycani biliyosam sizi sorucak degilim oruc tutmak icin

buna ALLAH bile razı olmaz...siz bir can taşıyorsunuz...madem oyle bebeginiz dogdugunda 1 yasında da oruc tutturun bebeginize emzirmeyin!!!gelişmekte o bebek buyumekte anlıyor musunuz?kendinize acımıyorsanız buyuyen bebeginize acıyın..Allah gunah yazmaz merak etmeyin.sonradan borcunu tutarsın!!ama cocugunun gelişimini DURDURMAK sana dusmuyor...cunku annesin sen dusun bebegini...saglıgında problem olursa ne yapacaksın?madem bu kadar dindar bir insansın saglıgı gerilerse bebegin bunun vebalini nasıl odeyeceksin??

İyi o zaman yukarda yazdıgım örnegi de oku :) İnş. Bebeğin gerizekalı olmaz diyeyim o zaman.

allaha sukur bitane kizim var ve dunya tatlisi elhamdulillah cokta zeki rabbim simdiki bebegimede saglik nasip etsin ben rabbimden gelen herseye raziyim rabbim saglik nasip etsin hem bebegime hem bize bizim ne olcagimiz bellimi bi anda bizde hasta olabiliriz

Madem en son eşinin dediğini yapacaktın neden burada konu açtın :27::27::27:

Bu arada nedense kadına ceza vermek ister gibi bir haliniz var... Farkında mısınız bilmiyorum ama asıl sizin canınızı acıtması gereken eşinizin sizi aldatmış olması...

Namazınca Orucunda olanlardan SORUN CIKAR. Göstermelik yapan bir sürü insan var. Mesajımın basında da dini bütü GEÇİNENLER dedim zaten. O yüzden cümlelerim son derece düzgün.

Siz düzgün görüyorsanız diyecek sözüm yok. Saygı konusunda ısrar ediyorum.
Kimin ne olduğunu bilemeyiz. Önyargılı olmayalım lütfen.

Bir de oruç tutan bir arkadaşımdan örnek vereyim. Hamileyken oruç tuttu bu şahıs sonra da 30. haftadan sonra bebeğin gelişimi durdu ( bebeğin kafası küçük kalmıstı ) haliyle ve yusuf yusuf bebeğim gerizekalı olcak diye ağlandı durdu. Ve müstehak böylelerine hiç üzülmedim. Sadece o bebeğe yazık. Öyle bir annesi oldugu için.

Kendi hatası dahi olsa acı çeken, üzülen bir anne için ''müstehak'' diyorsanız vicdanınızdan şüphe ederim.
Bebeğin kafasının neden küçük kaldığını siz bilemezsiniz. Kaldıki öylede olsa bunu demeye hakkınız yok.

buna ALLAH bile razı olmaz...siz bir can taşıyorsunuz...madem oyle bebeginiz dogdugunda 1 yasında da oruc tutturun bebeginize emzirmeyin!!!gelişmekte o bebek buyumekte anlıyor musunuz?kendinize acımıyorsanız buyuyen bebeginize acıyın..Allah gunah yazmaz merak etmeyin.sonradan borcunu tutarsın!!ama cocugunun gelişimini DURDURMAK sana dusmuyor...cunku annesin sen dusun bebegini...saglıgında problem olursa ne yapacaksın?madem bu kadar dindar bir insansın saglıgı gerilerse bebegin bunun vebalini nasıl odeyeceksin??

Niye bu konuda bu kadar yorum yapıyorsunuz ? Herkes kendi doktorunun istişaresiyle en doğru kararı vermeyi biliyor zaten.

