• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

Sakin kafayla başlığa bir daha göz attım da..
Adam 14 yaşından beri kadına mı aşık?
Bence ya eşiniz sizi kandırıyor ya da siz bizi.
Lise aşkı filan anca dizilerde olur bunlar. Ama eğer hepsi gerçekse kocanızın yüzüne tükürün.
Bebeğiniz için her şeyi bir daha düşünün demiştim, ama güçlü bir kadınsınız. Nerden mi anladım? Ben olsam ağır tepkiler verirdim kocama, siz bayaa alttan alıyorsunuz.
Bu kadar güçlü bir kadın bebeğine tek başına bakabilir, o yüzden yollarınızı ayırın o iğrenç pislik adamla.​

kusura bakmayın belki tüm site kızacak bana ama bişey sormak istiyorum

eşiniz ve bu kadın 7 yıl boyunca görüşmüşler ve siz 1,5 yıldır evlisiniz siz sevgiliyken de görüşmüşler ve siz o adamın size aşık olarak evlendigini mi düşünüyorsunuz ?

o adam sizi zerre kadar sevmemiş, sadece sizin ona olan seviginizi sevmiş en iyi ihtimalle

allahım midem bulanıo hala o evde nasıl kalabiliyorsunuz?

çok doğru bir tespit erkekler sevmeyi değil sevilmeyi isterlermiş karşı tarafı kendine aşık edene kadar aşık gibi davranırlarmış
sonuçta bencede eşi o kadını seviyor olabilir ama tamamiyle elde edemiyeceği içinde sizi seçmiş evlenmiş lütfen artık kendinizi kandırmayın eşiniz sizi sevseydi bekarken ilişkisi vardı diyelim en azından sizle evlendikten sonra o kadınla bağını koparırdı
asla affetmeyin bence biran evvel ailenize anlatın ALLAH korusun sizden başka kimse bilmiyorsa, size kimseye söylemeyin diye birşey yapabilirler
eşinizde bu yorumları okuyor sanırım şunu unutmayın buraya yazdığınız hertürlü bilgi paylaşım birşekilde arşivleniyor

Konu sahibesinin eşinin boşanmasından yanayım ..

Zira o kadının eşine söylemesi taraftarı değilim..Neden mi ? İstenmeyen şeylere sebebiyet verir..Masum 4 tane sabi var ortada..Evet kadında ahlâk yok bu bariz belli ama o kadının evlatlarının böyle bir durum karşısında nasıl bir gelecek bekliyor bunları da düşünmesini öneriyorum..

Çünkü her erkek bu durumu taşıyamaz..Çok zor bir durum ve süreç içerisinde ..Eşinin yapmış olduğu rezalet karşısında gardını almalı ama nedendir bilmem kadının kocasının 4 çocugu oldugu için bilmesi taraftarı değilim pek..

7sene olduğunu ne zamandır vardı diye eşime sorduğum da orta son sıraları bittiği sıra felandı dedi ordan hesaplayarak diyorum

yuh dıorum ardından pes ardında ohaa bıraz kaba oldu ama erkek mılletı işte.kırk tarakta kırk bezi varmıs madem 7 yıldır gorusuyomus onunla nıe evlenmemıs yada onunla ne amacla gorustugu bellıdır ama yurutme derım daha cok basındasın zaten bununla yasamamn cok zor adam hem sevgılıyken hemde evlıyken ayakta uyutms allahından bulsun....

zaten ilk yenge felan muhabbeti varmış aralarında
sonra eşim adama mesaj atıyormuş
tel kadında oluyormuş kadın da işte mesajlara cevap veriyormuş
ben kayınvalidem ve kayınpederime de
kızıyorum
bu konulardA çok serbestler o sıralarda
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış
hani yengen o senin ne olacak canım yengesi o onun muhabbetleri vardır ya bazı insanların o şekilde işte

Konu sahibesi merak ediyorum nasıl bu kadar rahatsınız ?

Ortada rezilliğin daniskası dönüyor...Biz burada bu kadar gerilirken neden siz seyirci kalıyorsunuz bu duruma ?

kızıyorum
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış
hani yengen o senin ne olacak canım yengesi o onun muhabbetleri vardır ya bazı insanların o şekilde işte

....................

Son düzenleme:
kızıyorum
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış

.................................

Son düzenleme:
kızıyorum
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış
hani yengen o senin ne olacak canım yengesi o onun muhabbetleri vardır ya bazı insanların o şekilde işte[/QUOTE

.............................

Son düzenleme:
kızıyorum
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış

........................

Son düzenleme:
kızıyorum
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış

onemli olan o olmus bu olmus degilki esin buyugunde diyelim senindedegine gore ozaman cocukmus neden vazgecmemis ben evlendim dememis cokmu asikmis ve en onemlisi
sen neyapmak istiyosun hala bu adamla evlimi olmak istiyosun ve ben hala bukadar sakin olmana inanamiyorum insan cildirirya o evi adamin basina gecirir sen hala oturup konusabiliyosun

kızıyorum
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış

koca dışında herkes suçlu:34:bunu da kocan mı anlattı:51:

siz kaç yaşında evlendiniz:44:

Back
X