hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

konu sahibi diğer nikiyle aramızda olabilir

bende korkarım, o yüzden pek kendıme yönelık bir yorum yapmayacagım..
hayatta her şey insanlar için..

ama bu durum çok rezilce ve mide bulandırıcı..

evet canm insanın aklı karışabiliyor yada o an farklı düşünebiliyor

uzaktan ben bu adamın sadece sadakatsiz değil evli bi akrabayla ilşki yaşayacak kadar sapık ruhlu olduğunu düşündüm

Allah yardım etsin doğru kararlar verdirsin

sakinliğine hayran kaldım doğrusu
ben bambaşka bir bakış açısıyla yazayım da senin gönlün olsun, nasıl olsa hiiiç ayrılmayı falan düşünmüyorsun ..
kadının kocasına falan söyleme...
kocana bir iki gün surat as, sonra bir hediye aldır barışın( daha önce farklı bir üye böyle yapmıştı da aklımda yaratıcı bir fikir olarak kalmış)
kadınla bu muhabbet yüzünden epey samimi olmuşsunuz, canım cicimler havada uçuşuyor bir süre sonra daha da samimi olup sık sık gidip gelirsiniz, böylelikle eşin ve o kadın da rahat görüşürler, zavallılar 7 senedir ne eziyet çekmiş artık sayende rahatça görüşürler...
böylelikle herkes mutlu olur...

Ben karar verdim artık bazı kadınlar hak ediyorlar

....tanımadığı bir insanla olsaydı heralde ınsana bu kadar koymazdı

diye düşünüyorum..

ucuz kanalların kısa filimlerine benzettim..

cok dogru demissin hemde c...... sapikkk !!!!!!!!!!!!!! insan biraz uyanikolursa anlar yaaa bir degil iki degil uc degil biz kadinlarin duygulari cok saglam ama gormek istemeyiz bazi seyleri gider böyleeee.,,,

kusura bakmayın ama sizi anlamıyorum
bence eşinizin yaptıgı bu adiliğe göz yumacaksınız bir iki surat asıp affedeceksiniz hamileyim ne yapabilirim diyerek
benimde 1 yasında bir oğlum var ama su dakika esimin böyle birşey yaptıgını öğrensem anında evden kovarım kadını değil ilk olarak kocasını arar herseyı anlatırım oldururse oldursun gebersin ikiside eşimin ailesinide kendi ailemide haberdar ederim o kadınıda ibreti alem olsun diye rezil rüsva ederim
gelip burdada konu fln açmakla vakit kaybetmem

he affederseniz de aklınızda olsun Bir kere yapan yine yapar

Ya bizimle çok güzel dalga geçiyorsunuz ya da ortada sizin için hiç de öyle aciliyet gerektiren bir problem yok .İğrenç ilişkilerin döndüğü saçma sapan hayatınıza devam edecekseniz ne diye burda o kadar kişinin sinirini zıplattınız anlam veremedim açıkçası. Burda sizden çok sinirlenen, midesi bulanan insan oldu sizin rahatlığınız takdire şayan yani.

Son düzenleme:
ya ben artık hiç bir şey'e şaşıramaz hale geldim,burda o kadar çok şey okuyoruzki bnce bir çoğumuz bağışıklık kazanmışızdır....

anormali normale dönmeye başlıyor heralde.....

çirkinliğe bak yaa,küfretsem küfür kibar kalır nu duruma...

benim hala aklım almıyor 14 yaş muhabbetini.. o yaştaki bir çocuk ya da ergen ne bilim korkmaz mı anacım girişmeye böyle bir işe... :S

benim hala aklım almıyor 14 yaş muhabbetini.. o yaştaki bir çocuk ya da ergen ne bilim korkmaz mı anacım girişmeye böyle bir işe... :S

14 yaş hikayesi bence gerçek değil

bence,

1 - aile buyuklerinee bu olayi soyle ne yapacaklarsa dA cok curcuna cikarmadan yapsinlar cunku kadinin cocuklari var.. annelerinin yaptigi hata ileride onlarin yuzune olur olmaz insanlar tarafindan vurulmasin..

2 - o kadinla gorusmeyi kes neden uzatip kendini de sinir ediyorsun anlamadim,

3 - evo terket git annenlerin yanina.. insanlarin yasam sartlarini, hislerini bilemeden oyle hemen bosan diyemiyorum ama en en en azindan bir sure ayri kalmaniz sart..

21 yaşındamıı oooohooo adammı diyosunuz bide daha çocuk bunlar ayoll peeehhhhhh ondan cacık olmaz bırak gitt

adam yaklasık oalrak 14 yasından beri gorusuyormus bu akrabayla... sımdı de 21 yaşındaymıs.. 7 yıldır görüşüyorlarmış :S

bu konu fake olsun ya :S
saplantılı insanlar var tabi ama bilemedim şimdi
ya konu sahibi bayan bırak kaçıp gitsinler ne yapıyorlarsa yapsınlar

kızlar ya yormayın kendınızı ALLAH askına o guzelım parmaklarınıza yazıkgercekten bu durumda olan ınsan kendını parcalardı,ıcındekılerı dokerdı,yada kavga kıyamet kopartır evı terkederdı,konu sahıbı arkadas sakın sakın duruyo yorumları okuyo gıdıyosankı kocasının yuzunde sıvılce cıkmısta ona cozum arıyo gıbı bır halı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…