• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

zaten ilk yenge felan muhabbeti varmış aralarında
sonra eşim adama mesaj atıyormuş
tel kadında oluyormuş kadın da işte mesajlara cevap veriyormuş
ben kayınvalidem ve kayınpederime de
kızıyorum
bu konulardA çok serbestler o sıralarda
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış
hani yengen o senin ne olacak canım yengesi o onun muhabbetleri vardır ya bazı insanların o şekilde işte

onemli olan o olmus bu olmus degilki esin buyugunde diyelim senindedegine gore ozaman cocukmus neden vazgecmemis ben evlendim dememis cokmu asikmis ve en onemlisi
sen neyapmak istiyosun hala bu adamla evlimi olmak istiyosun ve ben hala bukadar sakin olmana inanamiyorum insan cildirirya o evi adamin basina gecirir sen hala oturup konusabiliyosun

Konu sahibi olanları sineye çekip yola devam etmeye hazır gibi :ssz: hadi hayırlısı...

KONU SAHİBİ HANIMEFENDİ, Size defalarca "ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizle şuan aranız nasıl ve ya boşanmayı düşünüyor musunuz" diye sorular soruldu.. bunların hiçbirisine cevap vermediniz. Sadece nasıl aldattıgını, nsıl yakaladıgınızı, o kadınla konuşmaya calıstıgınızı yazıyorsunuz. Amaç nedir, ilgi çekmek mi ??? Başlığınızın girişi ACİL yardım!!! Ama yardım istemediniz ? Ben anlayamadım bu muhabbeti...

Son düzenleme:
konu sahibi barışmaya niyetli kararını vermiş..

işte bahsettiğim tam olarak bu, gözleri kapalı evlenmiş, gözleri kapalı yaşayıp gidecek...

yormayın kendinizi..

konu sahibi barışmaya niyetli kararını vermiş..

işte bahsettiğim tam olarak bu, gözleri kapalı evlenmiş, gözleri kapalı yaşayıp gidecek...

yormayın kendinizi..

küsmemişler ki barışsınlar:34:

KONU SAHİBİ HANIMEFENDİ, Size defalarca "ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizle şuan aranız nasıl ve ya boşanmayı düşünüyor musunuz" diye sorular soruldu.. bunların hiçbirisine cevap vermediniz. Sadece nasıl aldattıgını, nsıl yakaladıgınızı, o kadınla konuşmaya calıstıgınızı yazıyorsunuz. Amaç nedir, ilgi çekmek mi ??? Başlığınızın girişi ACİL yardım!!! Ama yardım istemediniz ? Ben anlayamadım bu muhabbeti...

valla ya haklısın ben burda çatladım sinirden içim yandı 2lt su içtim tekrar şiştim acil yardım diyor ama anlamıyorum ben yaa.........................................................

amaç başlıkta belirtildiği gibi yardım fanan istemek değil bence,anlatıp rahatlamak...üstelik nasıl yardım edebiliriz onuda anlamış değilim.ya bu adamdan boşanacakısn ya da devam edeceksin.

siz böyle tepkisiz olmaya devam ederseniz, aldatılmaya mahkumsunuz demek, üzgünüm..nasıl bir sabır var sizde anlamadımmm!!

küsmemişler ki barışsınlar:34:
oda dogru ya eşiyle beyin fırtınası yapıyor ...

allahım ramazan günü kalp kırmayacagım diyorum ama tutamayacagım kendimi , siz böyle yaptıkça erkekler ne yapmasın ki?

hiç eşi suçlamaya gerek yok yani

Ben cikiyorim bu konuya reyting vermeye hic niyetim yok!konu sahibinin niyeti belli cunku......

bu konuyu açanı samımı bulmuyorum baştan belkı gerçektır neler oluyor hayatta dedım ama bu sakinlik benı deli ettı ya ben bıle bişi yokken tartıştım eşimle siz erkelere güvenılmez falan dıye adamda ne oldu sana bee dıyo konu sahıbı hala sakın sakın nette takılıyo kardeş sizin sorununuzu bız çözemeyız midenız genişse yaşamaya dvm edın hatta yarın okadınıda çağırın bırlıkte konuşup tartışın sonra eşide size katılır böle dvm eder

siz böyle tepkisiz olmaya devam ederseniz, aldatılmaya mahkumsunuz demek, üzgünüm..nasıl bir sabır var sizde anlamadımmm!!

