- Konu Sahibi hayatbosss
-
canim eger orucu doktor yasaklamazsa ve sen kendini iyi hissedebilirsen tutarsin orucu bende tutuyorum ve allaha sukur hicbi problemde olmadi daha
benim anlamadığım yahuu hem sitedesiniz hem konunuzdasınız eee cvp yazmak bu kadar
zor olmasa gerek hiç bir sorulan soruya cvp vermiyosunuz bile madem akıl istiyosunuz
alın size bir sürü şey yazıldı eesiz neden cvp yazmıyosunuzz
arkadaşım sürekli pc başında değilim annemdeyim şuan içeri gidip gelmek durumunda kalıyorum ayrıca senin bişey sorduğunu da görmedim?
Siteye ilk mesajınızda çok reyting alan bir konuyla girdiniz, bana siteye yabancı değilmişsiniz gibi geldi
arkadaşım ben zaten başka bi nickle siteye üyeyim fakat orada biraz deşifre olduğum için başka nickle bu konuyu açtım düzgün bi şekilde sorsanız zaten söylerim
4 aya kadar tutarsın 4. aydan sonra sen ne yersen çocuk onunla beslenir. o sebepten gelişimine engel olursun kaldıki normal bi insan 18 saat aç kalmakta zorlanırken hamile halinle oruç tutmak akıl karı değil ve büyük günah istersen açıp kuran mealinde okuyabilirsin
Açıkcası dini bütün geçinenlerden korktugum kadar hiçkimseden korkmam. Nerede sapık var pislik var hepsi bu namazında orucunda olanlardan çıkıyor. İmamın dediğini yap yaptıgını yapma diye atasözü bile var.
Ayrıca hamileyken oruç tutanların akıllarından şüphe ediyorum. O bebeklere yazık çok yazık !
Açıkcası dini bütün geçinenlerden korktugum kadar hiçkimseden korkmam. Nerede sapık var pislik var hepsi bu namazında orucunda olanlardan çıkıyor. İmamın dediğini yap yaptıgını yapma diye atasözü bile var.
Ayrıca hamileyken oruç tutanların akıllarından şüphe ediyorum. O bebeklere yazık çok yazık !
Namazında orucunda olanlardan sorun çıkmaz, namazı orucu, dini kullananlarda sorun çıkar çıkar.
Cümlelerimizi kurarken az daha özen lütfen, burası her dinden insanın bulunduğu bir yer. Karşılıklı saygı lazım.
eşim geldi ona da dedim tamam ara söyle o zamn diyor konu açtığımı da gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?