Günah olmaz merak etmeyin, tutarsın borcunu !!! sözlerinizin bir anlamı yok, orucunu tutan kazasınında olduğunu, günahta olmadığını biliyor.

canıkm ben önce seni ve karnındaki masum meleğini düünüyorum kaç aylık hamilesin bilmiyorum, sen yemeden içmeden kesilir 3 kilo verirse o melek nasıl büyür annesi, öncelikle bitanem lütfen, bu adam siz olayı ögrendikten sonra her şey çok değişecek vs demiş, siz olayı ögrenmemiş olsa idiniz demekki devam edecekti, önce bu pişmanlığı kendi vicdan azabıyla bir yaşaması gerekiyor siz ögrendikten sonra ele güne ne derim kurulu düzenimden olurum diye düşünüyorda her şeyden değişcem diye söz veriyorsa bu adamla nasıl çocuk büyüteceksin tatlım, yarın birgün bu şekilde senin her mutsuzluğun bu meleğe yansıyacak, malesef olay biraz karışık ve bende bir anne oldugum için önce hep çocuklar üzerinden olayı alarak düşünüyorum, katşıdaki kadının çocukları kaç yaşındalar? muhtemel kadının eşi ögrenince 3 sayfa haberi gibi bir konu çıkacak baba eşinizi ve kadını öldüreck ve o cocuklar sahipsiz kalıcak, offf:((( arada bu küçük melekler olmasa insan belki daha farklı düşünür daha farklı harekt ederdi, benim sana tavsiyem dna testi yaptır muhtemeln eşinden bir cocukda var ve sanki sonuncuda eşinden gibi dogrusunu Allah bilir elbette çocuklar için dna testi yaptırabilirsin, fakat bu sana ne kazandıracak yalnız daha çok üzülecek ve yıpranacaksın, sana nacizane tavsiyem bitanem bırak ya Allah ındna bulsunlar sen güzelce ye iç bebgini besle sesin ruh halin ağlamam karnındaki o masum yavruyu mahzun ediyor annesi, üstelik bu insanlar olayı ögrencinde hala tepki olarak eşine söylemedin diye artık sert bir tepki dahai beklemiyorlardır çnkü psikolojide bir alışma süreci var senin için zor olsa bile artık durumu alışma dönemi içindesin ilk sert tepkilerin azda olsa kaybolmuştur, ama içinde hızla nefret vs yayılıyordur, canım yalnız burda sen ve karnındaki meleğin degerli, durumu ifşa edip etmeme kararıbı sen bileceksin ama yolunu ayırırsan ilerde güzel mutlu bir düzen kurabilrsn ne diyein caım Allah yardımcın olsun, şu mübarek günde dualrımız seninle, inşAllah arada kalan masum çocuklar ve evlatlar büyüklernin yaptıgı hatanın bedelini çekmezler, bu durumu Allah a havala edelim, Rabbim en güzel şeklini bilir

ilgin için çok teşekkürler yemem de problem olmadı yani kendimi zorladım bebeğim beslensin diye üzüntü beni yıprattı ve o şekilde kilo verdim sanırım
sıcak yaklaşımınız için çok teşekkür ederim
DNA testi eşim yaptıralım diyor ona tamam diyor sen ne diyorsan öyle olsun diyor
zaten olay açığpa çıktı ne saklayayım diyor birlikte olmadıklarına şurdan inanıyorum kadında benim gibi yanlız dışarı çıkmıyor ve akraba apartmanında oturuyor evlerine eşim gitmiş olamaz dışarıda da buluşamazlar dediğim gibi yanlız dışarı çıkamaz
tamam tabi ki her halukarda aldatma ama şunu da belirteyim belki fikirler etkilenir
eşim ilk başlarında 14 yaşındaymış..
yani daha çocukmuş

Niye bu konuda bu kadar yorum yapıyorsunuz ? Herkes kendi doktorunun istişaresiyle en doğru kararı vermeyi biliyor zaten.