BENCE bunun adı sabır falan degil.. Kadın dedigin onurlu gururlu olur.. kendisinden "boşanacagım, boşanmalıyım" gibi sözler beklemedik. tabi ki bir yuva kolay kurulmadıgı gibi kolay da bozulamaz. ben sadece bir tepki beklemiştim eşine karşı ama ama gel gör ki hiçbir tepkide bulunmuyor bu kadın. aldatılan kadın ne hisseder? hele ki hamile bir kadın? ya intikam peşine düşer, ya eşinin burnunu sürtmek ister, gurur yapar konusmaz.. ne bileyim, karnındaki çocuğunun derdine düşer.. bunların hiçbirisini konu sahibinin ağzından duymadım ben. baştan beri okuyorum sayfaları, bu kadın hiçbir şekilde gururunun kırıldıgından falan bahsetmiyor. Gurursuz kadın KADIN değildir benim gözümde. Bu sayfanın dalga geçmek için açıldıgını düşünmedim değil... :/

kadınla konuştum telde sonrasında hepten sinir oldum inkarlar felan yine müsait değildi sonra konuşalım dedi ama ben suskunluğuma şaşırıyprdum
ve çocuğuma birşey oldu sanıryordum eşimi tabi ki de affetmedim kendisi de biliyor kadınla ertesi gün tekrar görüştüm tamam bu sefer kabul etti ama ben onun yengesiyim diyor bu sefer de bende hadi be neyin derdindesin sen hem sana adınla hitap ediyor sen kalkmış yenge diyordsun
kadın bu sefer durup durup aramam için çağrı atıyor nasılsın canım felan :S 1hafta 10 gün öncesine kadar

bişey diyecem ama sen niye arayıp duruyorsun ki kadını bir de hanımefendi sonra konuşalım diyor ne yani anlayış mı göstericen git kocasına herşeyi anlat kanıtlarla görsünler öyle kolay mı yok neymiş kocası ikisini de vururmuş kusura bakmasın ama minareyi çalan kılıfını hazırlar

4 aylık bebek aldırılmaz degılmı tam bılgım yok ama yasal olarak ızın varsa bnce dunyaya getırmeyın ve bosanın. cok kotu bı erkekler evlısınız hem yalan hem aldatma...evlendıkten sonra aldatanlara alıstıkta daha sevgılıyken ve oncesınden cok acayıp bısı ya
allah yardım etsın

4 aylık bebek aldırılmaz degılmı tam bılgım yok ama yasal olarak ızın varsa bnce dunyaya getırmeyın ve bosanın. cok kotu bı erkekler evlısınız hem yalan hem aldatma...evlendıkten sonra aldatanlara alıstıkta daha sevgılıyken ve oncesınden cok acayıp bısı ya
allah yardım etsın

o bebegin sucu neki aldirsin canim bi kadin istedikten sonra bebegini kendi basinada buyutur

canım durum vahim..
ortada bir ihanet olduğu gün gibi ortada evet..
yalnız kanı 5 kuruş etmeyen o 2 pisliğin günahlarnı almak gibi olmasın ama ben sanmıyorum ki eli eline değmemiş olsun..
nerden bilebilirsinki bu 4.nün babasının o hayvan herif olmadığını..
ben senin yerinde olsam alır okuturdum mesajları aşiftenin eşine görsünler bakalım namussuzluk ne demekmiş..
senin kapı gibi ailen var büyürtürsün cocuğunu Allahın izniyle. ama sakın olaki barışma domuz adamla yine karsısına cıksa fingirdek biri aynısını yapar. Kuran-ı kerimi bile kullanmış.. Allah ıslah etsin ne diyeyim başka ...

canım durum vahim..
ortada bir ihanet olduğu gün gibi ortada evet..
yalnız kanı 5 kuruş etmeyen o 2 pisliğin günahlarnı almak gibi olmasın ama ben sanmıyorum ki eli eline değmemiş olsun..
nerden bilebilirsinki bu 4.nün babasının o hayvan herif olmadığını..
ben senin yerinde olsam alır okuturdum mesajları aşiftenin eşine görsünler bakalım namussuzluk ne demekmiş..
senin kapı gibi ailen var büyürtürsün cocuğunu Allahın izniyle. ama sakın olaki barışma domuz adamla yine karsısına cıksa fingirdek biri aynısını yapar. Kuran-ı kerimi bile kullanmış.. Allah ıslah etsin ne diyeyim başka ...

ALLAH asıl konu sahibini ıslah etsin!! bu kadına inanmıyorum... çok sinirlendim mübarek ramazan gecesi :47: :47: :47:

Back
X