Günah olmaz merak etmeyin, tutarsın borcunu !!! sözlerinizin bir anlamı yok, orucunu tutan kazasınında olduğunu, günahta olmadığını biliyor.

eger biliyorsa bunları hiçbirseyi riske atmadan yasayacak hamileliğini!!!!karnındaki cocuk 16 saat ac kalıyor alah askına bunun neresi saglıklı??

bu dediklerinizi duymamis sayiyorum kendimi cunku benim bebegimi nekadar dusundugumu ben biliyorum yada onu nekadar emzircegimi

tesekurler canim

EŞİN! ve kuman baktı senden korkacak birşey yok allahım bunca sene biz bundan mı korkmuşuz bu kadın hiç birşey yapamaz dediler senle bir güzel dalga geçiyorlar ee nasıl kumalı hayat iyi mi bari tavsiye ediyor musun?
o insanlar adları gibi biliyorlar senin o kocayı arayamayacağını!!
gerçi yine görmezden gelirsin cevap vermezsin.

ilgin için çok teşekkürler yemem de problem olmadı yani kendimi zorladım bebeğim beslensin diye üzüntü beni yıprattı ve o şekilde kilo verdim sanırım
DNA testi eşim yaptıralım diyor ona tamam diyor sen ne diyorsan öyle olsun diyor
zaten olay açığpa çıktı ne saklayayım diyor birlikte olmadıklarına şurdan inanıyorum kadında benim gibi yanlız dışarı çıkmıyor ve akraba apartmanında oturuyor evlerine eşim gitmiş olamaz dışarıda da buluşamazlar dediğim gibi yanlız dışarı çıkamaz
tamam tabi ki her halukarda aldatma ama şunu da belirteyim belki fikirler etkilenir
yani daha çocukmuş

Yani o çocuk için sizde şüphelendiniz ve eşinize söylediniz öyle mi ? Ne zaman konuştunuz bunları ?
Şimdi aradan kaç hafta geçti, aynı evde misiniz ? Konuşuyor musunuz ?
......

Şimdi merak ediyorum gözünüzde eşiniz mi suçlu o kadın mı ?

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki bundan sonra, aklınızda bir yol var mı ?

yani daha çocukmuş

nasil yani! o 14 yasinda kadin evli ve 1 cocuklu!!!!:53::53::53:

her neyse kim ne yapıyorsa yapar..!!! konu dagıldı burada bence..konu sahibinin konusunu dagıtmaya hakkımız olmadıgını düşünüyorum şu an...

yani daha çocukmuş

:53::53::53: esin 14 yasindamiydi :53::53::53: kadin kac yasindaydi ozaman, vay adi kadin vay hep onlar suclu , esinin 14 yasinda oldugunu sanmiyorum. sen af etmissin bile esini belli, sirf o kadini suclu cikarmaya calisiyorsun. ikidebir esine söylimmi demende kadin dayak yesin kocasindan seninde icin sogusun dimi :23:

Yani o çocuk için sizde şüphelendiniz ve eşinize söylediniz öyle mi ? Ne zaman konuştunuz bunları ?
Şimdi aradan kaç hafta geçti, aynı evde misiniz ? Konuşuyor musunuz ?
......

Şimdi merak ediyorum gözünüzde eşiniz mi suçlu o kadın mı ?

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki bundan sonra, aklınızda bir yol var mı ?

Konu sahibi cevaplamayacaktır ben merakınızı gidereyim... Konu sahibinin mevzuyu öğrenmesi 1 hafta 10 gün kadar önce oluyor... Eşiyle hala aynı evdeler muhtemelen eşi yalvar yakar olduğu için affetmiş... Konuşuyorlar hatta beraber o kadına telefon bile açmışlar...

Bana kalırsa karşıdaki bayan suçlu konu sahibine göre hala eşine toz kondurmuyor çünkü...Bundan sonra mutlu mesut yaşamaya devam edeceklerdir öyle de yapıyorlar anladığım kadarıyla... Buraya neden konu açmış onu da anlayabilmiş değilim ben... Aklınca bir yol çizmiş o yolda ilerliyor zaten... Sadece bizi haberdar etmek istedi sanırım böyle bir olayın varlığından...:31::31::31:

Son düzenleme:
Back
X